- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
71-eves-sofor-ment-szembe-a-forgalommal-a-8-as-fouton
Volt már? Félve érdeklődőm, hogy mire várt a szalagkorlát mellett autózva? Lesz majd egy "erre barmok!" tábla?
Mert ugyebár a szalagkorláttal elválasztott utakon gyakori a balra fordulási lehetőség...
[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
-
2ozzmexy
senior tag
válasz BigBlackDog #5705 üzenetére
Lehet olyan autót kellene venni mint focvis-é, csak tetetni az elejére vadrácsot...
Szóval ezek után ha kimegyek egy kamionsort előzni az M1-esen, akkor számítsak a szembejövő ámokfutókra!? [link] na jó, azért talán itt még nem tartunk
Lehet szólok a főnöknek hogy T72-re kellene cserélni az i30-at...[ Szerkesztve ]
-
2ozzmexy
senior tag
Azok már régen kiszolgálták az idejüket, körbe is törték őket többször is...
Több lett a SUV, de régen is használtak Escalade-t pl több helyen, attól függ melyik állam, ahova kell a 4x4 oda SUV-okat tesznek, de máig sok a Charger, főleg az autópályákon.
Itthon is használnak Vitarát is meg Yetit is, de láttam már Kodiaq-t is náluk, ennek ellenére Superb-t használnak az autópályán, mert az megy ha kell...
Szerintem a Volvod nem alvázas, bár a tévedés jogát fenntartom... De néha jó lenne egy olyan kos, amikor 100-al előzik az M3-on a kamionsort péntek délután... feltolni őket 150-ig, hátha rájönnének hogy nem eredményez hipertér ugrást.
@Reggie0: A Challenger és a Charger is alvázas, náluk ritka az önhordó karosszéria, főleg az EU-ból importált modellek ilyenek.
-
2ozzmexy
senior tag
Valamiért XC60-90-re emlékeztem, de jogos, a V60 önhordó.
Az az, a 100-al előző fillérb@szó bandát... Ha a Vitarára tennék akkor ma nem győztem volna betétlapot osztani... aztán csak a Lidlig gurultam el... Ez a 2000 alatt élő népség engem is kiborit... És kétszer majdnem osszetortek..."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
vin-info.com 10% kupon kód ha valakit érdekel: sn4o82
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Ahogy látni lehetett- egy bolond százat csinál.
-
-
veterán
válasz bitpork #5723 üzenetére
Azt tudom, hogy Kaliforniában azt tervezik, hogy 2035 után nem lehet használt belsőégésűt sem vásárolni. A németektől még nem olvastam, persze lehet, hogy ők is ezt tervezik.
Pár év múlva veszel egy Tesla Modell X-et*, és letudtad a problémát.
* Amennyiben ragaszkodsz a SUV-hoz.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz bitpork #5723 üzenetére
Apró probléma, hogy egy éles váltás gyakorlatilag válságot okozna - szvsz az embereknek jelentős vagyon% járműben van, és sokan a gyártásból élnek meg, ezért kellenek a mindenféle mhev/hev/phev kocsik (motorgyártó is jól lakik, villany hajtás is fogy). Ahol alacsony az autók átlagéletkora, ott könnyebb lesz meglépni talán, de felénk ezt lassabb folyamatnak tippelném...
-
Model X nem SUV hanem egyterű
(#5725) molnarpeter: egy hülye százat csinál és a politikában csak a szavazatvásárlás a cél a logika-ésszerűség vagy életképes elgondolás soha. Látod már egy tervre is rá akar licitálni valaki.
(#5726) kisza25: természetesen lesz olyan ferka porke meg lambo aminek felfelé mozdul, de megnyugtatlak amikor már használtat sem lehet eladni akkor minden más ára a nullához fog konvergálni igen erőteljesen. És ahogy Péternek írtam is , félelmetes sebességgel terjed a hülyeség. Meg merem kockáztatni a fénynél is gyorsabban. Nemrég mér 2050 volt egy bizonyos karbonsemlegességi cél az EUban. Pár hétre rá itt az utánozó majom.
-
Mert nem ittál eleget
Reggie0: nekem a csippel városon kívül nagyon szépen beesett a fogyi. ~267Le és 570Nm. Pad nem volt még és nem tudom hogy igaz-e, de a viselkedése nagyon megváltozott és 1500 fölött nem nagyon kell váltogatni ha ugrania kell.
-
-
-
-
Reggie0
félisten
válasz molnarpeter #5743 üzenetére
Az a durva, hogy nekem meg a tavaly nyari van a kocsiban. Es meg nem fogyott el.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz molnarpeter #5743 üzenetére
Megvettem de a kupakot még nem mertem letekerni...
Kemény 174 forint volt az 5L, de félek ha egyszer használom, mindenki be fog hányni... "trópusi illatú", kíváncsi leszek...Eddig [ilyenből] használtam az almásat, de lassan el fog fogyni, egy ilyen kis koncentrátum nyáriból elég 10 évre is, mert szinte alig fogy belőle... és jelentem nem büdös, pedig ezek az almás/citrusosak eléggé gyomorforgatóak...
@Reggie0: Nekem 5L két szezont simán kibír a nyáriból, a téli jobban fogy, abból kellene már találnom valami jó koncentrátumot, ami nem horror árú...
@tboldi: Mert nem locsolod a motorosokat... Itt a fővárosban 1 hét állás után úgy indítom a Vitarát hogy szélvédőt mosok, mert nem lehet kilátni rajta... télen meg a Nr. 1. minőségű utak miatt állandóan egy merő sártenger...
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Reggie0 #5747 üzenetére
Na az lesz a nehéz, haveromnak belefagyott Kanizsán a -20 fokos prevent a tartályba tavaly előtt...
Az unix-os koncentrátum az -50 fokig jó, talán az töményen nem fagy vissza...
De ez azon is múlik hogyan csinálod, mert ha nem a szélvédőre irányítom télen a levegőt, akkor nekem is ráfagy mindegyik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest