Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibz03

    őstag

    válasz fero02 #2524 üzenetére

    Nem, nagyon jól hallani a mostaniakat is, csak már kissé eljárt felettük az idő, kaptak már ezt-azt. Ettől függetlenül elégedett voltam velük, de szeretnék egy kicsit hagosabbakat.
    Egy '97-es Mazda 323-ba megy a cucc, a csomagtartóban van a szubcső, a kalaptartóban egy pár ovál (gyárilag ki van képezve nekik a hely), az első ajtókban pedig két 16 cm-es kétutas.

    Először nem volt szubcső, csak a két ovál meg az első ajtókban a két gyári, harmatgyenge hangszóró. Aztán hallottam 1-2 kocsit, ahol hasonló rendszer van kiegészítve egy mélyládával a csomagtartóban, és rá kellett jönnöm, hogy annyira sokat dob rajta (akár egy olcsóbb szub is, mint pl. az enyém), hogy vettem egyet. Lehet, hogy nem a legjobb módszer, hogy egy légtérben van a szub és az oválok, de nekem semmi problémám nincs vele, más autókban is jól szól. Talán egyetlen hátrány, amit fel tudnék hozni, hogy kevés a magas, de ha olyan oválokat vennék, amihez külön adják a magas-hangszórókat, akkor meg azokat nem tudnám hova építeni (nincs nekik kiképezve hely sehol).

Új hozzászólás Aktív témák