Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • L.Szilárd

    csendes tag

    Üdv!

    Akkor amit már múlt hétvégére igértem, a kollegálnak. Elmondom mit is találatam, és mit is csináltam az elmúlt 3 hétben, és annak mi lett az eredménye.
    Az egész egy Express.hu-s hirdetéssel kezdődött, amiben ügyes kezű ezermestert, vagy bútorszerelésben járas asztalost kerestek, szerelési munkára. Az eddigi sok sikertelen jelentkezés ellenére meg felhívtam, mondom veszteni nem vesztek semmit. Felhívom, elmondja mia a munka megegyezünk egy a mai világban igen jónak mondható nettó óra bérbe. A munka a következő volt: Pécsen a most megnyílt Zsolnay kiállítás berendezését csináltuk, ahol az volt a feladatunk, hogy a kiállítási tárgyak polcait, és tartóit felcsavarozzuk a már kész vitrinekbe, a megadott helyekre. Ez kb. napi 25-30 db 3,5x35 csavar akkusfuróval való becsavarását jelentette. Persze a határidő szorításával bővült az álltalunk, végzett feladatok köre, de az sem jelenetett megfeszített munka tempót. Annyit jelentett, hogy kevesebbet ültünk egy helybe tétlenül. A többi munka is annyi volt, hogy csavartakarók felrakása, pácc javítás, aluprofil felcsavarozás. A legnagyobb munka 10-15 fa láda szétszerelése volt, amibe a kiállítási tárgyak érkeztek.
    De a legjobb, hogy most ezen a munkán keresztül kaptam egy állás ajánlatott, attól a cégtől aki az itt felállított vitrineket gyártotta. Mivel még itt is vannak apróbb munkálatok amiket a megnyító előtt már nem tudtunk elvégezni, plusz Pécsen csinálnak még mást is, ahol szintén vannak munkák amiket meg kell csinálni.

    De hogy miért is tartom jónak ezt a lehetőséget? Azért mert eddigi tapasztalatom alapján a nettó 1000 Ft-os órabér jónak számít, mint bejelentett alkalmazott. Legalább is felénk nem ez az átlag, az átlag, valahol ennek a fele alatt van. Sajnos.

    Ui.: Ki mit mond az 1000 Ft nettó órabérre, mint alkalmazott?

    Csáó!

    [ Szerkesztve ]

    Csak faipari témában tudok segíteni. Sorry! :-) Nem vagyok programozó. Inkább majd én kérek SOS-t számítógépes ügyekben. :-P

Új hozzászólás Aktív témák