Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szilardf

    tag

    válasz hasab #1659 üzenetére

    Szia!

    Ez a túlmelegedés dolog új. És egyben nagyon furcsa is.
    Azt hiszem többek tapasztalatát is tolmácsolhatom, a HDD I/O fagyás többnyire hosszan kikapcsolt, tehát nem átmelegedett állapotból való bekapcsolás utáni első filmlejátszásnál jelentkezik pár percen belül. Tehát a készüléknek túl sok ideje nincsen az áthevülésre.
    Egyébként nekem a fagyás a 2.04-es fw-vel nyomtalanul eltünt. És úgy látom, már itt a fórumon is többen írták ugyamnezt, illetve látványosan csökkent a régebben "dühösen" pár mondatot beírók tömege.
    Én sem formáztam a 2 TB-os HDD-t a készülékben soha sem. Támogatásilag a 2 TB kezdettől fogva meg volt, a 3 TB (!) jött be később.

    Most már azt mondom, jó kis készülék, hogy eltűnt ez a rettenetesen bosszantó hiba. Vannak egyeseknek, akik apróbb feliratozási, egyéb problémákkal küszködnek, de nekem több TB film közül, ha egyet-kettőt nem játszott le tökéletesen. Ez szerintem kicsit sem probléma. És nem blueray filmeim vannak, csak a mennyiség miatt mondom.
    Egy gond van a készülék tudásával, ha szigorúan a "player" kifejezésnél maradunk; nem tud konkrét linkről bármilyen internet rádiót, illetve tv-t, videót lejátszani, csak ami a listájában van. A kapcsolódó NAS, torrent szolgáltatások pluszok, és olyanok, amilyenek, ezek szerintem nem tartoznak egy media player tudásbázisába, ezért ezeket nem minősítem. A külső kapcsolódási funkciók más médiákhoz tökéletesek.

Új hozzászólás Aktív témák