- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Milyen házat vegyek?
- Nyomtató topik
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Akkor keress olyan helyet ahol nem 15 percre teszik be az ózongenerátort, hanem legalább egy órára.
Tessék itt 7000FT a Hab + ózon igaz itt is csak 30 perc de elég nagy teljesítményű generátoruk van!
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Imy
veterán
válasz Czimby #26503 üzenetére
De jó befújni azt? Nem tesz kárt? Mert a kocsi tele van elektronikával, és automata klíma. Pl a járat mellett teli van érzékelőkkel, és csatlakozókkal...
Amúgy érdekes volt, mert mikor kértem árat mondták kb egy óra... És lett belőle 20 perc.
Amúgy ma felhívtam az Opel szervizt ahol csinálták, s mondták, hogy kedden érdeklődjek a kollégáknál akik csinálták, akkor fognak dolgozni... Remélem ingyen még megküldik ózonnal.Amúgy nem kell neki idő, hogy az elhalt gombák meg egyéb vackok eltűnjenek?
-
törölt tag
Vízköves lett az autófényezése...valahogy le szeretném szedni. Kérdés: Ecetes vízzel le szabad mosni, nem károsítja a fényezést? Milyen arányban kell (víz/hígítatlan ecet) ill, autósamponos vízzel keverhető-e? Polírozást szeretném el kerülni már csak az autó nagyon fiatal kora miatt is.
-
Formaster
addikt
válasz #76500480 #26505 üzenetére
Szia, igen ecettel próbálkozhatsz, először keverd be 50-50 vízzel, ha 20%-os, de apránként haladj és ne hagyd rajta túl sokáig. Mindenképpen mikroszálast használj és lehetőleg csak pamacsolgasd, finoman törölgesd, mert ami lejön az karcolni fog. Nem tudom mennyire vészes a helyzet, remélem nem kútvízzel mostad, mert akkor nem jön le egyszerűen. Ha van a környéken forróvizes, gőzborotvás mosó, először megpróbálhatod ott is, de az alapszabályt tartsd be, tűző napon nem mosunk autót. Ha nincs forró vizes mosó, akkor próbáld meg először sima érmésben az ozmós mosást (már ha nagynyomással jön, nem csak "pisil") és utána otthon az ecetes metódust, szépen apránként haladva. Ha nem hozza le, még mehet neki a 20%-os, ha az sem, akkor megpróbálható a Carpro Spotless, az kicsit hatékonyabb cucc, de csodákat az sem tesz.
-
Imy
veterán
válasz Czimby #26507 üzenetére
Felhívtak a márkaszervizből ahol csinálták, azt mondták, hogy lehet kevés ideig tartott az ózozonás, vigyem vissza, és beteszik hosszabb időre...
Okés, csak a J astránál nem tudom, hogy melyik a hőcserélő, mert a ventilátor ellenállástól látok egyet, de az vagy a fűtő radiátor, vagy a hőcserélő. Újjal nem tudom megnézni, mert beljebb van, mint amit elérnék.
-
-
lela
aktív tag
Én egy ilyenen gondolkodom, csak elég lenne egy 5-10 literes belőle, bár ha bekeverek egy tartállyal akkor az egy jó pár mosásra elég és gondolom el van a tartályban hónapokig is...
De lehet hogy csináltatok egyet mert mindent lehet hozzá kapni: tölcsér, csap, lándzsa stb.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz blizzrd #26510 üzenetére
Az az ArmorAll felnire nagyon bevalt. Ketto het utan siman magasnyomasuval megpucoltam a felnit. Es a por se ugy ragadt ra, legalabbis nem akkora mennyisegben, mint ahogy szokott.
Elotte erdemes fogkefevel es egy rendes felnitisztitoval atmenni rajtuk.Don't Tread On Me
-
szabi325
tag
válasz Czimby #26517 üzenetére
Sajna igen, [link]
Onnan gondolom eredetinek hogy színre szagra állagra, és hogy adja még mindig a szuper hidrofóbitást megegyezik a többiekével akik másthonnan vették.
Gondolom azért olyan minőségű nincs egyik hamisítvány se hogy tudja ugyanazt a hidrofóbitást amiről a többiek írnak meg ami a videókon van -
ACAB95
tag
Üdv
Próbálta már valaki közületek, ezt az Armor All wash and wax sampont? Szerintetek mennyivel jobb, mint a Sonax wash and wax?"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
senior tag
Erről a habsamponról mik a vélemények? Néztem videót és szerintem elég jó, sűrű habot képez, leírásban 5 percig a felületen marad. Használt már ilyet valaki? A mostani wolfos habsampon elfogyott és most kiakarok próbálni egy másikat is. Erre gondoltam, amit linkeltem.
[ Szerkesztve ]
Your car, your life ;)
-
blizzrd
aktív tag
Aki használta az ArmorAll felnivédőt, az a gumiról a fehér folyást hogyan távolította el?
Többször szárazra töröltem azt a részt ami lefolyt, de még így is fehér foltos maradt a gumi.Vagy elég újra átkenni gumiápolóval?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Az edzők "megromlanak" felbontás után? A napokban újra gittelni kellett és a március környékén megbontott gitt edzőjének másabb volt a színe, mint akkor. Piros helyett rózsaszínes lett. Megkötni úgy néz ki, hogy ugyan úgy megkötött, csak kicsit tartottam tőle, hogy valami baja van.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
veterán
válasz Formaster #26497 üzenetére
Akkor neked nem olyan egyszerű a kocsimosásos téma.
Én el szoktam vele szöszmötölni rendesen. Mire kihozom a magasnyomásút, kihúzom a 10 méter vezetéket, slagot, bekeverem a szereket, előkészítem a samponokat, rongyokat, ecseteket stb.. Kocsimosásból a fele idő arra megy el mire előveszek mindent, majd a végén elpakolok.
iPhone 13 Pro Max
-
Drughi
addikt
Üdv,
Pumpás szóróflakont keresek kézi habosításra. Nincs slag, magasnyomású.
ez szerintetek jó lehet?
Hasonlót tudtok, ami hazai beszerzésű?Magáról a grass termékekről van tapasztalat? Orosz cucc, skk yt videó van fennt.
-
Formaster
addikt
válasz jozsi252 #26529 üzenetére
Na azért nem láttad még mit tárazok be mosáskor Nekem egy 4 fakkos szekrény van tele az autóápolós holmikkal, mondjuk minden szépen rendszerezve. A rongyok lezárható műanyag ládában, az általános mosáshoz szükséges dolgok pedig egy rekeszben bekészítve. Ezzel indulok meg először a zsetonoshoz, aztán visszaállok a garázsba és kezdődhet a kétvödrös. Amúgy az említett slaggal való babrálás miatt nem is bánom, hogy nem kell saját nagynyomásúval bívelődni. Elmegyek, 2 zsetonból lecsapatom a nagyját, majd itthon a szórófejes slaggal folytatom, de az meg ki van akasztva mindig a placcra
-
Formaster
addikt
Szia
Én az einhell-t nem preferálom, nem lehetetlen vele dolgozni, sokan mondják, hogy tanulgatni jó, viszont gyenge. Nincs benne elég nyomaték. A tanulás megint relatív, mert tanulni sztem a DA gépek a nyerők, kisebb az esélye, hogy kárt teszel. Ezzel szemben viszont a munka időigényesebb, amit le lehet redukálni a megfelelő anyagok használatával. A menzerna nem rossz választás.
A padokat érdemes megvenni, attól függ melyik kell, hogy milyen keménységű fényezésen használod. Az is attól függ, hogy mennyire fog fogyni, de általában a durva korongok hullanak el gyorsabban. Amikor szakad, hullik szét már csereérett, de ha nem hagyod belekötni az anyagot, hanem mindig frissen kimosod, akkor elég sokáig elég lehet. Amíg tudsz vele dolgozni, addig jó.
A DAS 6 gépek jók, a Pro főleg, te döntsd el, hogy mit engedhet meg a tárcád.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Byte
csendes tag
válasz Drughi #26414 üzenetére
"GRASS termékek milyen minőséget, ár/érték arányt képviselnek?"
Körül belül egy éve találkoztam velük először, valamilyen hirdetésben.Kipróbáltam néhányat és azóta 90%-ban az Ő termékeiket használom. Van 1-2 termék ami nekem speciel nem vállt be, pl. "felnitisztító 500ml". De a többi, wax,sampon, stb nagyon bejött! +1: Bátyám gumiszervizben dolgozik és azt mondta a gumiápolóra, hogy "beszarás jó az árához képest".
-
Qru
MODERÁTOR
-
Speeedfire
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #26541 üzenetére
Az enyém sem makulátlan mert az előző tulaj gépi mosóba hordta...
#nincsbennetarcsi
-
Drughi
addikt
EZ a szárazoló ~4$ ért jó vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest