Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bogabi

    senior tag

    válasz Dorian #47592 üzenetére

    Úgy értettem, hogy kellemesen meglepett, milyen jól össze van rakva az OpenELEC és a Kodi, és hogy a tv távrecsegőjével tök jól lehet vezérelni. A "nem olyan folyékony" részletezése: a MED a NAS-t NFS-en látja, semmilyen hálózati probléma nincs (egy ASUS RT-N66U a közös pont a hálózatban, a kábelezés CAT5E, nem WiFi). A NAS egy belépő DLink DNS-325. Nem egy nagy dobás, de amire kell, tökéletes. A RPi-t próbálgatva néhányszor volt egy kis meg-megdöccenés (nem a filmek lejátszásánál, hanem kezelésben), ami a MED-nél nem jelentkezik. Pl.:

    - beletekerés a filmbe
    - film megállításánál visszatérés a menübe
    - film elindításánál kis "dolgozom" felirat (ez lehet, hogy a pufferelés miatt van, nem ismerem még ennyire a Kodit)
    - Filmek listájánál egyikről a másikra lépve a fun-art anyagok betöltése

    Meg még pár helyen, de összességében rendben van a dolog. Képminőséget nem sasoltam (nem vagyok az a képkocka elemző típus, aki a szőrszálakat meg a mittudoménmit hasonlítgatja össze), de nem tűnt fel sem az, hogy jobb lenne, sem pedig az, hogy rosszabb a MED-nél.

    Olvastam, hogy az SD kártya sokat számít a rendszer sebességének milyenségében. Én az rpi boltból rendeltem (pár napig akciós volt az összes RPi cucc), és egy Apacer class 10-es kártyát ajánlottak hozzá, azzal rendeltem - hogy ez jó vagy sem, nem tudom.

    Amit nem próbáltam, az a frame packed 3D - ha jól tudom, ezt a jelenlegi stabil Kodi nem támogatja - javítsatok ki, ha tévedek.

    A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

Új hozzászólás Aktív témák