- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
ent
őstag
Garanciás csere lehetséges e miatt, hogy melegedik a gyári értékeket meghaladva?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Lord Mixxx
tag
Ez a probléma ugyanúgy előfordulhatott volna Gigabyte X48 DQ6-al is.
-
keIdor
titán
válasz Lord Mixxx #1205 üzenetére
Nem úgy gondoltam, nem az a gond, hogy Asus. Csak X38, eléggé melegszik... meg a MF-el amúgy is sokan szopnak. Gigabyte egyszerübb lett volna...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Balupapa
senior tag
Hali!
Ma szereltem össze az uj alaplapommal a gépet ( Elötte 965 DS3 volt )
Asus Maximus
E6300 + Scythe infinity ( vígan megy a proci 7x500ba 1.35V-on )
Kingmax Mars 1066
150GB Raptor 16MB, Maxtor 250Gb
Galaxy 8800GT
Bluestorm 500WProblémám a következő...Tuning. Egyszerűen annyi sok uj opció, beállítási lehetőség van, hogy ki se birok igazodni. Szeretném a gépet 7x500as FSB-n ( legalább ) járani, de nem tudom minek mennyit kéne adni. Elöbb probálkoztam, Minden cuccnak adtam a "Sárga" Jelzésig, 400FSB ok, 450FSBnél elhasal, mik azok a dolgok amiket ki ill- be kéne kapcsolni h sikeresne tulhajtható legyen az alaplap? Előre is bocsi a sok kérdésért igy egyszerre...Ha vki msn-en is tudna segiteni: naposim90@citromail.hu
Üdv
_-=*WheelWhores*=-_
-
ent
őstag
Hát szentem ez a max amit ki tudtam hozni repasztázással.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Tody56
aktív tag
Továbbra is akciós a Maximus vizes szett nálam. Plexi és fekete kivitelban is. [link]
Alapon Q6600-zal
víz: 26-27C
Nb: 32C
Sb: 35koforg.hu - Forgácsolás, esztergálás, marás, CNC megmunkálás
-
Hemi 426/RT
aktív tag
Sziasztok!
mint irtam privibe nincs procim igy nincs höfok eredmény de ha lessz elvileg jövö héten lessz akkor teszek én is és ha tré akkor akkor én is át pasztázok mindent!
jut eszembe akik levette a hütést a lapról az nem tapasztalta azt a gyártási hibát mint a abit ip35 proknál volt tapasztalható hogy girbe gurba az egész hütés? mint egy qva hullámvasut.....
mert ott voltak ilyen tapaszatlatok hogy ki kellet egyengetni az az hajlitgatni a heatpipe rendszert és lementek a höfokok....Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve
-
android242
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 2 hete használok Maximus Extreme alaplapot E8200 cpu-val és Chieftec GPS-500 ABA táppal.
A problémám az, hogy Vista alatt folyamatosan kapok riasztásokat a PC Probe-tól, hogy nem jó valamelyik feszültség. Pl: az SB-re jelzett már 0 V-ot és 3 V-ot is.
Végigpróbáltam már szinte az összes Biost, most a 0905 van rajt, a 1001-el is ugyan az volt.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Tapasztalt más is ilyet?Köszi
-
Versus
senior tag
válasz android242 #1218 üzenetére
PC Probe vékonyan bezsíroz,fej felett megpörget majd messzire elhajít.
Probléma megszűnik.Premium Vintage
-
Balupapa
senior tag
Melyik slotba kell tenni a ramot? vhol olvastam itt csak elfelejtettem, utolso esély...kék v fehér?
_-=*WheelWhores*=-_
-
ent
őstag
Lesli_K kollega tempjei:
NB 46,
SB 40 és
MB 36WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
tag
Amíg nem irányítottam két ventit külön az NB-re és külön az SB-re, addig nekem is iszonyat magas hőfokok jöttek ki (NB 62, SB 54), de azóta terhelés alatt se láttam ilyen értékeket, pedig újra sem kellett pasztáznom a cuccokat. Az, hogy 4 venti van a gépedben, korán sem jelenti azt, hogy jól is mozgatják a levegőt! Próbáld meg úgy állítani őket, hogy kettő vigye be a levegőt a házba, kettő pedig vigye ki onnan. Persze, én könnyen beszélek, mert nem is rendes házban van a gépem, hanem egy átalakított íróasztalban, de akkor is.
-
tag
Hogyhogy a fehérbe kell rakni a RAM-ot? Én nem tapasztaltam semmi problémát a "gyárilag előírt" kék slotokkal sem. Lehet, hogy a Dominatorok, amik most szaladgálnak a gépben, nem akarnak se sokkal magasabb frekvencián, se szűkebb időzítésekkel menni, de a gyári specifikációt alulfeszelve hozzák. Most akkor mi van ezzel a fehér slottal, lemaradtam valamiről?
-
ent
őstag
Ez már baráti értékek, nemde?
-
ent
őstag
MF SE vízhűtés nélkül is műxik?
-
AirBooms
addikt
Egy M Extreme tulajdonosaként, aki vizet használ hűtéshez, állíthatom, hogy nem valami egetrengetően sokat dob a vízhűtés a hőmérsékleteken. Én szerintem nem éri meg a csere, de semmi esetre se vedd tolakodásnak ezt a tanácsot... Én akkor inkább már X48-ra cserélnék, ha már megveszik tőled az MF-et...
-
Tody56
aktív tag
válasz AirBooms #1246 üzenetére
Vizről nem lehet általánosságban beszélni.
Ha egy alulméretezet radi hűti a rendszert 40 fokos vizzel akkor tény hogy nem sokat dob, csak hangban.
Ezzel ellentétben egy jó rendszerrel még 30-35fokon is tartható a lap.
Ne azt nézzük hogy vizzel 35 vagy léggel 50-60 a lap és pici a különbség hanem hogy a szobahőmérsékletéhez képest 10-el több vagy 30-al. Ez a nem mindegykoforg.hu - Forgácsolás, esztergálás, marás, CNC megmunkálás
-
Tody56
aktív tag
Ismét elérhető a formulához a 1004 beta.
tapasztalatok esetleg?koforg.hu - Forgácsolás, esztergálás, marás, CNC megmunkálás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- ASUS PRIME X570-P
- GOODRAM DDR4 4GB 2400MHz (GR2400D464L17S/4G)
- 16GB 2666MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Predator CL13 (HX426C13PB3/16) eladó
- LAPTOP Memóriák 2GB 1GB 512MB 256MB DDR3 DDR2 DDR
- Kingston HyperX FURY 2x8Gb DDR3 1600Mhz CL10
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs