Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RP1980

    tag

    Sziasztok!

    Kis beszámolóval szolgálnék! Carpro ECH2O-t teszteltem a 7 végén mint szárítás segítő, illetve tegnap mint száraz mosás. Szárítás segítőként is megállja a helyét, hamar összekapta és elindította a vízcseppeket, de ha van egy(két) jó szárazoló mikrószálasod, akkor ez mellőzhető.
    A másik a száraz mosás: Ez nagyon meglepett. Vasárnap este egy jó kis autópályázás után úgy nézett ki a focusom eleje a sok bogártetemtől mint amit lehánytak. Ezt a teszt kedvéért hagytam tegnap a napon jól rásülni, majd este aztán jött a tisztítás:
    Felfújtam a szenyezett részekre a bekevert echo/desztvíz kombót egy kwazar 360 al. (1:15 arányt írnak elő) Hagytam 1-2 percig hatni,majd egy hosszú szálú mikroszálast is befújtam összehajtottam negyedekre és elkezdtem letörölni a dzsuvát. Nagyon meglepődtem mert sokkal jobban lehozta, mint egy szakszerű előmosásos, snow foamos két vödrös mosás során. Pár, (kb 1% alatti számú) rovar maradt csak, amik egy második kör után szépen le is jöttek. Ezután várni kell míg kicsit rá nem szárad a maradék anyag és azt szépen letörölni egy száraz kendővel. Így is tettem és nagyon meg voltam elégedve :)

    A vasárnapi és a tegnap esti mutatvánnyal kb 550ml bekevert anyag fogyott. Vasárnap az egész autó be lett fújva + felnik, tegnap a front (első lökös + mocitető) és visszapillantók és nem spóroltam az anyaggal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák