Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz boncogo #37038 üzenetére

    Kedves boncogo,
    ne haragudj, hogy elírtam a nickedet, fejből próbálkoztam és rosszul. A kartács kifejezést meg tényleg barátsággal gondoltam írni, de látom félreértetted...
    Én például nem sértődtem meg, hogy egy árva mukkot sem válaszoltál a 37014-es hozzászólásomra, noha én még most is állítom, hogy a számodra jó megoldás függvénye az lenne, ha megírnád a pontos céljaidat, elvárásaidat, hogy milyen anyagból mit szeretnél előállítani. De te tudod...

    Amúgy szeretnélek megnyugtatni, hogy teljesen félreérted a helyzetet, de ezen nem csodálkozom, hiszen nem nagyon ismerheted a dörgést. Nem arról van szó, hogy nem vagy itt kívánatos, hanem arról, hogy ha szíveskedsz beütni a keresőbe a hobbiasztalos kifejezést, akkor könnyedén megtalálhatod a kívánt fórumot. És, hogy érts a dolgot, ott egy pörgősebb fórumban léptékekkel több olyan emberrel kommunikálhatsz, akik hasonló cipőben járnak.
    És attól is óvnálak, hogy esetleg lenézd a hobbiasztalosokat, mert nagy biztonsággal állítom neked (és ezzel nem a profi asztalosokat akarom megbántani), hogy egy amatőr olykor sokkal nagyobb elánnal bújja a szakirodalmat, jobban ismeri a felhozatalt, jobban ismeri a DIY megoldásokat és miután másik szakmából érkezik (gyakorta mérnökök, informatikusok) így a rálátásuk sem elhanyagolható.

    A 37037-es kérdésed alapján pedig tényleg szívesen javasolnám, hogy vegyél kézbe valamilyen szakirodalmat mert sokat segítene tisztábban látni a helyzetet. Próbáld elhinni, hogy ez nem lerázás akar lenni, hanem hasznos tanács. Mielőtt a körfűrésszel kárt teszel magadban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák