Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lompos48

    nagyúr

    válasz DeFranco #29847 üzenetére

    Ezt utána hol tárolom? Hűtőben, vagy a konyhában?

    Konyhában. A felvetés abból indult, hogy a vaj maradjon kenhető.

    Ha enni akarok vajat, akkor leöntöm a vizet, megkenem a kenyeret, új vizet öntök a vajra, és félreteszem?

    Jó következtetés. :)

    A vaj állaga ettől nem változik meg?

    Nem. Csak a környezet hőmérséklete miatt nem keményedik meg... és ez volt a cél.

    Semmilyen módon nem kerül kapcsolatba a vízzel?

    De, közvetlen kapcsolatba. De ez miért baj? Békén hagynak egymásnak.

    Nem avasodik a hűtés hiánya miatt?

    Nem. Ahhoz levegő kell, amitől a víz elzárja a vajat. Hűtőben is megavasodik, csak az alacsont hőmérséklet miatt lassabban.

    Ha annyira tamáskodsz, próbáld ki egy kis mennyiséggel, Tökéletesen modellezhető/szimulálható a procedúra úgy is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák