Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz razorbenke92 #53843 üzenetére

    Várj, szerintem amiről Te beszélsz az nagyon nem ugyanaz, mint amit a kérdező linkelt.
    Te: ütvefúró-csavarozóról beszélsz, azon ki lehet az ütést kapcsolni. Talán erről beszélsz. Ő: ütvcsavarozót linkelt, az csak ütvecsavarozni tud, nem lehet az ütést kikapcsolni. Azonkívül teljesen más mechanikai megoldással üt az egyik, mint a másik. De ütnek, az tény :)

    Pont tegnap voltam autószerelő havernál. Kölcsönadtam neki egy Milwaukee ütvecsavarozót hogy nyúzza meg, nézze meg mit tud. Hát leült tőle :) Főleg ettől a ponthegesztett anyacsavar-megindítástól. Ezzel kicsit küzdött, de aztán eltörte a hegesztést.

    Nade hogy a kérdezőnek is válaszoljak, ami a történetből ide tartozik: aztán haver megmutatta a Parkside nagyobb ütvecsavarozóját, egy ilyen készletben vette mint ami ezen linken is látható. Amin félcolos a csatlakozó, azaz amit "elvileg" nem (csak) kis csavarok be- vagy kihajtására találtak ki., Azt mondta már 2x küldte vissza, gyak. "szétesik" az ütőmechanika. Jelenleg kb másodpercenként kettőt üt, természetesen így meg sem indított egy sima kerékcsavart sem.

    Nem tudom hogy a Parkside kicsi ütvecsavarozó mennyivel tartósabb, lehet hogy ha nem 17-19-es kerékcsavarokkal kell megküzdenie akkor akár jó is lehet. De én nem fűznék hozzá sok reményt.

    Illetve átgondolnám, hogy tényleg arra van-e szükségem. (ütvecsavarozó vs ütvefúró-csavarozó)

    Hiába 3 (5) év garis a Parkside is, nekem nem lenne kedvem állandóan cseréltetni. Autószerelő haver tapasztalata alapján szimnpla pénzkidobás és időpocsékolás a PS nagy ütvecsavarozója. Ja és nem napi 400 kerékcsavar leszedése után nyekkent meg egyszer sem. 2-3 kocsi után esett szét mindig.

    Ja, nekem is van PS ütvefúró-csavarozó, (a képen a jobb oldali) még a "régi". 1.5Ah akksival. Az nem túl combos de maga a gép igen nehéz, cserébe igen masszív, egy 10-es válaszfalat is lebontana sztem, ha hozzávágnám. Amire való azt szépen tudja. Szóval nem "Parkside-ekézés" volt a célom :) , de sztem az ütvecsavarozó szekciót nem biztos hogy erőltetni kell Parkside-éknál. Ahhoz normális mechanikát is kellene a gépbe tenni, de a jelek szerint a nagy tesóba nem sikerült, ezért kételkedek a kicsiben is.

    [ Szerkesztve ]

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák