- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaga1981
csendes tag
Sziasztok!
Médialejátszó vásárlás előtt vagyok, ebben kérem szépen a segítségeteket, hogy melyiket érdemes megvenni. A „keret” maximálisan nagyságrendileg 60 000 Ft lenne.
Amiket néztem eddig a következők:
DUNE HD TV-303D
ASUS O!Play TV PRO
MEDE8ER 600X3D
MEDE8ER 800X3DKérlek, hogy segítsetek, hogy melyikben érdemes gondolkodni.(melyiknek mi az előnye, hátránya, Te melyiket választanád, stb.) Ha esetleg Nektek van más tipped a fentieken kívül, azt is szívesen várom.
Ami számomra fontosnak tűnik az, hogy stabil, gyors legyen valamint 1.4-es HDMI csatlakozóval illetve jó minőségű hang kimeneti csatlakozóval (pl. koaxiális, SPDIF) rendelkezzen. Fontos továbbá, hogy szinte minden kiterjesztést lejátszon. A jövő szempontjából esetleg fontos lehet a 3D kezelés, lejátszás is, bár tudom, hogy ezzel akkor szűkülne a kör, így erről adott, indokolt esetben le tudnék mondani.
Ahogy olvastam korábbi írásokat az ASUS-t, gondolom, rögtön kilőnétek. És a többiről mi a vélemény?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
-
bluobluo75
őstag
válasz Multibit #32147 üzenetére
Mert az volt kéznél, ti meg nem ajánlottatok semmit
A kérdés továbbra is nyitott, és igen, UPC Direct+ csatornáiról szeretnék adást rögzíteni ha lehetőség van rá
De ne én mutassam a lehetőségeket, tik vagytok benne ebben gondolom szeretném tudni miként lehetne Direct+-ból felvenni anélkül, hogy a UPC felvevőjére kellene előfizessek
Egy olyan eszközt keresek amivel lehet erről felvenni[ Szerkesztve ]
-
Warter
addikt
válasz bluobluo75 #32155 üzenetére
Na meg egyszer, ez egy media lejatszo topic, itt nem foglakozunk ezekkel. Faradj at vagy a upc-s vagy a settopbox-os topicba.
-
Multibit
nagyúr
Én kész vagyok, mint a házifeladat
-
Warter
addikt
válasz bluobluo75 #32157 üzenetére
Persze, ezt a TV Pro-t be lehet rakni kb 3-4 féle kategóriába, attól még mindegyikbe az utolsó utáni ajánlható lesz. Ráadásul még mindig nem tudsz bele kártyát helyezni, szóval számodra még mindig nem megoldás. Amellett média lejátszónak gyenge, rengeteg gondod lehet vele. De tudod mit, vedd meg, 8 napig játssz vele, ha nem jön be küld vissza. Nincs sok veszteni valód. Utána még mindig hallgatsz ránk.
-
LanyUs
senior tag
Akkor itt még egy kör Leszögezem szeretek visszaolvasni
Lejátszót szeretnék és kigyűjtöttem Tőletek a típusokat. Tehát ha:
Nem kell 3D támogatás, akkor:
Dune HD TV-102 WiFi
wifi/ethernet/USB médialejátszó
36 900 Ftvs.
WD TV Live Streaming
Full HD, DTS, USB, LAN, WIFI
27 000 FtHa szükséges 3D támogatás, akkor:
Mede8er MED600X3D
3D ethernet/USB médialejátszó
43 300 Ftvs.
Pioneer BDP-150
Blu-ray 3D
37 000 FtA 3D pontnál gyorsan hozzáteszem, hogy mivel a Mede8er céleszköz, gondolom több formátummal megbirkózik, de a képminőség hasonló lehet Viszont BD lemezt elég nehéz fizikailag beletenni
Véleményetek?
-
BBéci
legenda
válasz LanyUs #32161 üzenetére
A Pioneer BDP-150 nem nevezhető médialejátszónak, meglehetősen korlátozottak az ilyen irányú képességei. Mindenkinek azt szoktam javasolni, hogy Blu-ray lemezekhez BD-játszót, egyebekhez médialejátszót használjon. Két készülék, dupla költség, de csak úgy biztosított a gondtalan szórakozás.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
devil-k
nagyúr
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik a legjobb médialejátszó? Mindentől függetlenül várnám a véleményeket!
Én egy Asus O! Play TV PRO tulajdonosa vagyok.
- mozi bolondéria -
-
cekkk
veterán
válasz bluobluo75 #32157 üzenetére
Kedves kolléga!
Mielőtt azon vitatkozunk, hogy egy ilyen műszaki eszközt az ipon webshopjában hova van kategorizálva tisztázzunk le pár dolgot!
1.1 A dicert a upc műholdas szolgáltatása.
1.2. Neked ez van?
1.3 Ha neked ez van akkor ez a készülék nem jó mert nincs benne dvb-s tuner. Ennek saját magad is utána járhattál volna.
1.4 a UPC pár éve már a beltérit és a kártyát össze rendeli így csak azzal a beltérivel megy amivel összekapcsolták.2. Kábel tévéd van?
2.1 Kábel tévére se alkalmas, ennek megint utána nézhettél volna.És a legfontosabb nincs kártya nyílása így ebbe nem tudod dugdosni a kártyádat.
Köszönjük szépen, hogy utánanéztél a vásárolni kívánt eszközödnek.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz devil-k #32163 üzenetére
Képminőségben a Popcorn Hour A-400, kezelhetőségben egyebekben valamelyik Dune, nincs köztük számottevő különbség.
Szerintem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Mercutio_
félisten
válasz devil-k #32170 üzenetére
Arra dobj össze egy google docs közvéleménykutatós formot, persze előtte gondold át potosan mit is szeretnél kérdezni és milyen struktúrában.
Igen, ez meló, de az is "dolgozik" aki válaszolgat a kérdése(i)dre.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
devil-k
nagyúr
válasz Warter #32160 üzenetére
Nem értek ezzel egyet, amit írsz. Miért nem minősül ez médialejátszónak? S miért véled, hogy gyenge minősége van? Lassan 2 éve van ez a lejátszóm, soha nem volt vele semmi gond, mindent lejátszik, visz. Mielőtt lehurrogsz egy terméket, olvass utána a gyártó honlapján, hogy melyik kategóriába sorolják.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz gaga1981 #32151 üzenetére
Egyébként én nem lövöm ki az ASUS-t. Lassan 2 éve ilyen lejátszóm van. Soha nem volt vele semmi gond. Mindent formátumot szépen kezel (kivéve a BDMV-t) az mkv-tól kezdve egészen a BD ISO/BD 3D-ig stb. Sorolhatnám. Mivel többfunkciós készülékről van szó, így elég sok mindenre lehet még használni. Akár set top box-ként is, belső merevlemezzel lehet bővíteni, de USB 2.0. /3.0. bármit rádughatsz, utp-n vagy keresztül a netre kötheted... stb. A gyártó honlapján, a tesztek alapján is mindent elolvashatsz.
Tökéletes média lejátszó nincs. Mindegyikben van/lesz valami ami miatt az ember húzgálja a száját. Egyébként az ASUS foglalkozik a termékeivel, rendszeresen adnak ki FW-t, amivel olykor olykor újabb funkciók érhetőek el...
- mozi bolondéria -
-
bluobluo75
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs