Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Blackhole13 #10536 üzenetére

    Helyesen teszed, hogy leragadsz, amíg nem áll össze számodra kielégítő kép, hiszen még az is bosszantó, ha az ember átszalad a kisboltba két kifliért, és szárazat sóznak rá.
    Nos:
    A DeWaltnak épp ezt a szériáját a jobb kezemből ismerem. Minden korrekt rajta, a maga kategóriájában dögös. Van azonban egy szót érdemlő tökéletlensége. Nem áll meg olyan stabilan a talpán, mint a konkurens gépek. Ez abban nyilvánul meg, hogy nem elég ledobni, nem úgy működik, mint a keljfeljancsi. Ám ha már letetted, nem fog felborulni. A sietősöket zavarja, hogy néha pofára esik. Hobbi célra ettől még kiváló.
    A makita sajnos már az új széria. Onnan ismered meg a régit, hogy nincs gumiborítás a markolatán. Ám azok a beváltak sajnos már nagyon régiek. Attól függ, mennyit ment, de számolni lehet kollektorhibára (egy szénkefét pótló lemez be szokott égni), amit csak motorral együtt lehet pótolni.
    Nem bölcs a makitát élből leírni, hiszen ők teremtették meg az akkus fúrók etalonját, ami most sajnos a saját seggükben kötött ki.

    Jómagam a kettő közül egészen biztos, hogy a DeWalt-ot választanám ki, de ez jómagam vagyok, mindenki más szemszögből közelít egy ilyen dilemmához.

    Tudod-e, hogy pontosan milyen feladatot bíznál majd erre a gépre? Mik az elvárásaid? Kicsi legyen, könnyű, gyors, vagy erős? Ebben az árkategóriában a soroltak tekintetében még kompromisszumra szorul az ember fia.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák