Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    Sziasztok!

    Pár hónapja van egy Asus X550LNV típusú gépem, amiben egy i5-ös proci, 4 gb ddr3, és egy 2gb-os Nvidia 840M kártya van. Valamint Win 8.1 fut rajta a legújabb frissítésekkel.

    Problémám: Van egy Football Manager 2015 játék, aminek bőven futnia kéne ilyen konfig mellett. Már az elején fura volt, hogy a 3D-s meccsek hihetetlen akadozással mentek annak ellenére, hogy az Nvidia panelon az Nvidia kártyát állítottam be alapértelmezett GPU-nak. Sok külföldi fórumozás után sem találtam megoldást, csak véletlen vettem észre egy utolsó lehetőséget, mégpedig az ikonra jobb gombbal kattintva elindíthatom a játékot közvetlen kiválasztva, melyik GPU-val fusson. Ez megoldással is szolgált a jelenségre, kb. 10-15 percig. Azt vettem észre, hogy amikor melegedni kezd a gép (nem vészesen, CPU-65, HDD 38, GPU-70), talán akkor kezdi megint a szaggatást.

    Mi lehet a probléma? Esetleg automatikusan visszavált az integrált kártyára? Vagy a Win 8.1.gyel kapcsolatos probléma? Fura amúgy, mert se a Win, de a konfig nem kellene, hogy problémát okozzon (fórumokat olvasva).

Új hozzászólás Aktív témák