Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz koncsik #69199 üzenetére

    Sajnos ez egy régebbi erősítő, csak ennyi van írva, lehet nem is volt HDR se akkoriban:
    Max. video resolution is 4k (also known as UHD and 2160p), at 30 frames per second for HDMI outputs and HDMI input 1. - sima SDR és 30fps-ig, így a korábban vázolt kompromisszumokat kell kötnöd. Létezik HDMi splitter, de azzal nincs tapasztalatom és nem egyszerű megtalálni a jót.
    Közben rájöttem, hogy a sima Shield-en nincs USB csat. sem, meg legalább optikai hang jó lett volna, de az sincs egyiken sem, úgyhogy ez így ugrik, igaz? - nincs optikai így igen, ugrik.
    Melyik CE-s cucc javasolt "Dune élményhez"? - bármelyik amelyik a CE által támogatott és az általad linkelt topikban az ajánlottak között szerepel. Egy Beelink GT-King kellően erős és minőségi valamint CE által támogatott és CE előre van telepítve egy SD-re, ott az olcsóbb X96 Air ami szintén támogatott, nem kapsz előre telepített CE-t, neked kell megírnod, amúgy nagyjából 5 perc. Még sokféle létezik az olcsótól a drágábbig, a CE 99,9%-ban ugyanúgy viselkedik mindegyiken, képminőség ua., hangminőség szintén.

    "Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák