Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bokrász

    csendes tag

    válasz Bokrász #27527 üzenetére

    A szallagfűrészemnek elkerülhető lett volna mindkét meghibásodása, ha betartottam volna a gyári előirásokat. A porelszivó nélkül használtam a gépet és emiatt rendszeresen eltömődött az emelőszerkezete. Ki szoktam fújni levegővel de igy is sikerült hamarabb a müanyag tekerő gombot, később a kis fém fogas kereket eltörnöm tekerés közben. :W Már több mind egy éve vásároltam egy nagykapacitású 380v árammal müködő porelszivót csak még éppen nincs meg számára behúzva a szükséges áram.Reménykedtem hogy az idén az is összejön és erre fogom rákötni a fűrészgépet is.
    Elosztós hosszabitóból használtuk egy időben egy 1200 w-os gérvágó körfűrésszel és a feszültség ingadozást nem birta ki a makita ledlámpája.
    A ti LB1200 szallagfűrészetek is Kinában készült?

    A 62710dwpe csavarbehajtómnak behalt mindkét akkuja. Egyik a vásárlástól kb két hónap után kezdett gyengélkedni, a násodik kb egy hónapja. Gariban csak az egyiket cserélték ingyen, a másodikat csak pénzért. Azt mondták, hogy ez a szabály. Nagyon vigyáztam az akkukra, nem voltak hidegben tartva sem leejtve. Szerintem a töltés ideje alatti áram megszakadás tett oda nekik (éjszakai töltés kor áramkimaradás, kollega véletlenül kihúzza) :((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák