- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #12098 üzenetére
nájsz!
btw, ez érdekesen hangzik. [link]
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #12098 üzenetére
De komoly bringa.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz koshmar #12099 üzenetére
jajja, bár a következő lépés az össztelós váz. de az még sajnos messze van jelenleg nem túl rózsás a helyzet errefelé.
Thx srácok
(az én elgondolásom jópár plusz ezer forintba került. Gondolok itt a : vaskeresztes DaBomb ülésre, elöl hátur fehér agy, fehér pedál, kormány hasonló mintájú legyen mint a váz.)
plusz már elöl is maxxis külső van. meg már a képen is látható hogy be van húzva a teló asszem 2 vagy 3 centivel, hogy a láncvilla párhuzamos legyen alapállapotba az aszfalttal, hogy a rugózás során megfelelő terhelés érje.[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
pckownz
őstag
Régi én:
[link] -
törölt tag
Minecraft SkyPiramid survival map, jóféle. jó nagy, így a kezdés nagyon könnyű, de érdekes challangek vannak hozzá
"13.- make a bed."
aha, ágyhoz kell pamut, amihez meg bárány, az meg nincs majd csak spawnol egy.
-
törölt tag
yay, szinte olyan, mint egy Brocken: Connectland Professional Aluminum Alloy Heatsink CPU Cooler Fan
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #12106 üzenetére
Marha könnyű lemásolni a másikat.
De egy csöppet túl áraztak szóval sok vizet nem fog zavarni.No-kia
csajossal tegnap voltunk a sherlcok homes 2-tnézni a moziban, vele mindenrendben
Na az fasza.
Holnap én is megnézem.
Jó volt? Asszonynak is tetszett?[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
ittakary
nagyúr
Ma este party
-
westcoastog
veterán
Szerintetek érdemes lenen fölraknom az apró kacatjaimat apróra? Modemek, pár köteg ide kábel, stb?
-
ittakary
nagyúr
válasz westcoastog #12111 üzenetére
Ingyen van, nem baj nem lesz belőle. Min gondolkozol?
-
törölt tag
simán, akár némi pénzecske is kerekedhet belőle.
ittakary: partitájm?! mit iszunk?
-
Varoz
addikt
Simán, hátha valaki pont olyat keres ami neked van.
Ha meg nem akkor se vesztesz vele.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
ittakary
nagyúr
-
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #12118 üzenetére
Nem mondtam.
De azért a diszperzites vödör üt.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
-
koshmar
addikt
Varoz, egy Rába Steiger kb. hány tonnás súlyt tud megmozdítani?
Nem pótkocsit, vagy ilyesmit, hanem egy kerék nélküli tárgyat.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Varoz
addikt
válasz koshmar #12122 üzenetére
Na most jót kérdeztél.
Én dolgozni szoktam vele, nem játszani.
Miért kérded?[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz koshmar #12124 üzenetére
Az a baj, hogy ez nem releváns érték. Ha azt kérdezted volna, hogy hány fejes ekét bír elhúzni mélyszántásban. Arra tudnék válaszolni.
-
Varoz
addikt
válasz koshmar #12126 üzenetére
Amúgy ebbe is bele lehet kötni, mert ez meg talajtól függ.
Mifelénk 5-öt, különben.#12128
Szívesen, máskor is.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz koshmar #12130 üzenetére
Simán.
Ezért kérdeztem, hogy miért kérded.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz koshmar #12132 üzenetére
50 kN vonóerőosztályba tartozik, akkor szerinted?
Összehasonlítási alapként a Flirt 100kN-t tud.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz koshmar #12134 üzenetére
Igen, egy jól megtermett Rába elég erős tud lenni.
Sajnos amit én használok abban elég kivénhedt pacik vannak.
A Rábának különben egy baja van. A nagy testéhez képest nem olyan nagy a motor.
Kéne bele egy vérbeli V8-as.[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Szóval. Amikor anno egy Tigris tank (56 tonna) lerobbant vagy kifogyott az üzemanyagból, akkor azt kizárólag két másik Tigris, vagy három, egymáshoz kötött 18 tonnás FAMO (féllánctalpas vontató) tudta megmozdítani.
Én meg azon gondolkoztam, hogy egy Rábával ez miként is menne.Az már más kérdés, hogy egy 70 tonnás Királytigrishez szerintem már nem lenne elég három FAMO.
Remélem, láttál már képet róluk, és el tudod képzelni, hogy mekkora szörnyek.
Nem ismerek olyat, aki még ne hallott volna róluk.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Varoz
addikt
válasz koshmar #12136 üzenetére
Hát oda azért kéne 3 Rába minimum, szerintem.
Mit? A FAMO-t?
Ja. Tigrist is láttam, szóval mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
-
Varoz
addikt
válasz koshmar #12138 üzenetére
Az a súlya te. Nem a vontatóképessége.
35 tonnát is elhúzott különben.
Amúgy ugyanakkora a lóereje, mint a Rábának. Csak ebben vérbeli telivérek vannak.
(V12 benzin)[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #12141 üzenetére
"megyen" és még én vagyok a paraszt.
Különben a mellett lakok.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
neki nem xD de azért mertnembír 2 órán át a picsájánülni, csoki evés után hiperaktívvá válik nekem tetszett, de az 1 jobb volt, bár alátványvilággal semmibaj nem volt, tökéletesenmegcsinálták
nah LSD sperr megrendelve akocsi alá, 40K, úgynézki 60K ból megáll egy komoly fejlesztés
márbüszkén rakom ki ezt a matricát:Mindencucc a Driftgarage-tól érkezik és még ingyen drifttaxikat is kapok mert az egyik versenyzőnek segítettem Felni beszerzésben, tehát a kocsim egyrésze(felnik) már a driftben is szerepelni fognak
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #12143 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert ma megyek megnézni én is, egy csajjal.
Majd akkor szólj ha olyan verdád lesz amire büszkén rakod ki a JDM matricát.
Adok én neked olyan fuck-ot. 'csög.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #12145 üzenetére
Na csak jöjjön erre Jocc is, lesz neked olyan fuck.
Ja, már Zk úgy is feni rád a fogát.De soká lesz még dél.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #12147 üzenetére
De legyen már dél. Mindjárt meghülyülök.
vagyis 8-10-12 kor van, de az elsőkettőről lemaradtam
Mojd gondolok rád délben. Vagyis hát nem, mert mással leszek elfoglalva, de azért megpróbálok.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #12149 üzenetére
Olvasgatom driftgarage honlapját.
projekt:V - a fejed Dani!"Továbbá kívánok nyugalmas éjszakát fejfájás nélkül, mert aki 8xor képes lefejelni ugyanazt a kereket szerelés közben, annak bizony vannak problémái "
"Ha egyszer vagy kétszer megfejeli, azt mondom én vagyok a hibás, de a 4ik puffanásnál már inkább kiröhögtük."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Politika
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Spórolós topik
- Windows 11
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest