- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3aN
senior tag
Nem fizetett reklám, de ajánlom nektek a Pacificaffe termékeit. Én a blendek közül vásárolok (Rome espresso például) és nagyon finom íze van, tartós cremaval. Bolti kávéval szemben pedig összehasonlíthatatlan, hogy a frissen pörkölt jelző itt nem kamu marketing. Itt tényleg pörkölés után kapod meg.
-
oszy
veterán
Crema
________Apropó! Egy ismerősöm két éve vett egy Krups EA82F8 Latt'Espress Quattro Force automatát. Most folyamatosan csak azt írja: automatikus öblítés! Már kávét sem főz, csak öblít! Valakinek tipp, hogy házilag mit lehetne csinálni? Vagy szerviz? Nincs már rá garancia!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
-
Voice24
őstag
Amúgy érdekes,hogy a Jura E74-nél a tálcából mindig erősen zaccos vizet ürítettem ki nap végén, míg most a Delonghinál teljesen tiszta, zaccmentes a tálcában összegyűlt víz.
A napokban nagyon ráértem, kikaptam a főzőegységet egy tisztításra, hát mit ne mondjak, nem sok macera volt vele, lényegében tiszta volt. Meg mivel ugye ezen nincs automata mosó-tisztítóprogram, tisztítószeres vízzel csináltam jó pár öblítést. Hiába nincs szükség ilyesmire a forgalmazó szerint, azért szerintem csak jót teszek vele, ennyit meg megérdemel. -
Voice24
őstag
-
Voice24
őstag
Szerintem annyi a módosulás, hogy ha magasabb értékre állítod a vízkeménységet a gépen, hamarabb fogja kérni a szűrőbetét cseréjét, és talán hamarabb fogja kérni a vízkőtelenítő program futtatását..
Én amúgy már gondolkodom rajta, hogy ha lejár a mostani szűrőbetét ideje, nem fogok beletenni másikat, ugyanúgy használom a kancsós szűrt vizet, plusz magasabbra állítom a gépen a keménységet.
A kancsóban amúgy a normál Bi-flux betétet használjuk. -
Dopii
csendes tag
Hali!
Philips webshopjába 40%-os kupon: TelekomXmas
Én berendeltem egy Philips Saeco SM5570/10 PicoBaristo Deluxe Kávéfőzőt 180-ért
-
Vangelis
félisten
Üdv Srácok/Lányok!
Ívégre én is automata kv masina tulaj lettem. Remélem boldog!?
Egy ilyet sikerült szereznem: [Krups Pisa White + XS6000 Autocappuccino EA816170]
40e ft ért. Szintén alzáról.... akciósan.
Aztán meglátjuk ,milyen lesz.
... aldis kv-t vettem bele , mert egyik ismerős arra esküszik.... nekem meg nincs tapasztalatom egyik szemes kávéval sem.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
biker
nagyúr
Én abból még jót nem vettem. Egy időben a 2 prémiumot kipróbáltam, a gagyi és a ritka szar közt mozogtak. Crema nulla, ízre mint a tchibo family.
Amit a gépbe rendszeresen teszek, az
Lavazza rossa
Pellini vivace N.82
Omnia espresso black
Esetleg a tchibo sicila style
Ezek árban egész barátiak, mindig meg kell nézni mert néha másfél éves a polcon ami van.Kipróbáltam az omnia barista style kávékat (3 féle van, mindet), hát messze nem minőségi, a tchibo barista nevű barna zacsissal egykutya
A Dallmayr prodomo nekem kicsit savanykásnak tűnik.
Vagy rendelek a saeco-kavégépektől jó kávét Marcaliból
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
Voice24
őstag
Ha az Omnia Gold Cremára gondolsz, az pl. nekünk bejön, legtöbbször azt vesszük, eurós boltban jó áron (2640-) hozzá lehet jutni. Nekünk ízre is jó és szép cremája van.
A pár napja felrakott képek nem erről, hanem egy még olcsóbb kávéról készültek, íme: [link][ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
Nekem a Lidl-féle espresso szemes a kedvencem konkrétan, nem tudom, van-e belőle több féle, 100% arabica(nak mondják..de remélhetőleg az is)
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
nyalifali
aktív tag
Üdvözletem koffein (elv) társak!
Új vagyok ebben a topikban, de hasznos dolgokat olvastam Tőletek!
Lenne egy szakmai és pár általános kérdésem.
Egy Saeco Xelsis SUP038 boldog tulaja vagyok, remélem nem nyúltam mellé a géppel.
Szeretem a gyártót, volt már előtte Saeco és mindig tudtam hozzá reális áron cserealkatrészt.
Eddig.
Jött az első pofon, a gépem tejtartójának a csatlakozója elfáradt, letört.
Gondoltam ugrás aSugár!Ebay.
Baromi drágán sem találtam... (Egy Svájci szerviz szerint volt, de visszautalták a vételárat, hogy nincs)
Szerintetek átszerelhető V2-es verzióra?
Ez a hibás V1:
Így egyelőre marad az ungarise 3D nyomtató: epoxi
Átmenetileg így problem solved...És pár általános:
Kezdetektől gyári vízszőrtő használom, és ahogy olvasom nem marketing bullshit...
Viszont az ajánlás szerint:
Life span / descaling performance:
• - 10 ° dH
• 60 litres
• 2 months
Ti milyen időközönként cserélitek?
Ajánlott az után gyártott?
Spar Splendid Schnell-Entkalker-t használhatom?
Kissé hullik az őrölt kv a központ egységből, így rendelek felújító szettet:
[Saeco repair kit - 8 piece]
Kellhet még esetleg valamit cseréljek, amire nem gondoltam?Bocsánat, hogy ennyire hosszúra nyúlott, de régóta motoszkált bennem
és BUÉK barátaim!
[ Szerkesztve ]
VaNmIT
-
Vangelis
félisten
Persze minden képen. De most hirtelen ez jutott eszembe.
Nem rossz kávé. De igazából nincs is nagy tapasztatom. Max kis boltokban kávézok automatából.
amit szeretek az a kávéautomata a nem is tudom milyen fajta.... tescoban nyomok egyet mindig@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
-
törölt tag
válasz Vangelis #467 üzenetére
Ami nekem bevált, a negyed kilós Lidl Bellarom Bio és a fél kilós Bellarom Crema, a Metroból pedig a fél kilós Rioba Etióp és a kilós Platinum.
Ízesített "kávét" nem rakok őrlőbe, nem lehet eltüntetni a szagát, döglött kávékat lehet így aromákkal feljavítani, biztosan jó biznisz, de meginni...?
-
törölt tag
Mindig lattét iszunk, sok kávét próbáltunk, ez a Bio a legoptimálisabb, meg a Crema, ami sokkal erőteljesebb ízű, bár nem annyira összetett. Még a Marantól tudom az etiópokat ajánlani vagy a Brazilt. A Costa Rica is jó ha szereted a szotyis ízeket, nekem annyira nem jön be, a Brazil kakaó-csoki ízvilágot hoz, az etióp meg a virágos ízeket.
-
törölt tag
Megújultak az ízek az új év alkalmából.
Eddig Oscar vízlágyítóval használtuk a Philipset, nem vált be, vízkövesedett, plusz a kávé aromái is gyengék voltak, mindig volt valami fanyar íze.
Most Laica vízszűrővel használjuk, nem a mineral balance, csak a sima.
Közepes hőfok, gyári legkisebb őrlésfinomság, 3-4 erősség, Bellarom Bio kávé, a nyomásfokozó gyári ~400g-os rugóerejét 1000g-ra növeltem, plusz rajta van az SBS szelep is, így 16 másodperc egy főzés az előáztatás kezdetétől, a mennyiség 25ml. Reprodukálható, jó eredmény. Ha így maradna, elégedett lennék vele. -
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
Karácsonyra vettem egy 3000-es szériás Philips kávéfőzőt Aquaclean filterrel.
Azt írják kb. 900 kávét bír, de cseréljük mindenképp 3 havonta. Nálunk a 900 kávé kb. 2 év alatt, ha elfogy, így milyen gyakran kéne cserélni a filtert, hogy ne kelljen vízkőtleníteni?
Kemény víznél fél évente-évente elég lenne?Köszi
-
törölt tag
válasz bbsofficial #488 üzenetére
A baktériumok elszaporodása miatt kell legalább 3 havonta cserélni.
-
törölt tag
válasz bbsofficial #490 üzenetére
A legolcsóbb megoldás talán az utángyártott Brita-kompatibilis kancsós Tesco-s szűrő, ezer alatt van darabja, havonta kell cserélni.
-
Retro DJ
aktív tag
Sziasztok, elnézést, ha számtalanszor átbeszélt dolgot kérdezek, egyszerű idős Jura E55 kávégépünk van. Most kéri a tablettás tisztítást. Feltételezem több fajta tabletta is kapható, melyik ezekből a gazdaságos megoldás?
Köszönöm a segítséget!Retro
-
Retro DJ
aktív tag
válasz #85578752 #493 üzenetére
Köszönöm! Mennyire természetes az, hogy átlag napi 5 kv mellett kb. másfél hónap után kérni? (közepesen kemény a víz erre)?
Bocs még egy kérdésért, az eladó melléklet hozzá egy adag port, és egy tabit (ezt a csomagot aztán jól eltettem). Mi a különbség a két szer között?[ Szerkesztve ]
Retro
-
-
ALI_G
veterán
Kávéolaj eltávolításra mit használtok automata kávéfőzőhöz? Saeco Picobaristo-hoz elég drága a phillips és havonta ajánlja. Ezt néztem replace-ernek töredék áron.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Óvodások homokozója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs