Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #42900 üzenetére
Az a túlvilág.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
ohh... fantasy.. jessz
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Megy itt a parti emberek. Most vagyok túl pár ufó gyilkoláson
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
WesTM
őstag
Itt fekszünk a szobába 2 jó barátommal aztat se tudjuk hool vagyunk jajjjjj
-
- = Zk = -
félisten
rosszalkodtatok Ombre?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
hm..
rádugtam a laptopra a régi asztali billemet, de ahogy nézem, a hosszú I-t nem érzékeli.
pedig a billen itt/ott van.. igaz, a laptopon USA bill van, amin nincs hosszú i...de..
na, most, hol lehet a galiba?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #42907 üzenetére
hehh
ráadásul QLive-ozni sem tudok, mert a WASD használata közben kedve támad a W gombot "elfelejteni"....hm.
na, most ez azért van, mert PS/2-es billt csatlakoztattam, vagy nem tudom..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #42908 üzenetére
kicsi hosszú i: alt gr j
nagy hosszú i: alt gr i -
ch003067
addikt
Sziasztok !
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy melyik kártya a jobb?
HD3870x2 vagy 9800GX2 ? ?
Fontos lenne . -
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #42909 üzenetére
áá, köszönöm.
csak tudod, megszoktam az Y-tól balra a hosszú Í-t...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz ch003067 #42910 üzenetére
én használtam 3870X2-t, tehát én oda teszem le a voksomat.
-
ch003067
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz ch003067 #42913 üzenetére
a kérdés jó. de paszolok. sry..
-
ch003067
addikt
válasz - = Zk = - #42914 üzenetére
Semmi baj
Azt kb tudod, hogy egy 9500GT OC től, és egy 8800GTS től kb mennyivel lehet gyorsabb ?
-
- = Zk = -
félisten
válasz ch003067 #42915 üzenetére
nem. sajnos még azt sem..
de ha vársz, szvsz mindjárt jön a mi fő kockánk, ő azonnal világossá teszi előtted a vga piac képét. ár, teljesitmény, múlt, jelen, jövő stb" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ch003067
addikt
válasz - = Zk = - #42916 üzenetére
Okés, végül is ráérek
-
No-kia
addikt
nah ezt ujrairom majd ha lesz idom..
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
westcoastog
veterán
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #42919 üzenetére
az irány nem rosz
-
- = Zk = -
félisten
ehh, a HP support SEM tudott mit mondani a bill + laptop problémámra. próbálgassam mással, ennyit ...
-
ch003067
addikt
válasz westcoastog #42919 üzenetére
beszaráás. Nem lenne rossz a teljes játékot ilyenre megcsinálni.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Mai agymenések:
A legfájdalmasabb római ember:
Márkusz Auuu réliusz.A legszamarabb fűtőtest:
radIÁtorA legújabb mezőgazdasági akciófilm:
A megTARLÓ."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #42924 üzenetére
köszönjük...
next time... ..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
majdnem elfogtak hog ytenyésszenek tanér megzavarta a baseball ütős játékot
[link]Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #42926 üzenetére
akkor milyen fürge leszel, ha Én üldözlek.. puszta kézzel
mész a csomagtartóba, oszt megyünk lángosozniaz a napszemcsi nem hiányozhat, látom
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #42927 üzenetére
nem fogok szaladni előled, ott a baseball ütő a kezemben, majd megoldjuk azzal
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #42928 üzenetére
ha nem fém, akkor éppolyan esélytelen vagy, mint 3 lábú sündisznó a 6 sávos autópályán ...
trust me ...a megadás sikeresebb a te szempontodból...
gondold meg, ne akard, hoyg fájjon. nem kenyerem az erőszak, ismersz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #42929 üzenetére
nah de még most sem tűzted ki csodás találkozásunk idő pontját, teeee
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #42930 üzenetére
nem hát, mivel várjuk a "jobb időt"..
puhább földben csak könnyebben ásatom meg veled a sírodat ne hoyg azt mond, kegyetlen vagyok...(#42932) westcoastog
jah. vettem 80k-ért, és most tartok a 3. gariztatás után egy 5770-nél
cseppet lesújtó[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
válasz westcoastog #42932 üzenetére
Jah értem.
HÁth, mindennek lejár az ideje
Amúgy, egy HD4850 és egy HD4870 között nagyon sok különbség van ?
Illetve egy HD4870 és egy HD4890 között ? -
- = Zk = -
félisten
válasz ch003067 #42934 üzenetére
volt4870-em is
a Toxic hűtős. only pozitiv. remek kártya (Y)
4870-4890 között lepkefing a külb tudtommal...Nokia:
milyen 60 év, Te...? ..[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
válasz - = Zk = - #42935 üzenetére
Az a baj, nekem még sosem volt 8800GTS -nél nagyobb kártya a gépembe, de már nagyon szeretnék, ezért próbálok informálódni
Bár, ha tényleg pici különbség van a 2 kari között, akkor a HD4870 elég sokba kerül, mert átlagosan 7-8.000 ft különbség van köztük. -
- = Zk = -
félisten
válasz ch003067 #42936 üzenetére
igen, ez bennevan a pakliban...
-
I'm Jocc
tag
Egyszer egy ilyet össze akarok hozni! Nagyon tetszenek az ilyen cuccok, főleg hogy saját kezűleg csinálod a nagy részét. Csak nem két forint ez sem.
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #42938 üzenetére
coool...
ha van hozzá cumó + ismerős villanyész szaki, akkor megvan fillérekből sztem...
-
törölt tag
válasz ch003067 #42910 üzenetére
Teljesítményben 3870x2, driverben 9800GX2 jobb.
(#42913) ch003067: "És pl a B.C.2 elmegy benne full grafon ?"
Hát, Full HD-n nem, oda sajnos kevesek. 1680x1050-ig kb mindent remekül futtatnak.
(#42915) ch003067: "Azt kb tudod, hogy egy 9500GT OC től, és egy 8800GTS től kb mennyivel lehet gyorsabb ?"
Hát, 9500GT-hez képest fényévekkel gyorsabb, nem is érdemes beszélni róla. 8800GTS-nek, ha az G92-es, akkor ~duplája, mert a 9800GX2 az két G92, 3870x2 picit még erősebb is.
(#42933) Zk: Miért lenne lesújtó? Örülj neki, hogy egy jó karit kaptál, nem valami dzsunka fost.
(#42934) ch003067: 4850 vs. 4870, kb. 20-30% előnye van a 4870-nek a magasabb GPU órajel (625 MHz vs. 750 MHz) és a GDDR5 dupla sávszéle miatt. 4870 vs. 4890 kb. 15-17% előnye a 4890-nek, a magasabb GPU órajel miatt (750 MHz vs. 850 MHz).
(#42935) Zk: Ami neked 4870 volt, az simán Sapphire 4870 Sapphire Edition, nem Toxic hűtős, mert a Toxic-on Vapor-X + hőcsöves hűtő van, tieden egy sima hőcsöves hűtő.
(#42938) I'm Jocc: Én egy olyasmit építenék, mint a Lamborghini Reventonos gép az MDPC-n, a prémium minőség és kiváló design netovábbja.
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #42939 üzenetére
Nagyon durva cucc. Hát fillérekből? Én ha ilyet összeraknék, akkor már G25/G27, ami már alapból nem olcsó. Jön hozzá valami TV/monitor, gép az adott, sport ülés sem olcsó, műszerfalat műszerekkel, kezelőszervekkel együtt beszerezni bontóból. Nem tudom az úgy mennyibe fáj, de összességében 200k minimum. Ha már ilyennek nekiállnék akkor komolyra csinálnám. Villanyszerelői részét is meg lehetne oldani, kivezérléshez(km/h, fordulatszámmérő, esetleg turbó nyomás meg ilyen hülyeségek) pedig úgy tudom, hogy mikroprocesszor kéne. Na, itt nagyon elfogyna a tudás.
(#42940) EarL 007: Szép és igényes cumó. Gépház dolog engem nem nagyon mozgat, nekem elég egy normál ház, átlagos kinézet, meg azért ne süljön meg benne a gép .
[ Szerkesztve ]
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
pckownz
őstag
Bazdmeg, késnek már ezek is
Torchlight 2 -
törölt tag
Faja, van megint újabb MCR ROM Bladere, r12, kezd egyre jobb lenni a cuccos.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Projektor topic
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest