- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
- = Zk = -
félisten
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #33705 üzenetére
Nem tudod, mit hagysz ki.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #33707 üzenetére
Akkor miért hagyod/hagytad ki?
Igen, pck-nál az igazság.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #33707 üzenetére
Ha nem bánod, akkor nem tudod....
-
FireKeeper
nagyúr
válasz pckownz #33695 üzenetére
ez már nem az első alkalom hogy beszopom ezzel a lejátszóval. most nem tudom eldönteni, hogy költsek-e még rá, hogy megcsináljam, vagy inkább próbáljak megszabadulni tőle, hogy minimailzáljam a veszteségeimet.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
westcoastog
veterán
válasz FireKeeper #33710 üzenetére
Nagyon szép.
-
pckownz
őstag
Ha kitudod hozni bolti ár alatt, akkor most már szerintem mindenképp megéri befejezni.
-
- = Zk = -
félisten
pck+a te válaszodra:
rengeteg egyetemista ismerősőm/haverom/munkatársam volt már. lényegében mindenki ugyanarról beszél. buli buli buli vizsgák nyáriszünet. aztán kezdődik előről szeptembertől.. külsőm ellenére nem voltam/vagyok egy nagy partizós, tehát...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
FireKeeper
nagyúr
válasz pckownz #33712 üzenetére
eddig kb 11k-m van benne, úgy, hogy a gombot nem is cseréltem ki, valamint úgy néz ki az akksija is szar. 15k-ból már clip+-t kapok 32gb tárhellyel, rockbox-szal
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
veterán
válasz - = Zk = - #33713 üzenetére
Ha nem vagy partizós, akkor iszol.
Az, hogy üldögélsz a koliban, nem létezik ^^[Ja, ha van vkinek egy n78 hátlapja v esetleg teljes burkolata, arra vevő lennék ^^]
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
ittakary
nagyúr
nekem az arca annyira nem bejövős nem az esetem annyira :-/
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #33713 üzenetére
Akkor semmit se tudsz.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
köszönöm a segítséget...
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
ittakary
nagyúr
válasz FireKeeper #33719 üzenetére
Nem tetszik annyira a feje, nem tudok mit mondani.
-
koshmar
addikt
válasz FireKeeper #33719 üzenetére
Nekem se tetszik (annyira)... van ilyen.
Pl. sokkal barnább bőr. Az kéne neki.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #33718 üzenetére
Szerintem a Phenom II -t odaírhatnád a hírdetés címébe azért
-
FireKeeper
nagyúr
válasz koshmar #33721 üzenetére
sztem az arca és a teste is hibátlan, de hát ízlések és pofonok
rock: öö izé, nem akarok bunkónak tűnni, de sztem egy picit sokat kérsz érte. 45k reálisabb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz FireKeeper #33724 üzenetére
"ízlések és pofonok".
Ott a pont. Erre nincs jobb mondás.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Varoz
addikt
válasz ittakary #33716 üzenetére
Nem akartam már írni, de igen. Tényleg nem az igazi az arca.
Én meg az arcot nézem először, a többi mind csak másodlagos.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
tényleg nem?!
viszont, akkor ilyen alapon a "kolisok" meg nem tudják, amit én
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #33727 üzenetére
Ki mondta, hogy tudják? Mondjuk én nem is akarom tudni.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz FireKeeper #33724 üzenetére
na ez is egy tipp, kösz.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
F34R
nagyúr
válasz - = Zk = - #33727 üzenetére
igy alakulnak ki az egyenisegek , nem pedig tucatemberek
-
Varoz
addikt
Hát ezt, hogy szűrted le abból a hsz-ből én nem tudom.
-
veterán
Bulizzatok inkább ^^
[A képek linkelgetése már túl mainstream ]Everybody lies.
-
törölt tag
válasz westcoastog #33738 üzenetére
attól, hogy van 8GB még nem jelenti azt, hogy akkor azt fel is kell zabálnia ok nélkül. érdekes módon jópár játék elvan kevesebből.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #33737 üzenetére
Egyetértek.
Nem győzzük legyomlálni a gépekről. -.-[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz pckownz #33742 üzenetére
Erre mondtam, hogy az ff is ugyanúgy eszi, csak más néven..
Amíg nincs hátlap a telefonomon, nem tudok rendesen wifizni, mivel a hátlapba van építve valamiféle antenna, amivel használhatóbbá válna -.-"
[Pck ha te dota2-t kaptál hirtelen, akkor dobjon már hozzám a nagyon kedves ajándékozó egy n78 hátlapot omfg]
O kijött a Doctor Who új része is.. akkor mégse ma fogok unalmamban meghalni
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Varoz
addikt
-
F34R
nagyúr
válasz Pttypang #33736 üzenetére
nekem meg kb 500-at eszik az egesz rendszer ha firefox nyitva van egy par tabbal mondjuk 12-vel. A nelkul meg kb 200-t
(#33740) EarL 007
ugye ha van egy par vinyod a gepbe es fel van csatolva az meg nem jelenti azt hogy a fizikai memoria fogyasztasnak is novekednie kell vele egyenesen ?
ugyanis 4GB boven eleg lesz meg egy par evig ezzel a felhasznaloi szokassal ami nekem van , azert meg nem akarok beletenni kesobb 6Gb-t hogy csak alljon benne.(#33742) pckownz
ki lehet loni a plugin container-t de akkor a firefox fo process-e fog tobbet zabalni , es ha behal a flash ami mondjuk tobb video utan elofordul , akkor nem birod egykonnyen bezarni, igy meg ha plug.cont. ujraindul is nem veszik az egesz folyamat amit eddig csinaltal.
(#33745) Crytec210
hidd el nem igaz , egyik webkit masik meg gecko?! nah mindegy az a lenyeg hogy chrome/chromium tobb szalon dolgoz fel ezert gyors , viszont nincs rendesen optimalizalva semmire , (de tenyleg meg cache-t sem allithatsz)
igy aztan nincs neki hatar es elzabalja a RAM nagy reszet. -
veterán
Nem az a problémám, hogy elzabálja, hanem, hogy nem tudom mire.. mert minek tárolja azt, amit már nem használok?
[pl 40 perce átlapozott 9gag oldalakhoz tartozó dolgokat..]Akkor a firefox jobb, csak lassabb?
Nagyon nem vagyok képben a böngészőkkel kapcsolatban^^
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs