Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozso26
senior tag
Elfogyott a türelmem és sajnos gts tulaj leszek.
-
VinoRosso
veterán
Üdv!
Nem tudjátok van valahol 3DM06os lista 2900XT karik tuningjáról? Bármmilyen jó magyar / külföldi csak minél több gyártó karija legyen rajt. THNX! -
Zoli329
addikt
válasz Alvin_ti4200 #1235 üzenetére
Hát ja. 70%-on a 8800 lehűti magát rendesen és nem is hallani. Azaz nem hangosabb mint pl a cpu hűtő vagy tápegység. és ez nagy fegyvertény ha a kiegyensúlyozott teljesítményt is idevesszük. kár, hogy az Ati-nak nem igazán jött be ez a kártya. El kellene már gondolkozni normális hűtésen mint ahogy az nV tette. Egyik legjobb és verhetetlen gyári hűtőt alkotta meg.
-
szacsee
nagyúr
válasz SzlobiG #1254 üzenetére
Ha már vagy annyira merész, hogy felteszel egy 90k-s VGA-ra egy dromedár hűtést, ami szvsz jobb mint a gyári, akkor egy 90-es, vagy 120-as ventit a hátlapi takarólemezeket kivéve fel lehet eszkábálni. Így már ezzel is ki tudod tolni a Hot Air-t a házból.
Valahol olvastam, hogy így 5-6 fokkal csökkent a GTX hőmérséklete.
A VGA-gyártóknak talán el kellene gondolkodni, hogy kiadnak egy verzsönt, ami a hűtés miatt nem kóser CF konfigba, oszt a Thermalrightal lezsírozni a bótot.
Szerintem a csúcs VGA tulajok 5%-a sem használja a többkártyás megoldásokat.
Még várok pidit, no meg most térek vissza a zöldektől a homályba, aztán ha ATI mellett döntök, akkor HR-03+ R600 verzsön tuti befigyel.
Talán a legbosszantóbb, hogy egy 90k-s kártyára a júzernek kell hűtést fabrikálni, hacsak nem akar füldugót viselni (nem zenélek netezés közben és sokaknak van családjuk, ahol már nagyon zavaró, hogy egy szobában 2 porszívó üzemel)Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
SzlobiG
félisten
válasz szacsee #1256 üzenetére
Igen lehet eszkábálni, de én nem szeretem szét vágni a házat ezért, inkább maradok a gyári megoldásoknál. Jah CF-et nem sokan használnak pláne, hogy kell hozzá vagy 700-as táp.
Amúgy még nem kapni HR-03-at R600-ra nálunk.
Annyira azért nem lehet zavaró 2D-ba meg a PH-s tesztbe azt írták, hogy mint a 8800-ak olyan hangja van ami nem vészes, de hamarosan kiderül. -
-
Speed
addikt
válasz Alvin_ti4200 #1259 üzenetére
Engem nem zavar jobban 2d-ben mint anno a 8800GTS-em
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
-
GezaR
tag
Nem tom h tudjátok-e, de azért leírom h kész a Lost Planet, itt izzik a UTorrent-emben.
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
válasz Alvin_ti4200 #1259 üzenetére
Ha az X1800 gyárijánál hangosabb, akkor elhisezm.
-
creed13
tag
Ha minden igaz, akkor holnap én is /remélhetőleg / boldog 2900XT tulaj leszek.De viszont gondolom a mostani vízhűtő blokkom nem lesz jó rá, ezt pedig nagyon sajnálom.Nem értem, miért változtatják ''állandóan'' a lyuktávolságokat.Persze a hűtéseket gyártó cégeknek is megkell élniük valamiből, de akkor is...
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
-
GezaR
tag
Ááááááááááá koria volt az örömöm vmi béta verzió DX10-el, amiről még egyellőre lemondhatok. DX9 demó van?
-
GezaR
tag
Most nézem h vmi béta verzió volt és mindössze a készítők részét lehet megnézni.
Egyébként meg igen, azt kár volt odaírni, de hozzáfűzöm h Carbon, CoD2, S.T.A.L.K.E.R. CS: Source ott vírit teljes EREDETI pompájában a polcon, tehát ien jelleggel érdekelt a dolog. -
GezaR
tag
Windows XP sp1 eredetibe: nővérem tanár és redelhetett 2000-ér XP-t még annak idején amikor kijött az sp2. Tavaly tavasz végén, nyár elején, így vhogy meg leszedtem a Microsoft oldaláról az sp2 frisst.
-
SzlobiG
félisten
Végre megjött nekem is a VGA MSI-éktől, folytatom az MSI birtoklást X1800 is az volt.
Ilyen nagy dobozt még nem láttam amekkora ez, meg gondosan bevolt csomagolva.
Futtattam 3Dmark 06-ot Vistán 7.6-os driver: 11170 pont ez reális? Sajna GTX-hez nem tudom hasonlítani mert az nem ment.
Ment a 3Dmark mondom mi van valaki kinnt az utcán porszivózik, vagy mitcsinál, azt a fenéket a kártya felpörgött. Elég nagy batár hűtés van rajta, nem rossz megoldás, de ez a hang valóban zavaró, mostmár elhiszem.
Játékokat még nem néztem mai nap folyamán lesz rá időm és megnézek párat Lost Planetre mindenképp kíváncsi leszek box után.
Milyen progi mutatja a kártya hőfokait? CC kivételével. Everest se mutatja nekem, lehet, hogy már régi.
Pár kép:[link][link][link][link][link] -
Alvin_ti4200
félisten
-
SzlobiG
félisten
válasz Alvin_ti4200 #1276 üzenetére
Megnéztem DX9-be menü szintén akad mint a barom, szal hagytam is a fenébe, kap egy uninstallt, végül is boxon kipörgettem már.
Jah Call Of Juarez DX10 benchbe a fák meg bokrok elég érdekesen néznek ki,miért?
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #1276 üzenetére
De idegesito nem lehet egy rohadr kozvetlen linket berakni az AMD oldalarol
Innen indulva [link]
AMD Customer Care Site Map > Radeon Support - PC > Radeon HD 2900 series > Knowledge base > Gaming >
Ilyen az amikor a nagy akarasnak nyoges lesz a vege, es ilyen hibak jonnek elo, demoban nem volt lassu a menu igy ez nem a Capcom sara az tuti
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Volt eddig bárki, aki lecserélte a gyári hűtőjét vmi másra? Mert azzal tisztában vagyok, hogy a hangja borzasztó, így gondolkoztam a hűtőcserével, de félek, kompatibilitási problémába ütközök Minden szónak száz a vége, Accelero X2-n is gondolkoztam, de mivel ez egy szörnyeteg, nem tudom mi lenne képes lehűteni úgy, hogy ne kelljen fabrikálni a hűtőn Valaki próbálta már, hogy lekapja a műanyag borítást? Vélemények, tapasztalatok?Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
arpi6k
addikt
válasz Mákos7észta #1282 üzenetére
Eddig még nem nagyon jött ki R600al kompatibilis hűtő. Mostanság fog szállingózni a Thermalright HR3-as hűtőjének ati-s verziója. Amúgy a sima HR3 is felszerelhető: [link]
Intel & ATI
-
sutyi^
senior tag
AC-nek is kint LESZ nemsoká elvileg az Accelero Extreme-je, szóval kinek van pénze most már válogathat.
Edit.: Korrekció.
[Szerkesztve]-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
creed13
tag
Végre én is boldog 2900XT tulaj vagyok, DE aminek mégjobban örülök, hogy sikerült a vízhűtés blokkom rá ''moddolni'' a kártyára. Csak sajna nem tudok olyan progit, ami kiírná a hőfokokat, pedig Everestből is a 4.00 van meg.
/Mondjuk az is tény, hogy az még áprilisi..../
[Szerkesztve]Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
-
creed13
tag
SzlobiG, te milyen beállításokkal toltad a 3dmarkot és melyik verzió volt pontosan?
-
creed13
tag
Hát ez egyre jobb, nem elég, hogy nekem nincs overdrivem, most még a 3dmarkok sem akarnak menni, kifagy mind.Lehet az a gond, hogy XP-t használok?
-
creed13
tag
válasz Mákos7észta #1282 üzenetére
Én vízhűtést használok, és az X1800-X1900-as szériára való blokkomat alkítottam át, hogy rátudjam rakni erre a bestiára.Meg még 1-2 dolgot, eléggé hibrid lett, de legalább jól hűt és csöndes.És persze nem kellett megválnom a blokktól, és venni egy még nem is létezőt. Ezt jól meg aszontam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest