Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • konzumpro

    Topikgazda

    Egy Philips EP1224-et tesztelek, nagyon halk, jó kávét főz, de itt is az van mint a többi Philipsnél, nem szabad túl finomra őrölni a kávét mert fanyar lesz, tök jó középállásban, a Minutokhoz képest gyorsabb a mechanika, hamarabb pozícióra áll, a tejhabosítás viszont csak buborékosat tud, amit mondjuk át lehet keverni NanoFoamerrel, de nem nagy élmény ennyit vesződni vele, inkább hagyományos automata tejhab készül, amibe belefőhet a kávé.

    Viszont ez azt is jelenti, hogy nem rosszabb, mint a drágább verziók. A háromféle hőfokból a gyári közepes pont jó. Őrölt kávét is le tud főzni, csak jó sokáig kell nyomni az erősség gombot.

    A víztartály mögé rejtett mechanika az ennél a sorozatnál megszokott, elég sok őrlemény marad itt-ott, érdemes alaposan kitakarítani hetente. Indokolatlanul sok zsír van a főzőegységben, nekem nem tűnik higiénikusnak ez a rendszer, tele zsíros zaccal. Az előző felhasználók nem sokat törődtek a karbantartással, sima csapvízzel megy, ameddig megy. Kicsit sajnálom, de ez van. Aki hajlandó karbantartani, az elégedett lehet vele, ajánlom igényes embereknek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák