- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz ***ANDRÁS*** #42350 üzenetére
Vegyél kijelző nélküli controlert, nekek anno nagyon tetszett az aerogate! kék színre rakd az kevésbé zavaró!
Üdv: Csabee.
-
félisten
Nos. Két gép között ez működne is, DE.
Nem tudok ip-t beállítani a Nokia 770-en. (Maemo, OS2008HE)
Indítok W7 alatt egy AD-HOC-ot, levédem WEP.jelszóval, Nokia bekéri, csatlakozik, majd kiírja hogy "connected with link-local IP-adress. A kis jelzőke-widget ami kitettem desktopjára, jelzi, hogy ez 128.0.0.1. De nem jut ki a netre, holott a kapcsolat él a laptop és közötte.
A dolgot bonyolítja, hogy ha AD-HOC kapcsolat él, akkor a laptopon az MSN aktív marad, míg a böngésző (Firefox, de az IE is) elveszíti a kapcsolatot a nettel, pedig semmit sem állítottam át.
Most próbálok Androidot ügyeskedni a 770-re, hátha azzal összejön. -
Sk8erPeter
nagyúr
Hátha jó valamire a videó: How to Sync Windows Live Mail with Outlook 2003/2007
Sk8erPeter
-
szakalistvan
senior tag
Reggelt
FPO számot hogyan tudok kiolvasni ugy hogy nem bontom meg a gépet?Proci doboza már nincs meg sajnos.Csabee. : Sajnos az nem irja ki,vagy csak nem találom?
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
-
lizakattila
senior tag
válasz szakalistvan #42354 üzenetére
Jó reggelt!
Hát én úgy tudom, hogy csak a proci kupakján van rajta (ill. a dobozon, ami jelen esetben nincs meg).
Úgyhogy ha mindenképp kell, akkor gépbontás lesz.[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
SzalaiG
addikt
válasz szakalistvan #42354 üzenetére
Mi az az FPO szám?
-
aero.
veterán
válasz SzalaiG #42357 üzenetére
CPU FPO batch egy kód, amely a proci alábbi attribútumait jelöli az Intelnél:
1. szám vagy betű jelöli a gyártás helyét:
0 = San Jose, Costa Rica
1 = Cavite, Philippines
3 = Costa Rica
6 = Chandler, Arizona
7 = Philippines
8 = Leixlip, Ireland
9 = Penang, Malaysia
L = Malaysia
Q = Malaysia
R = Manila, Philippines
Y = Leixlip, Ireland
2. szám = gyártás éve
3. és 4. szám = gyártás hete
5 - 8. szám = logisztikai szám, műszakot, gyártósort jelölhet
10 - 13. szám = szériaszám -
Tv
senior tag
Sziasztok!
Szükségem volna olyan progira ami könnyebbé teszi objektumok létrehozását opengl-ben. Tehát olyanra gondolok, hogy a programban megszerkesztem az objektumot, amit szeretnék, azt meg kiadja a koordinátákat. Létezik ilyen?[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.A gépem bootolás közben megáll a "Verifyng DMI Pool Data" résznél , és nem csinál semmit , csak villog a kurzor.CMOS Clear nem segített. Másik vinyórol el tudom érni, és látom ,hogy működik, de önállóan nem tölt. 1TB-os vinyórol van szó, így szóba sem jöhet a formázás.
-
marsu
veterán
válasz attiati #42360 üzenetére
Szia!
Próbáld meg a Windows XP kérdések és válaszok topikban, hátha tudnak segíteni ...
Press any key to continue ...
-
Storms
őstag
üdv!
Mi az előnye egy Phenom II X2 545-nek aminek 6MB-os az L3 egy 1MB az L2, egy Intel procival aminek az L2 3MB csak? Mert 3Dmark Vantage-ben a Phenom II sokkal kevesebb pontot kap...Egy példa: INTEL VANTAGE és AMD PHENOM VANTAGE Majdnem ugyanaz az órajel ahogy nézem. Akkor ezek szerint játékokba se számit a plusz cache? Az Intel még mindig jobban hasít ahogy nézem
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
marsu
veterán
válasz Chosen #42362 üzenetére
Szia!
Ezek szerint nem indul a géped ...
Erre is van egy topik, a Nem induló gépek topicja ...
Egyébként én biztosan nem hagytam volna egy partícióban az egész 1TB-t. A rendszer részére egy kisebb partíciót érdemes létrehozni, és onnan bootoltatni. A maradékot egy vagy akár több részre osztani a dokumentumoknak, zenéknek, filmeknek ... stb. Így az adatok is megmaradnak, nem kell az egészet formázni, csak a "C"-t.
-
-
Torry
addikt
Sziasztok lenne egy problémám.
Lenne itt 2 gép, egy win xp-s és egy win 2000-es. Továbbá van egy Wireless Access Point(D-link DWL-2100AP), ami továbbküldi a netet egy switch-be, ahonnan megy tovább a 2 gépbe.
A probléma az lenne, hogy az xp-s gép látja a netet, a win2000-es nem. DNS,átjáró,maszk minden teljesen ugyanaz a két gép esetében, ip ugye különbözik.
Mi lehet a gond? Előre is kösz! -
marsu
veterán
válasz Chosen #42370 üzenetére
Lehetséges megoldásnak el tudom képzelni az újratelepítés helyett, hogy csak a "javítás" opciót választod, akkor is megmarad minden a winyón és esetleg a windows fájlok is helyrekerülnek.
( Remélem Win7-en is van javítás opció ... Ha nincs bocsi! )
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
Egy kis segítség kellene távoli asztal kapcsolattal kapcsolatban. Megcsináltam mindent eszerint a leírás szerint az xp mégis azt írja ki hogy nem támogatja a hálózati színtű hozzáférést. Na ez miért van?
Az xp-n a megfelelő távasztal kliens van. A vista64-en pedig minden jól be van állítva.
Jah igen és a Kliens egy XP PRO SP3 a távasztal server meg egy Visat64 ultimate.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, rainbow six vegast szeretném gépemen játszani, ami hd ready tvre van kötve (1366x768), de a játékban nincs ilyen felbontás, max 1280*720,amivel kilóg a teteje a játéknak.
Az egyetlen normális felbontás, amivel megy az 1024*768.
Hogyan tudnám beállítani 1368*768ra?
Eredeti játék (tegnap vettem multi miatt), 1.06os patch van fent, ezt adta ki legújabbnak.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Csabee.
nagyúr
Srácok, van két proci és 10.000Ft árkülönbség! Mennyivel jobb ez? INTEL Core2 Duo E7400 2.80GHz ennél? INTEL Dual Core E5400 2,70GHz 775
Üdv: Csabee.
-
total90
veterán
-
Hunter2
addikt
válasz Csabee. #42382 üzenetére
Ha tuningolni akarod akkor igazából tökmindegy, nekem az E7200 is megy stabilan 3,6-ot normál feszel.De ha csak 1500 akkor nem oszt nem szoroz.
Edenyke
Állítsd be az nvidia driverbe hogy a tv tudja a HD felbontásokat, akkor menni fog szerintem 1280x720p-ben is.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Igen, a vga tudja a felbontást,minden más játék natívban megy,de ennek kilóg a teteje 1280*720ban.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Csabee. #42385 üzenetére
Biztos, hogy stabilan viszi, legfeljebb jobban melegszik, hangosabb lesz a hűtő.
Az én E2180-asom (Dual-Core) bőven bírja gyári Intel hűtővel a 25%-os tuningot (2 GHz-ről 2,5 GHz-re), és egyáltalán nem ordít a venti.
Még tervezem tovább húzni (mert bírná akár a 3 GHz-et, persze ahhoz valszeg már jobb hűtő kéne), csak lenne már időm játszadozni ilyenekkel (stabilitásteszt, stb.)...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Zirowe
nagyúr
válasz pumatom #42389 üzenetére
Nem,a tv gyártóknál az a szokás,hogy ha hd ready, akkor ezt a 1360as felbontást használják.
Amivel nincs gond semmilyen más játéknál,csak a rainbow six vegasnál.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Hunter2
addikt
-
csimav
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem.
1. HD filmet hogyan lehet HD TV-n lejátszani?
2. Milyen HD TV-t érdemes venni 100-150e Ft körül?Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
jagyugyaerik
tag
Sziasztok!
Oriási a problémám és csak ti tudtok segíteni! A videókártyám nagyon hangos volt és gondoltam kiviszem és megtakarítom egy kicist. Ez úgy nézet ki, hogy levettem az aktív hűtőt és kifujtam a ventillátort. Mivel hangos volt arra gondoltam csapágyas lehetett, ezért fujtam egy kis wd40et a a ventibe. Majd újra tűdővel megfujkáltam. És mentem, hogy berakjam a gépbe, jó hangja is lett. Nem tudom, hogy volt e kép, mert a csavarját probáltam visszacsavarni. Hirtelen figyelmes lettem, hogy kezd hangosabb lenni és furcsa hangot adott ki. Majd egyre gyorsabban forgott és egyre hangosabb lett a hang ekkora leállítottam, és utána kivettem megnéztem a a nyákot látszólag semmi. Azonban mikor megint beraktam és most monitort és kötöttem rá csak annyit írt, hogy no signal. Akkor ismét kivettem megfujkáltam a ventit és megtörölgettem a nyáklapot. Beraktam ismét de csak felpörgött és zörgött. Akkor kivittem és megszárítoztam hajszárítóval, gondoltam biztos belement a wd40. Visszaraktam és semmi. Akkor hoztam egy másik vidikarit és azzal sem volt már kép. Akkor megprobáltam az alaplapi karit de raménytelen.
Legyetek szívesek segíteni! Nagyon jó lenne ah tudnátok a lap: A7N8X-WM-400 -
Memphis
tag
sziasztok!
egy gyors kérdésben kérném a segitségeteket.2 napja feltettem a win7 ultimate-et és amikor bementem a rendszereszközökbe (ugyanis nem volt hang) láttam hogy nem ártana frissebb drivert telepíteni mert csak valami alapértelmezett dolgot írt ki.integrált hangkártyám van.felmentem netre, le is töltöttem legfrissebb win7-es 64bit-es drivert.feltettem, felismerte és továbbra sincs hang.betettem a fülhallgatómat ami usb-s és ott van hang.ha kiveszem meg nincs.egy sima jack dugós 2.1-es cuccról van szó ami nem megy.hangszórók rendben, jackaljzat elméletileg rendben.valószinüleg valami beállitás lesz, de már mindent nyomogattam, nem sikerült rájönnöm mi baja.tudnátok segíteni?
Ha ma nulla CELSIUS fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány CELSIUS fok lesz holnap? :D (bezártam a kiskaput)
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Opel topik
- Facebook és Messenger
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Honor 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128gb - Szép állapot, akár beszámítással
Állásajánlatok