- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #22501 üzenetére
Mint valami sportkocsi.
Rájöttem, hogy a sor6 jobb, mint a sor4.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
koshmar
addikt
A békák szerintem egy laza 100 decibeles hangerővel nyomják a koncertet az lent az éren.
Varoz: Embertelenül jó hangja van!
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #22507 üzenetére
Na, akkor nyerjél!
De ha nyersz akkor veszel nekem motort!hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #22509 üzenetére
Szurkolok én az egész topiknak.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
Most olvastam, megint kifakadtam havernak mekkora fos ez az ország, minden tekintetben.
(#22512) Varoz
vagy a dudálás, vagy villogás, érted, dudálsz ismerősödnek a városba oszt megbsznak?
erre az évre 18 milliárdos bevételt akarnak csinálni bírságokból...
Mindig az autóst szopatják.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #22511 üzenetére
De most gondold el. Megbüntetnek mert nincs bekapcsolva az övem, majd teszem azt rossz helyen parkolok, mert benézem. Viszik a jogsim.
Mindig az autóst szopatják.
Részben. Én inkább azt mondanám, hogy mindig az egyszerű embert szopatják.
Sosem azt akit kéne.[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
Én mindig mikor beülök az autóba bekapcsolom magam, és szabályosan közlekedem ,a világítást is bekapcsolom ,telefonálni sem szoktam ,mindig betartom a sebesség határokat ,ha a kis teher kocsival megyek az első hogy menetlevelet írok ,ja és soha nem iszom alkoholt
Ja meg nem én telefonáltam engem hívtakwes
Kerestem neked ezt a hátlapot de csak olyat találtam ami teli ,nem lukacsos ,pedig valamilyen vga hűtéshez adtak ilyeneket de nem találtam .
Holnap a havernál a boltban hátha van ,megnézem ,de a teli az nem jó??[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #22515 üzenetére
Nem olyan könnyű betartani mindegy egyes pontot. Főleg ha elvan rejtve a tábla.
Arról nem beszélve, hogy nem egyszer be lett bizonyítva, hogy a kresz fele egyenlő a sz.rral.#22517
Tudom. Láttam a smiley-t. Gondoltam, hogy ironizálsz.
Csak kijött belőlem.
Már volt egy szabály b.zi aki felb.szott.[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
Nem is azért írtam mert betartom ,én amit leírtam annak pont az ellenkezőjét csinálom
Varoz
Hiába idegesíted magad ,ez igy fog maradni ,nagyon óvatosan és megfontoltan vezess, nem lesz gond .
Ha egy táblát nem látni, és azért megbüntetnek arra van jogorvoslati lehetőség[ Szerkesztve ]
-
-
zolisx4
őstag
válasz westcoastog #22518 üzenetére
Nem voltak monitor kivezetéseknek luk, ez olyan volt mint amit kerestél .
Olyan ventit tudok neked is ami olcsó és jó mint Ice barátunknak vettem ,1500 ft postával mindennelIce
Általában mindig óvatos vagyok ,igazából nem szoktam gyorsan menni ,nem szoktam sietni sehova , a többivel meg nem szoktam foglalkozni ,sőt mással sem , de ennek meg van az oka[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Olvasom a büntetési tételeket.
"Ugyancsak 100 ezer forint bírság jár azért, ha a sárgán!!! megy át az autós."
Elmennek a....Jó van egy ilyen is utána. "Azt persze nem mindig lehet egyértelműen megállapítani, hogy az autós ilyen helyzetben meg tudott volna-e állni, de Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti főosztályának vezetője szerint a rendőrök ehhez megfelelő szakmai iránymutatást kapnak."
Na de a rendőr azt mond amit akar. Az én szavam az övé ellen. Akkor büntet meg amikor akar.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
alaplap cserénél kötelező az oprendszer reinstall?
mik a megoldások ha én ezt nem akarom? nem szeretném újrahúzni az oprendszeremet..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #22523 üzenetére
Nem.
nggabiEz csak a pénzről szól.
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #22523 üzenetére
Klónozd le. Hátha megy. Bár a win7 nem feltétlenül fog megborulni egy lapcserétől.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
ittakary
nagyúr
Akárki akármit mond, a CTG tápok
k...prostituált jók!Alapfeszen húzott GTX480 (700 -> 830) és 4GHz-es i5 760 alatt se kapcsolt le. Holnap mérem le, hogy mennyit nyalt be a konnektorból, de tuti 400W körül (i5 -> 100-150 + 480 -> 250)
Ez azért elég meredek
Ja és ez a kép: [link] NEM KAMU!
Alap hűtésvezérléssel 90-100°C körül simán megvan egy megterhelőbb játék alatt. Ez a fém rész, meg oldalt a hőcsövek iszonyatosan forróak...
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz ittakary #22527 üzenetére
Akárki akármit mond, a CTG tápok
k...prostituált jók!
Akik értenek hozzá azok veled értenek egyet.
zolisx4Majd szerinted a rendőr akinek ki van adva az aznapi bevétel, majd foglalkozik ezzel?
Ugyan.Amikor haveromat azért buktatták meg a forgalmi vizsgán. Mert a vasúti átjáróban, amikor televolt az út, egy részeg kerékpáros elétolta a bringát. Haver meg más nem lévén megállt. Bukta.
Nem tudom ott mit kellett volna csinálni? Átrepülni a biciklis felett?De ugye milyen jól jött az újabb vizsgadíj.
[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
Varoz
Ne idegeskedj már ,itt a teli sárgán átrongyolsz arról van szó, nem arról mikor pont már nem is látod a lámpát akkor váltott(#22529) Varoz
Ez valamilyen szinten igaz is ,ez olyan mint az hogy nem az útviszonyoknak megfelelően vezettél ebbe belefér mindennggabi
Pont ennél az esetnél nem fognak megbüntetni ,.[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
válasz zolisx4 #22530 üzenetére
ittakary
Mikor bejött a kártya ,már volt a topikjába ez a kép ,menj le a konyhába és a villanytűzhely főzőlapjára dobj egy tojást alufóliába és szépen kezd felvenni a hőfokot ,nézd mikor kezd sülni a tojás ,azonnal kiderül hogy valós a kép vagy sem .Ice
Azért mondom,ha akar megtud büntetni ,de nem kell a rosszat feltételezni ,szerintem még körültekintőbben kell kocsikázni annak aki fél hogy megbüntetik,kár idegeskedni ez van[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #22532 üzenetére
Tehát akkor hamis a kép vagy nem? Érdekel. Most nem akarok tojást sütni.
Valahogy sejtettem.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
KYZRR
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #22490 üzenetére
Itt van az asztalon
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #22539 üzenetére
Úgy nézem mókolják a hardveraprot.
Jaj, ne!hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
-
zolisx4
őstag
válasz westcoastog #22539 üzenetére
Szép napot .
Habár az enyém nem az ,elhoztam az új laprugókat délután beszerelés ,nem volt olcsó
A ventivezérlő előlapom ma sem jött .
A garanciából az alaplapom sem jött meg ,igy indult a napom .
Gelid SILENT 12TC ventilátorról van szó ,szerintem jó ventilátor .Nálam sem jó a hardver apró
Most nem rég írták nem áttátás miatt van .
[ Szerkesztve ]
-
-
Varoz
addikt
válasz koshmar #22547 üzenetére
Mi más?
Na jó az jöhet. Meg a Cseh.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest