- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Amúgy most elméláztam azon, hogy saját dízel autója sosem volt, mindig csak benzines. 100-as és 120-as Skodák, utóbbiból 2 is, egy 2101-es Lada, 2,5 db Volvo 343 (a fél egy CVT-s példány volt, utálta, de megmaradt alkatrésznek), és a WagonR. Pedig a katonaságnál úgy ismerte mindenki, hogy "krazos Tibi", ő cipelte a PRV-lokátort, meg kiképző is volt egy 255-össel (V8 szívó D), a GyÁÉV-nél is sofőrködött mindenfélével, aztán mikor Ausztriában dolgozott (még feketén és schillingért), akkor az iszákos munkatársának szopódízel zőccséges Mercijét is vezette sokszor nyilvánvaló okokból.
Illetve akkor jelent meg a B5-ös A4 is, az osztrák munkaadója az elsők között vett egy egy 1.9 TDI-t, azzal is gurult párszor.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz kisza25 #5902 üzenetére
Ja, nem.
Eszembe jutott még egy: 2001-2002-től, mikor véget ért a feketézés, egy móvári cégnél kezdett el kőműveskedni, ott egy Gazella 2.4 TD volt a céges jármű.
Illetve 2012 óta újra Ausztriában dolgozik egy borászatnál (immár hivatalosan), ő szokta vinni a schönbrunni kastély előtti karácsonyi vásárba a piát, meg néha-néha a környékbeli kisboltokba is, ott egy Citroen Jumper 2.2 HDI van. A főnöknek meg egy V8-as S-Klasse.[ Szerkesztve ]
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz kisza25 #5906 üzenetére
Apám 95- ös Carina E- jét egy garnitúra Toyo nyári gumival, és egy garnitúra Semperit téli gumival vettük.
Első, pár centis hónál gondoltam jó lesz még a nyári gumi helyben. Hát nem volt jó. Felraktam a téli gumikat- akkor vezettem először hóban téligumival-, le voltam döbbenve. Mintha sínen ment volna az autó.
Abban az időben valöban nem volt szokványos. Ha valahol akkor elmeséltem ezt a történetet, sokan csak legyintettek, hogy biztos túlzok, meg a szokásos dumával jöttek, hogy régen sem volt téli gumi, meg tanuljak meg vezetni, meg blablabla...
Mindegy, azóta is cserélem a kerekeket évszakok szerint.
Mondjuk a Mégant 4évszakossal vettem, de amint kezdett öregedni, cseréltem is le rögtön, és váltottam ott is téli- nyári szettre.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
kisza25
félisten
válasz pècsimunkás #5909 üzenetére
Kint dolgoztam Ausztriában a hegyekben, ott meg arra jöttem rá, hogy téli gumi (barum polaris 2) és téli gumi (conti ts 830) között is iszonyatosan nagy különbség lehet
Barum: féltávon megállsz és visszacsúszol a hegyről vs. Continental: Megcsúszás nélkül felmész[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
8th
addikt
Grétának szeretettel. [link]
...
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
2ozzmexy
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
válasz BigBlackDog #5933 üzenetére
EXIF?
-
MasterMark
titán
Fogalmam sincs, rajta hagytam az EXIF-et direkt, ott valahol.
Ezt voltunk megnézni: [youtube-link]
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Qru
MODERÁTOR
-
MasterMark
titán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #5937 üzenetére
Mi a piszkéstetői obszervatóriummal jártunk így de ott leglább nincsenek katonák.
#nincsbennetarcsi
-
2ozzmexy
senior tag
[link] Bocsánat, én kérek elnézést a nevében, de ez rém tanulságos, iskolában kellene vetíteni...
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
senior tag
válasz rbalint88 #5943 üzenetére
és @tboldi: E jel? Minek? Rendszám sincs rajta... A téli felkészítésre gondoltam h azért tényleg van ami gyorsabban terjed a fénynél... a f@szság. A teljesség igénye nélkül: "4évszakos gumi az hülyeség, ilyen télit kell venni" és mutat egy olyan spec télit, amit rendes ember fel nem tenne; hókocsit csinál, de telipakolja a hátulját és a hátsó tapadásra fekteti a hangsúlyt; előre világítson, hátul meg pislákol valami jó esetben; leheggesztett difihez nem tudok mit mondani, aki vezetett már olyan autót az tudja mi a baj vele, aki nem, az meg el sem tudja képzelni... (Ámon Olivér 600SEL-je Mk1, a mostani turbós nem az első!)
Ebből nem télifelkészítés videó lett, hanem "hogyan csináljunk hülyegyerek bömbit télre" videó lett, a homasita/ebay/aliexpress tuningtól most uriasan eltekintettem...
[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs