Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Varshi

    aktív tag

    válasz h1mpi #44760 üzenetére

    Amúgy sűrűből is lehet ilyen szar híg habod, ha az megnyugtat. :D Nekem is volt, de más cuccal persze.
    Ezzel a habosítóval sűrű habot kell kapj, én majdnem minden termékről azt a tapasztalatot hallom, hogy ami rá van írva javasolt hígítás, azt akár kétszer sűrűbbre kell venni (aztán vissza lehet venni belőle próbaképp, hogy spórolj).

    Ez azért tud egyébként igen bosszantó lenni, mert kiderül, hogy sokkal hamarabb elfogy az 1 literes méregdrágán vett flakon, mint amit előre kimatekoztál (és ami alapján esetleg döntöttél.

    --------

    Szerintem próbaképp 1:4-be lődd be, azaz 1 adag szer mellé 4 víz, és ne 1 litert keverje be, hanem csak felet, és akkor 1 dl : 4 dl, ha nem voltál erős matekból. :D Ez 20%-os oldalt. A vízbe töltsd a szert, hogy ne habozzon ki, és próbáld elkeverni. Lehet melegebb/langyos vízzel is próbálkozni.
    Kipróbálod.
    Ha ekkor még mindig híg, beleküldesz még egy decit, de akkor már elég sokba fog a végén kerülni egy mosás...
    Ha csak fél tartályt keversz be, mint fentebb írtam, és elfogy időnek előtte, akkor a következőt rögtön próbáld 1:5-be, de igazából akár azzal is kezdheted.

    Mivel a lándzsa tekerőjén is tudsz a bekeverési hígításon változtatni (tehát a kettő hígítás összeadódik összeszorzódik), így ha azt látod, hogy hígabbra állítva is oké még, akkor lehet legközelebbre eleve hígabbat kutyulni a tartályba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák