- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Most ez a fogyasztás amiket látok pl a 2600 Pro kariknál hogy terhelt állapotban 200W ez pontosan mire vonatkozik hogy vonatkozik?!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Na most akkor mivan? A képen 2900Pro karik láthatóak! Viszont ott 2 tápcsati van!Nekem a VGA-n pedig csak egy van :S
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Most akkor a 2900 Pro karira milyen hűtő megy fel! pl kinéztem ezt de habokba nem lehet felrakni rá [link] vagy csak termálrájtot szereti?
-
kavicssli
addikt
én is így vásároltam most új gépet!
E2180 és 2900Pro! ha kevés lesz a kraft mad megcincálom a bajszát addig alapon szaladgálnak a cuccok!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz Brumi˘ #12499 üzenetére
ebben a tesztben nekem bejön a zalmi de a memóriákon sehol nincs borda!
Kövezzetek meg [link] nem látom!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Akkor ez ilyen kakuktojás hogy melyik fajta megy rá és melyik nem de köszike mellesleg könnyű felszerelni?
ez nekem beadja AC
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
MO-n hol lehet Accelero Xtreme 2900 hütőt venni?
-
kavicssli
addikt
most nagyon rákattantam és holnap mellesleg fiztést is kapok! Minél hamarabb szeretnék beruházni 1 olyanra! mindjárt megnézem az oldalt amit mondtál...
-
kavicssli
addikt
Most küldtem egy "körlevelet" a kiemelt hirdetőknek (tts, BirdPc...) és tts azonnal vissza is irt hogy holnap vagy holnapután érkezik neki belőle.. viszont árat nem irt! Ahogy én olvasgattam a neten kb 9000ft ért fogják kint vesztegetni itthon meg szerintem eléri a 13.000ft is...de ne legyen igazam
-
kavicssli
addikt
Most olvasgatom hogy az accelero xtreme 2900 3 slotot foglal el!Ebből már ház csere lesz! (vagy kivágom a ház alját)
-
kavicssli
addikt
igen ez zavar hogy csak 2900 szériára jó! De az AC mérnökei okosan csináltak egy ilyet ami csak 8800gt/gts/gtx re megy fel! még ma este alszok rá 1 nagyot!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
úgy néz ki megveszem majd! A TFT moncsi várhat még magára! Itt a melóhelyen majd átböngészem a teszteket róla!
-
-
kavicssli
addikt
én inkább senior tagtól felfekle érzem magam "biztonságba"! Újoncokkal kicsit vigyázok!
Piros pont ha sikeresen lezajlott az üzlet fekete ha nem pl( rosz a cucc,nem veszi vissza gariba,hasonlók) Mit szeretnél venni?[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
és észrevettem hogy pár ember aki ilyentet árul (elég reális áron) rettentően megakar szabadulni tőle...
én 2 hete vettem 33k ba!Zsir új cucc
-
kavicssli
addikt
Sajnos szégyen szemre nem húztam még a kártyát Meg a procim is csak egy E2160as és az is alapon megy és igy is csak 60% hajtja ki a kártyából de nekem noti után ez már brutál konfig!
Melegedni pedig szeret a kicsike habár még most "tavasszal" nincs akkor meleg de nyáron szerintem mindeféle képpen igényli az új hütőt!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
nézzétek csak rámegy HD2900 szériákra is!
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
válasz mokus1 #12946 üzenetére
szerintem reális!Mert én pont 1 hete mérettem le haverral és
E2160
2900Pro
250 sata II
Gigalapmértünk 135W összfogyasztást ha átszottam a géppel...
-
kavicssli
addikt
Ha levenném a VGA-ról ezt a piros műanyag izét "dobozt" azzal segitek a hűtésén valamennyit? Most nézegetem a venti gondolom egybe van ezzel a sz@rral...
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
Úgy néz ki hogy olcsón 23k ért tudnák egy új Sapphire 2900Pro karihoz jutni 256/512! A gépben lévő karinak igazi társa lenne! De most nézegetem az alaplapokat amik támogatják a Cf-et! háát nem olcsó mulatság
-
kavicssli
addikt
nem is az lenne a sok hanem az a kib@szott alaplap csere! ja és azért jó lenne eladnom amit vettem 3 hete
Mellesleg tegnap egy srác itta PH-n 25.000ft-ért árulta a 9600GT-t! azt hiszem 5 perc múlva már midnegyiknek megvolt a gazdája
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Úúú na legalább meghallgatjuk a véleményed! alapos tesztet csinálj! én is gondolkoztam hogy beszerzek 1et de pénz hiány miatt elmaradt! de ha nálad befog válni akkor tényleg veszek 1et!
-
-
kavicssli
addikt
Én azt nem értem meg hogy... (Off on) hogy én megvettem most a 19es Wide moncsim aminek a felbontása 1440*900! Namármost eddig nem találkoztam olyan játékkal ami Full Fullon szaggatott volna!Persze akinek 20as illetve 22es moncsija van annak kell a kraft!(A Krízist a f@szom érdekli azért sem rakom fel a gépre) 8800GT és felfele! Én úgy vagyok vele ha VGA csere akkor moncsi csere is de legalább igy nem fogoma VGA-t cserélni fél évente!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ukrajnai háború