Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Formaster

    Topikgazda

    válasz AIex #48946 üzenetére

    A waxos autósamponokat én is hanyagolnám, egy jól tisztító, erősebb anyagot érdemes használni. A kettő már ki is zárja egymást, mert vagy tisztít, vagy waxol. A táblázatban van már fent pár termék, de még erősen hiányos a lista.

    A tégelyes waxok szvsz feleslegessé váltak, hacsak nem a "salamon valamilyét" szeretnéd egy showcarral lepipálni. Inkább szintetikus gyorsviaszok után néznék. Ami ár/értékben is kiemelkedő és ezen a szinten kiemelten sokáig fent marad, az a Sonax Brilliant Shine Detailer. Ha tetszik, több autód van és sok fogy, van belőle 5 literes kiszerelés. Nyomokban SiO2-t (kerámiát) tartalmaz, gondolom emiatt kifejezetten tartós. Először próbáld meg kis kiszerelésben, sok multi polcán is megtalálod. Könnyű vele dolgozni, ad némi fényt is és kiemelkedően dobja a vizet. Mehet műanyagra, akár üveg felületekre is, nem kell sok belőle.

    Kipróbáltam néhány ilyen csodaszert, de ennél maradtam. Volt ami tovább dobta a vizet, de nem jobban és szívás volt vele a munka. Onnantól meg elveszti a "quick" értelmét és drágább is volt sokkal.

Új hozzászólás Aktív témák