- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyomtató topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
nixx-21
őstag
na most kezdek észheztérni
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19550 üzenetére
élménybeszámolódról bővebben semmi, bódé?....
csak amit megosztottál velem/ünk feljebb?...551: jóreggelthelószia
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #19552 üzenetére
üdvözlet mindenkinek elég masszív estén vagyok túl...na meg a mai napom se piti....telómet jelen pillanatban sem találom kezdek beletörődni h OFFos a készülék xD
Nokia nekem eddig a fentmaradási rekordom 43 óra.....tavaly előttelőtti szilveszterkor
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19552 üzenetére
majd, még mozaik van, megbeszélés kivel mitörtént
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
én a maradék kaszinótojást, meg virslit.....
Nokia: az korekt lehetett
Bence:
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
-
- = Zk = -
félisten
asszem elcsente egy 21 éves Istennő a szívemet JBerényben...
nehéz nem Rá gondolni...hmm.562: no no...
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #19560 üzenetére
Viccen kívül tényleg Szép a menyecske!
-
- = Zk = -
félisten
jah, az emlékezéshez:
Péter(?) kitalált egy nevet, amin órákig nevettem. egy túrost. fél berény velünk nevetett...
"METROSZEXUÁLIS"csak arra nem emlékszem, ki volt az illető. pedig láttam már. 10k hsz bulin ottvolt. asszem.
mind1. ha magára ismer, írjon ebbe a Fórumba. köszönöm neki562: ehez még nőnöd kell Tamás
majd ha komolyan gondolod a csajozást, akkor. addig nem...[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19563 üzenetére
aztaz eget
mivan azzal a névvel? xd ha az volt akkor azv olt
-
Yup-yup
csendes tag
Petikém olvasom ám , lassan már az is megy és az előbb már szilárd táplálékot is fogyasztottam
új év van tiszta lap padlógáz ... és ami rossz az innentől kezdve tavaly volt !!! igyekszem a lényegre koncentrálni , csak a feladatra öszpontosítunk mert erre az évre is vannak tervek, érettségi, felvételi, szallagavató , fincsi sunákÜljünk Vissza A Nyeregbe
ZK: Szeretettel várunk legközelebb is
gabi vagyok
-
- = Zk = -
félisten
válasz Yup-yup #19565 üzenetére
...bárcsak visszalehetne pörgetni az idő kerekét
köszönöm G-Man
567: ....
tervek nekem is vannak Lányka terén[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz Yup-yup #19565 üzenetére
Gabikám ezzel semmi baj, csk a sorrend kurva rossz.
érettségi, felvételi, szalagavató , fincsi sunák
Ezt pont fordítva.
Én még 1 üveg Cinzanonak estem neki fél órája, és már alig van az üveg alján.
Gabikám, adjuk neki ebben az évben is!
Hál istennek nekem már megvannak a konkrét tervek, sokkal nyugodtabb vagyok már!És azt hiszem már lányka is képben van!
-
- = Zk = -
félisten
Péterem, megyek le, és közösen "randizgatunk" ....4-esben.....
sőt, ha még G-Man is beszáll.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #19568 üzenetére
Az lenne még a nem semmi dolog!
-
- = Zk = -
félisten
sztem akkor naptól fogva felhagynék a melómmal, és szerencsejátékokból tartanám el magunkat
G-Man:naigen nem árt...
lásd Bence. hol ittvan, hol kitudja?....sztem azt se tudja, merre van arcal572: berugtok megint, mi?
én teát főzők, mióta hazatértem az ébredésből.
úgy, ahogy szoktam: langyi víz, filter bele, és kész[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
azis egy cél!
hm. cél.
idénre 2 fő célom van.
1 külf meló
2 hozzám illő leányka....szerk: többi jóképességű fórumtársam merre van?hmm...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #19573 üzenetére
de ha a második nem is jön össze idén, de az első cél nagyon kéne.
fedetlen seggel nehéz casládi életet létesíteni..pláne ebben az év vonulatban
anglia + Melinda lenne csak az igazi ajándék nekem...
tudtam én, hogy gyűrűt is vinni kellett volna berénybe575: fiatal puhányok
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
No-kia
addikt
nah megnnézem benjamin button különös életét, remélem jó film
-
- = Zk = -
félisten
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #19577 üzenetére
oly jót kockultam most cs-be
-
WesTM
őstag
Észre se vettem, kisöcsém meg itt horkol az ágyamban.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #19580 üzenetére
pff....
Péterem: tünemény
öcsém PS-ezik mögöttem....ma az öcsik napja van ezekszerint
egyéb Péter, aki jelenleg az öccsével 1 szobában van?[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #19582 üzenetére
Mára végeztem, Jó éjszakát srácok!
-
No-kia
addikt
-
nixx-21
őstag
na most kijelenthetem magamról h ezen a napon és ebben az évben először szalonképes állapotba vagyok...
ZK:
hát egy ehhez hasonlót msot elkortyolgatnék
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #19585 üzenetére
ennek örömére bontunk pezsgőt.
kérsz?584: van egy progi(LEGO Digital Designer), ami tartalmazza a lego kockákat. mindet. és ugyanúgy nekiállhatsz "kockulni", mintha élőben tennéd. max az eredmény nem lesz kézzel fogható.
de feljebb már linkeltem, milyen kamiont építek "tavaly" óta[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
jó8
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #19585 üzenetére
pff.jabocs....
nem mellesleg meg semmi extra pezsi vagy ilyesmire gondoltam.
tablettás bor, + hozzáadott szénsav. ennyi.
egészen addig higítjuk a CO-val, míg el nem éri azt a szintet, hogy azt mondjuk rá "de faxa ez a Törley...."" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #19588 üzenetére
hallod de meginnék msto valami bubisat....bubis vííz vagy kóóóla :aaah
*.*Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19586 üzenetére
csaló, azt hittem a valóségbann, mi a progi nveve?
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19592 üzenetére
feljebb írtam a progi nevét. de szilva kisegített....
szilva: szénsavas vodka?..ááá. mi vodkából kávét főztünk. vagy 5-7 évvel ezelőtt lehetett. házibuli. hát kibukott a társaság....ami nem csoda
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19595 üzenetére
én az avatar demóját próbálom most ki.
kiv vok rá" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19596 üzenetére
még mindig attól a csajtól lopod a szöveged?
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19597 üzenetére
miért? Te nem tőlem?
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19598 üzenetére
nem y, csak ha vmi nagyon jó, nekem is avn egy nagy gyűjteményem, abból szoktam válogatni,
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19599 üzenetére
valljuk be, a mostani aláírásom is jó
Aktív témák
Hirdetés
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Háztartási gépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Külpolitika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest