- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz rocco021 #29900 üzenetére
Hülye kérdés: melyik színbe dugtad a hangfalakat?
Illetve nézd meg, hogy stereora van-e állítva a hang a winben. Esetleg lehet gond a kimenettel is.
De először győződj meg hogy stereo legyen a kimenet és a zölbe dugd a cuccot.I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz rocco021 #29902 üzenetére
Esetleg még a driverét rakd újra.
Ha minden szakad és Győr közelében laksz jelképes összegért tudok adni egy jó kis audigy hangkártyát.
RootRulez: már kipróbálta máson.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
DragoX
tag
Sziasztok!
Adott egy Siemens alaplap (d1107) és egy P3 550mhz-s proci.
Valahogy életet akarok lehelni a gépezetbe, de sehogy sem akar összejönni.
A gép maga bekapcsol, még 1-2-t kerreg is a vinyó, és ennyi(bekapcsolva marad). Nem küld semmilyen jelet a monitorra.(2 VGA-val próbáltam) A Bios nem pittyeg. A proci frekije jól van belőve kézikönyv szerint, 2 memóriával próbálkoztam, mert kézikönyv bácsi szerint ha nincs kép memória gond is lehet. Nem hiszem hogy tápegység lenne a gond, mivel a vinyó seekel. Legalább is ebből arra következtetek, hogy a 12V és az 5V ágak rendben vannak. Bár lehet hülyeséget beszélek. Kondérok nem tűnnek megfáradtnak. Nos, azt hiszem ennyi. Remélem nem felejtettem ki semmit.Ha valakinek eszébe jutna valami, annak előre is köszi!
-
RootRulez
félisten
válasz DragoX #29905 üzenetére
Először is próbáld elindítani speakerrel, ram nélkül. Ha pittyeg, akkor proci ok, ha nem csipog, akkor már a proci bajos... Ilyenkor a következős teheted, veszel egy procit tőlem Ez volt a reklám helye.
═════════════════════════════════════════
-
snakepit
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy venni készülök egy ABIT A-S78H lapot. De a proci támogatási listában nem szerepel az enyém (7850 BE) [link].
Mi az esélye hogy nem fog vele tökéletesen működni? -
atti_2010
nagyúr
válasz snakepit #29908 üzenetére
Az Abit már nem gyárt lapokat, így nincs Bios támogatás sem és még a proci sem szerepel a listában, inkább válasz másik lapot amelynek van működő gyartoja és támogatása, ne bonyolítsd a dolgokat mert rosszul járhatsz.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
snakepit
csendes tag
válasz atti_2010 #29909 üzenetére
Hali!!
Ezeket tudom, csak tulajdonképpen az érdekel hogy a 8xxx és 9xxx procikat kezeli, a 7xxx sorozat miért nincs a listán.
Amúgy van egy 4450e procim is, az szerepel, ha másnem azzal hajtom.
Szeretem ezt a "halott márkát" lapjaim nagy része ez volt, és meg voltam vele elégedve, ezért veszem meg. -
rocco021
tag
válasz JoolsNOS #29904 üzenetére
RootRulez és JoolsNOS köszönöm a segitséget de ugy nézki hogy hangkártyát kell szerezni sajnos mert nem jó ugyse ha ujra rakom a drivert Györ az messze van nekem én Miskolci vagyok de azért köszönöm a hogy felajánlottad a hangkártyát! További szép napot neketek
Üdv rocco021 -
pepe363
tag
Én is a Bios nak hiszek.
Az a biztos.
Ebből is látszik,hogy ezek a programok tájékoztató jellegű adattal szolgálnak.
De mondjuk ha már program szerintem az Everest áll a legközelebb a megoldáshoz.
Üdv:peti"A Monitor vakablak a világra!!"
-
herciady
csendes tag
Szerintetek milyen alaplap az MSI?
Mostanában akarok gépet venni és egy MSI P55-GD55 vagy ehhez árban közelit (kb 30e-t költenék az alaplapra, szerintem többet nem érdemes) néztem ki.
Az ASUS-ok drágák bár ebből is nézegettem.
Egy i7-750 vagy 860-at gondoltam bele, leginkább játékra lenne.
Mi a véleményetek az MSI-ről? -
superecneB
őstag
Ugye jól gondolom ha csak kicserélem a tápot a gépemben, nem kell újra beállítani a CPU Freq-t biosban OC esetén, hanem csak simán menni fog ugyan így? (chifi 450w -> corsair cx400)
-
KTU
addikt
válasz superecneB #29921 üzenetére
jól gondolod, mivel ha kikapcsolod a géped és kihúzod a tápkábelt akkor se kell újra beállítani,
vagy ha mégis, lemerült az elem az alaplapodon"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem kérdésem van, hanem kérésem. Van egy ASRock AM2NF3-VSTA alaplapom. Ehhez csak AMD Athlon 64 X2 5000+ OEM Socket AM2 procim van. Az alaplap viszont BIOS frissítés nélkül nem viszi.
A kérés tehát:
Akinek van +3800-ig bezárólag procija segítene egy BIOS frissítés erejéig?Előre is köszönöm!
-
Storms
őstag
üdv!
van egy ASRock A785GXH/128M lapom, és ma mikor szétszedtem a gépet nem bírtam kihúzni a 12V-os tápcsatit az alaplapról ezt: KÉP majd nagy nehezen kijött, és azt láttam hogy az egyik ág elvan égve, tiszta fekete, vagyis a müanyag burkolat levan égve róla, ennek ellenére tökéletesen megy a gép, a fesz értékek is rendbe vannak. Csak az a gáz hogy a lapon is a csati megvan égvel vagyis látszik, meg a tápon is. Most ilyenkor mivan? Vigyem a gariba a lapot, és cseréljek tápot is? Vagy használjam a gépet amig megy? Igazábol fogalmam sincs mikor történt ez vagy mitől. semmit nem vettem észre
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
SHBO
csendes tag
Sziasztok,
ha a gépem csak usb 1.1 et támogat, de szeretnék 2.0 át, akkor megoldja a problémámat egy pci-os usb 2.0ás kártya? Nagyon lassú és szeretném gyorsabban átpakolni a dolgokat pendrivra. Köszi! És bocsi, hogy közbeszóltam.
-
Rat1985
csendes tag
Hali! Olyan kérdésem lenne hogy, van a bios-ban a security résznél a supervisor password és a user password. És a kettő között mi a különbség? Vki tudja esetleg???
-
atti_2010
nagyúr
válasz Rat1985 #29929 üzenetére
UGYE CSAK HÜLYÉSKEDSZ VELÜNK? az egyik a felhasználó jelszava, a másik meg rendszergazdai, az utóbbival ne szarakodj !!!!
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Storms
őstag
válasz #65675776 #29925 üzenetére
Akkor vegyek uj lapot meg tápot is? Vagy elég csak tápot cserélnem? Mert igazából ugylátom hogy a lapon a csati csak tápcsatitól barnult meg. Bár minden megy rendesen, azt sem értem mitől volt ez? Vagy cseréljem el 1:1-ben a félkonfigot(lap+proci) egy másik gépre( E6750+Asus P5QL-E), de igy is kéne egy tápot is vennem, szóval nemtudom mi tévő legyek
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
mar1boroman
tag
Sziasztok!
Lenne egy bizniszem, de előtte megkérdezném, hogy meg éri-e.Én adnám:
C2D E6750
Asus P5QL-E
HD4850 512MB
Chieftec 360w tápŐ adná:
Phenom II X4 Quad @ 3.6Ghz 8Mb Cache
A785GXH lap, integrált HD4200 is van rajta
Galaxy 9800GT 512MB
Trust 570w dual fan tápMennyire éri ez meg nekem? (szerintem NAGYON)
-
Lenry
félisten
válasz mar1boroman #29936 üzenetére
szerintem is, bár a VGA-n buksz valamennyit, de a proci sokkal komolyabb
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
JoolsNOS
veterán
válasz mar1boroman #29938 üzenetére
Annyival nem rosszabb, hogy annyit keverj vele szerintem.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
pepe363
tag
válasz mar1boroman #29940 üzenetére
Hello.
Én nem gondolkodnék annyit nehogy meggondolja magát az emberünk!!!:-)
Simááááán!!!!!!
Sztem.
Üdv:peti[ Módosította: #65675776 ]
"A Monitor vakablak a világra!!"
-
csokad
senior tag
válasz mar1boroman #29936 üzenetére
semmiképp nem éri meg. "Milyen gépet vegyek?!"-ben inkább értenek hozzá, ne csinálj hülyeséget.
-
JoolsNOS
veterán
válasz mar1boroman #29940 üzenetére
Csak a csere utáni videócserére gondoltam. Az egész gépet tényleg a másik topikban érdeklődd meg.
-
netmesterke
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne... Összekukáztam (vatera,ph) egy gépet, ami nem jó.Hogy deríthetem ki mi a hiba?
MSI g31M alaplap, Celeron 430 cpu, kingston 1gb ram...a ram tuti nem ludas, mert haver 2gb-osát beletettük, és azzal se ment. Cpu-k nem szoktak annyira sűrűn elromlani gondolom, akk az alaplap a hibás? Nem ad képet egyátalán Se sípoló hang, semmi, csak felpörög rendesen minden, de nincs kép....
Aktív témák
Hirdetés
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest