Aktív témák
-
Taximaxi
csendes tag
Mondjuk lehet ilyesmi van nekik,
Dszdobozos fűszerre, italra, ilyesmire gondoltam inkább.Szép,csak ez már tuti nem 10e-es kategória
[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
válasz Taximaxi #48301 üzenetére
A Lidl-ben épp akciós a fűszertartó polc fűszerekkel.
-
PH-User
addikt
Hi!
Samsung Champ bekapcsológombja nem működik, de a töltőre bekapcsol, csak annyit ír ki, hogy töltés.
Van valami alternatív mód, hogy bekapcsoljam?[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy érdekes dolog tanúja voltam ma, és gondoltam megosztom itt is, hátha valakinek van ötlete:
Adott egy 2004 körüli HP irodai gép, aminek XP újratelepítése után nincs hangja. A hiányzó eszköz: intel 82801eb ich5 ac'97 audio controller. Az alaplap típusa: Hewlett-Packard 085Ch. Bármilyen drivert próbáltam feltenni hozzá, az eredmény mindig ugyanaz: eljut egy darabig, aztán mikor már majdnem végezne: BSOD... hiba kód: 0x000007F. Nem tudom mi lehet ez, vagy mit lehetne egyáltalán kezdeni vele. Valószínű, hogy valamiféle driver ütközés, úgyhogy most egyelőre OS újratelepítés következik, de én attól tartok, hogy a hardvernek is gondja lehet.. Ha valakinek van ötlete, szívesen fogadom.(megj.is túlzással a Google első 20 oldala hasonló gondokkal küzd, megoldást még nem találtam...)
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
GrandeP
addikt
válasz DJ WOKKY #48311 üzenetére
Igen, mert egyébként az alap winxp-s sp3-as driver is jó, de ha már egyszer elkezdte megcsinálni, utána nem áll vissza a "gyárira", viszont az 82801-es hangkártya meg nem az, attól függetlenül h minden annak hiszi, még aida is...
Így sajnos, fel kell tennie egy soundmaxos régi drivert...
pl a soundmax 5.12-estEzek ilyen beteg széria volt...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
DJ WOKKY
addikt
válasz GrandeP #48312 üzenetére
Na megvárom a visszajelzését, de ezt már most felírom magamnak, mert ez még jól jöhet nekem is.
Anno még régebben is volt egy asus alaplap (s478) aminél ez volt a hiba, ott is csak ilyen régi soundmax-os driverrel lehetett életre kelteni az audio eszközt. De az kicsit köztudottabb volt, mert rögtön megtaláltam rá neten a választ -
veterán
Nektek nemszokott lenni olyan hogy valaki felvesz msnre és nem jelzi ki hogy felvett valaki?
iPhone 13 Pro Max
-
Entryy
aktív tag
Sziasztok!
Acronis True Image el szeretnék szektorról-szektorra módon biztonsági mentést készíteni egy laptopról amiben nics optikai meghajtó csak USB.
Meg tudná mondani valaki, hogyan is kell ezt csinálni?
(Lemezes megoldást már használtam, magával a programmal nincs baj, azt ismerem. Pendriveról nem csináltam még és nem is tudom hogyan kell.)
Fontos lenne!
Köszönöm!
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
pocokxx
Közösségépítő
-
-
bb.bocs
őstag
http://www.domoss.sk/domoss.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;264489
létezik ehez szoftverfrissités? mert nem találok semmit, szoftvert sem -
bb.bocs
őstag
egy két érdekesség, nem tudom, a hd nak mennyire kell szemcsésnek lennie, de a gépen mikor ment, elég szemcsés volt és éles. hozzászoktam ahoz. ezen viszont valahogy minden beállitás mellett kicsit homályos, ahoz képest amit a gépen láttam. a gépen sima monitor csatis kábellel kötöttem tvre, itt pedig 100lábúval.mi lehet a baj? a 100lábú? a külsö lejátszó miatt homályosabb és nem szemcsés éles? vagy mi lehet? ( ja a frissités is érdekel ,ha lehetséges)
-
Tompo92
senior tag
Hali...
Srácok nagy segítségre lenne szükségem.
Tehát, ami szól zene vagy akármilyen hang a gépemen, akár neten,akár win media playeren,akár egy játékban..azt a hangot valamiféle programmal (jó minőségbe) le tudom menteni?
Tehát ami a kimeneten szól hang azt rögzíteni...
Köszi előre is -
veterán
válasz DJ WOKKY #48318 üzenetére
És nektek ez megoldódott valahogy? vagy pedig szívás van és egymást felkell venni és csak úgy lesz jó? amúgy ez a msn egyre gányabb, mert kicsit utánanéztem neten és nemvagyok egyedül ezzel a hibával mert nagyon sok embernek ezt csinálja hogy egymást felkell venni akkor ismeri csak fel a másik személyt. Régen amíg 8-as verziójú msn volt asszem azvolt a verzsön. semmi ilyesmi baja nemvolt, de a mostani...
iPhone 13 Pro Max
-
ch003067
addikt
Sziasztok !
Mi a véleményetek erről az SSD-ről ? [link]
-
PH-User
addikt
válasz GrandeP #48328 üzenetére
Hard Resetet akarok csinálni, mert szerintem a szoftver miatt szívózik a gomb.
Most bekapcsolt, de kikapcsolni nem akar. Minden más működik.
Nem tudod véletlenül az alapértelmezett Master Reset kódot?
Ezek a kódok már az agyamra mennek...Szerk.: Nem kérdeztem volna, ha az működik. De sajna nem!
[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
veterán
válasz DJ WOKKY #48330 üzenetére
Már 1-2 órája keresem a megoldást de nemtaláltam semmit sem, meg mások se. akkor csak az marad hogy egymást felkell venni, de ezis milyen megoldás már. Van kb 700 partnerem msnen, ha pl átimportálnám másik msn címre a felhasználókat, akkor lehetséges hogy egyik embernek se jelezné hogy felvettem őket csak másik msn címről?
iPhone 13 Pro Max
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Miért van az hogy most bővítettem a gépem ramját 2-röl 4gb-ra és a Bios felismeri és az oprendszer is (Win7 Pro 32Bit) csak azt írja ki hogy:
Telepített memória (RAM): 4,00GB (3,00GB használható)
Integrált VGA meg ilyesmi nincs a gépbe ami zabálná a ramot.
2 Gb-nál nem volt semmi ilyen probléma...A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
GrandeP
addikt
válasz kukinyo #48339 üzenetére
Jó pár telefonnál csináltam hard resetet... főleg még a symbianos időkben... sose volt baj, ha csak nem annyi h "beállt alapra"... de gyakorlatilag ez a lényege..
Nem tudom elképzelni azt az esetet, h törli az imei számot...
Egyébként, samsungot meg lg-t semmiből nem veszünk...
De mindegy is, csak fura volt...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Pöttön
őstag
Uhh srácok ti aztán gyorsak vagytok
Köszi a gyors választ akkor nem idegeskedek ez miatt.
Vodar: Azért mert annak idején ilyet vettem.
De akkor úgy néz ki érik egy Windows vásárlás.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
vzsryl
nagyúr
válasz DJ WOKKY #48346 üzenetére
Megnéztem volna a múltkor nálam járt 434Mhz-es cerkás gépen hogy futott volna egy 64bites OS, amikor a proci még csak nem is támogatja, de ha támogatná, akkor se birkózna meg egyikkel sem. És azt a gépet most, 2011-ben használja egy család.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest