Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- TCL LCD és LED TV-k
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen processzort vegyek?
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
AIex
tag
válasz dethroner #61542 üzenetére
Ennél a 2 gépnél lejjebb, szerintem nem igazán érdemes nézelődni: [link] [link]
6-7 éve volt dolgom egy ismerős Parkside rezgőcsiszolójával, az annyira borzasztó volt, azt hittem átdobom a kerítésen.Az a baj, hogy feljebb linkelt 2 gép sem igazán erre való, illetve lehet erre használni, csak sokáig fog tartani, mert csak 2.8-as a rezgőköre, erre a munkára meg inkább egy 5-ös rezgőkörü gép kéne, ami 60e alatt, nem nagyon lesz.
Amit még tudsz tenni, hogy leveszed a léceket, és megpróbálsz keresni egy műhelyt, ahol mondjuk kontaktcsiszolóval meghúzzák, esetleg vastagolón átengedik, ha olyan az anyag.
Másik, nézel a közelben kölcsönzőt, ahonnan tudsz kölcsönözni 5-ös rezgőkörü excentert, vagy direkt hajtású gépet.
Ha a gépvásárlás mellett döntesz, akkor vegyél hozzá jó minőségű papírt, mert ez legalább annyit számít, mint maga a gép.
Sarokcsiszolót nem javasolnám, ha nincs rutinod, össze-vissza marja majd az anyagot, és a port is nyeled közben, plusz ha nem talál síkot, akkor a gépben is kapaszkodni kell.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz dethroner #61542 üzenetére
nekem egy Einhell volt az első, egy óra csiszolás után már zsibbadt tőle a kézfejem, annyira ráz, az Alex által linkelt Dewalt az, amit én is ajánlok. és Mirka Abranet, vagy 3M Rubicon papír, igazából ugyanannyiba kerülnek mint az olcsó szarok, mert azokból háromszor annyi fogy.
de ez a meló rohadt sokáig fog vele tartani. ha nagyjából egyenesek a lécek, akkor a legjobb lenne átküldeni egy vastagoló gyalun minimális fogásvétellel, annál gyorsabb semmi nem lesz. aztán az éleket már lehet kézzel csiszolni.I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest