Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madmax81

    aktív tag

    válasz Vikusz77 #4118 üzenetére

    Az AEg ha jól tudom nem gyárt barkács gépeket abban jó dolog ez a feszültség figyelő rendszer de egy barkács gépbe valószínűleg nem raknak bele semmilyen elektronikát hogy ne drágítsák az árát feleslegesen .
    Ha elfogadsz egy jó tanácsot az aksit mindig teljesen feltöltve rakd el ha egy ideig biztos nem fogod használni , majd szépen kisül az idő múlásával de addig is van benne feszültség és ez a lényeg .

    Érdekes dolog amit írsz hogy nem csavarozásra tervezték , ha hiszed ha nem én soha nem használom a mechanikus erő szabályzót " racsnit " utálom a hangját meg azt ahogy rázza a gép a kezemet mikor működésbe lép .
    Mindig "szabad kézzel "csavarozok már jó régen dolgozok ugyan azzal a géppel úgy hogy a csuklómban van a nyomaték szabályzó , és más gépeken sem használom pár csavar betekerése után már érzem a gépet , persze ez nem azt jelenti hogy nem jó dolog csak én nem szeretem .
    Volt egy 12v Festo gépem ott elektronikus volt a nyomaték szabályozás az volt az igazi nem rázott nem kattogott egyszerűen leállt mikor elérte azt a nyomatékot csak hát az ára volt csillagászati :D

    1956-2010 07.22 Varga László

Új hozzászólás Aktív témák