Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adDis

    csendes tag

    Sziasztok!

    Azt hiszem, én is csatlakozhatok a K52JE-vel kínlódók klubjába...

    Mi január 28-án vettünk egy Asus K52JE-EX232D -t, mert azt láttam a legjobb ár/érték arányúnak akkor a 140-150.000.- Ft-os árkategóriában. Felraktam rá egy Win7 Ultimate -et (32 bitest), de már akkor feltűnt, hogy 30-60 másodpercekig képes néha "elgondolkodni", amikor még alig volt fent rajta valami.

    Először magamban kerestem a hibát, hiszen akkor még a win 7 is új volt nekem, és laptopos tapasztalatom sem volt igazán. Azt gondoltam, hogy majd a rendszer kiismerése után, némi finomhangolással, az energiaséma kalibrálásával, bizonyos "felesleges" szolgáltatások (indexelés, stb.) letiltásával majd megszűnik a jelenség. Nem mondom, hogy azóta nem enyhült, de nem szűnt meg, és lényegében ugyanolyan idegesítő maradt. :(

    Tetézi a dolgot, hogy a laptop-vásárlás nem saját részre szólt, hanem párom húgának (ő bízott meg vele, hogy kinézzek egy jót neki ebben az ársávban....pf), ezért most kissé nyom a felelősség... Rengeteget jártam utána, s emlékeim szerint még a fórumokban is utánanéztem, de ezt a topikot biztos nem láttam, mert akkor valószínűleg nem ezt választottam volna...

    Kár, hogy nincs olyan, mint az autóknál, hogyha szériahibás valami, egyszerűen visszahívnák...:(

    Tényleg, nem tudnánk valahogy az erőinket egyesíteni és valamit kilobbizni ?:)
    Azért már az is más figyelmet kapna az ügyfélszolgálatukon, ha 15-20 laptoptulajdonos egyszerre fordulna hozzájuk ezzel a problémával...Vagy ez csak álom?

    A jumperes dolgot mindenesetre majd kipróbálom, de ha bármi más "tuti megoldás", vagy ötlet is lesz, esetleg valami mozgalomhoz kéne csatlakoznom ez ügyben, szóljatok, megyek! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák