Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    Mindenki: :)

    1. Raktam össze régen csavarral szekrényt és nagyon nem tetszett. Akárki akármit mond a csavarral összerakott szerkény soha nem lesz olyan stabil mint egy lamellóval tilpivel összerakott szekrény. Közel olyan stabil de mégse ugyan az.

    2.Attól hogy egy szekrény szerintünk stabil és sokat kibír nem egyenlő azzal hogy "hülyebiztos".

    3.Egyszer kaptam az egyik megrendelőtől egy olyan megjegyzést mikor vittük be a szekrényt a lakásba és jó nehéz volt...idézem: "biztos azért ilyen nehéz mert sok benne a csavar"....ez is meghatározó volt.

    4.Ha az ember egy asztalost keres meg egy bútor gyártásával akkor nem valószínű, hogy egy összecsavarozott dobozt szeretne kapni. Én ezt így gondolom és ehhez is tartom magam.Tudom, tudom vkinek az is jó és itt jön az igazság amit thyeby is írt a hilti-s példájával.
    Én úgy adom az árat is hogy lamellózva lesz a szekrény. Több vele a munka, de stabilabb és nem fogom még egyszer hallani a 3.pontban lévő mondatot.

    5.Nem azért vettem közel 90k-ért egy Lamello lamellózót, hogy csavarozzam a szekrényeket.

    6.Ami a legfontosabb hogy szeretek mindent úgy megcsinálni, hogy ne csak a megrendelő legyen velem elégedett, hanem én is. Sokszor visszaüt a maximalizmusom de cserébe azt hallom hogy "állítólag" jó szakember vagyok. Lehet azért mert magasra rakom a lécet.
    Nem tudom.....

    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák