Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz kukulec #14979 üzenetére

    Egy pár kitagadó számot én is hozok akkor, ne érezd Magad egyedül.
    Mi akkor nem a lifttel megyünk .. :))

    A múltkor denesdr-t fárasztottam ezekkel, nos, ez most nem lesz 2 óra, hozom, amit neki írtam :D

    Ha már pop és "legalja", nekem Katy Perry is bejön pár számával. Mindegyik mintha valami tök új lenne, totál más karakterek, és rohadt jó klippek amúgy. Zeneileg meg nem kis kihívás sok rendszernek szerintem, beleértve szobát, mindent.
    Például hogy a mélyek ne búgjanak, ahogy lépegetnek le-fel finoman a Last Friday Night-ban és egyenletes amplitúdóval szólaljon meg mindegyik, egy szolídabb magasú rendszeren pedig tökre nem vehető észre az 1:27 körül háttérben induló szinti játék "ércessége" (kurvajó), míg egy analitikuson "aaah de király elektró" módon kijön. Hiszen ott van.
    Az E.T. is klassz, totál más style és nem kíméli a mélyeket, utána pedig telíti a spektrumot rendesen, gyenge erősítőt megizzaszthat. Totál meghaladja a korát, így klippel, mindenhogyan együtt. (2011 !!)
    Dark Horse megint egy éles váltás :D Ízlés dolga, de valamire biztosan kiváló: a mélyeket kicsit megdolgoztatni. ;] (Klip, díszlet, vérprofi).
    Roar vissza a természetbe, ha Éva így nézett ki anno, akkor köszi, kérem vagy 10 évre. :D A szám maga amúgy nem rossz, középtartomány kapja, de lényegében minden. Sűrű, tömött, egy tűt nem tudnék leejteni benne, de mégis, ha odahúzom neki, hatalmas energia van benne, nincs kenés, összemosás.. FLAC-ból a Prism nevű albumról kegyetlen jó, YT egy lapos vacak hozzá képest (itt nagyon kijön, nem tudom miért, pedig múltkor beszéltük, milyen jó hallgatható az OPUS, hát nem mindig).
    Bon Appétit - ebből az anyagból főznék. :D (Ismétcsak egy kiváló klipp). A zene ízlés dolga, nálam ütős, 0:51-nél ami indul alapnak, elég zsííííros hogy úgymondjam. ;] ;]

    Szóval... pop... meg lenézzük... aztán ... beülünk 10 rendszer elé egy ilyen pakkal, és saccra 6-7 bukja a dolgot így vagy úgy. Az itt fórumozók többségének a szettje, bármi legyen is, jó eséllyel viszi említett műfajt szerintem (legalábbis egy 30Hz nem csak Katy Perry privilégiuma, de egy nagybőgőé, vagy jazz dobszetté is), de amikor a randomcimbi randomhifije a Cofidis-es vadiúj 300k-s hm erősítőből sztereón megszólal és büszkén mosolyog előre, várva valami tapsot, ami legitimmé teszi a befektetését (1M cakkpakk), nem szeretem letörni a szarvát, hogy ez marha lapos, meg egyébként minden baja, és 10+ évre vette, egészségére. Ha van műfaj, amivel lehet rendszert tesztelni, hogy úgy az alapok rendben vannak-e, az a pop. Aztán ha ezt a lécet megugorja, mehetünk finomabb anyaggal mélyebbre, célzottan. De ha a kocsi már ránézésre, kívülről szar, nem ülök be.. :)

    De amúgy mostanában The Fat Rat is nagyokat megy, ebben például 0:58-nál az a zümmögő-vinnyogó ami jön, áááhhhhhhhhhhhhhh. :K :K :K

    [ Szerkesztve ]

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák