Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Szalmakutya #41267 üzenetére

    Storno!

    Jimy megmentett minket.

    Ha csak egy kell, én akkor hosszvágót vennék, váltófogút és fogáshatárolósat. Vág az keresztbe is, csak nem túl szépen. Az ember hosszra többet vág. Viszont ezzel a trükkel megmarad az esély, hogy ha később mégis áldozol egy sokfogú keresztvágóra, akkor megvan a spéci készlet, ami sokkal jobb, mint egyetlen univerzális lap. Az univerzális azt jelenti, hogy vág hosszra, keresztbe, csak mindkettőben elmarad a speciálistól. Addig keresztirányba vágnék az aldigazdaságos sűrűfogúval.

    De szerintem előbb tapasztald ki a meglevő lapjaidat. Vágnak azért azok is. Megtanulni kiváló. Aztán amikor már kezded érezni az occót, teljesen megérted, mit jelent az, hogy megtáltosodik a gép a Freud-tól. Meg érzed is egyből. Amíg kitanulsz, könnyebben fintulhat a kezed alatt a lap. A freud se fintul nehezebben, és azért az elég drága tanulópénz lenne.
    Valami ilyesmi az egész értelme: Ha megszerezted a jogosítványt, vegyél egy használt Opel Astrát, és szerezz rajta gyakorlatot. Azon felejtsd behúzva a kéziféket, azon tanuld kikerülni a kátyút, azt húzd meg, azt karistold a parkolóban, azzal tolass neki a villanyoszlopnak. Mikor mindezt végigcsináltad, itt az ideje, hogy megvedd az Audidat, vagy a bömöst. És akkor fogod élvezni is, hogy zongorázni lehet a különbséget. Ha egy Audival kezdesz, azt se tudod, miről van szó.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák