Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
A Transaction Booster (ezt először érdemes 1-re állítani, vagy Disabledre), Az Ai Clock Twistert (a legfelsőre) A DRAM Static Read Controlt Disabledre és a DRAM Dynamic Write Controlt Disabledre.
Aztán az is lehet, hgy egyszerűen te is úgyjártál, mint sokan mások: utálja ez a lap a Ballistix-eket... -
Superman
nagyúr
Az igazság az, hogy ez pusztán egy probléma megoldási kísérlete, amely hosszú ideje kísért, lásd fenntebb, de a megoldást egyelőre senki sem ismeri. A neten sem. Egyszóval nem én fogom feltalálni a spanyol viaszt, ez már csak egy kapaszkodó és addig nem akarom szétszedni a cuccot, amíg valaki meg nem erősít benne, hogy menni fog, vagy nem volt ilyen irányú tapasztalata.
-
tag
Egy darabig biztosan jól fognak menni, sőt, a tuningpotenciáljukat is csak dícsérni tudom, de óvatosan azzal a max. 2,3V-tal, amit ráírnak, mert én 2,25V-on 4-4-4-4 1000MHz-n pár hónap alatt meg is fektettem őket. A P5K lapomban egész jól mentek, de néha kiütötték a lapot, úgyhogy egy másik GeIL-t kellett beletuszkolni, hogy legalább a BIOS-ig eljussak... Igaz, nem első kézből kaptam, előttem laragirl83 nyúzta őket, tőle kaptam ezt a stabil eredményt. Most már Gianni27 intézi a gariját, én pedig visszakanyarodtam a gyökerekhez és Corsair Dominator áldozat lettem.
-
vzso
tag
itt próbáld
Csak ajánlani tudom az úriembert. Nagyon segitókész és maximálisan megbizható. -
AirBooms
addikt
Leszedted install előtt a heatpipe-os rendszert a lapról? Ha nem, akkor ajánlom! Nekem ugyan Extremem van, de nagyon gagyin volt felrakva, szinte alig érintkezett a chipekkel és mosfetek közül is csak kb. a fele érte el a borda alján lévő ragacsot. Szerintem sokat tehetsz egy újrapasztázással a hőmérsékletek csökkentéséért.
A gyári szilárd trutyit egyébként úgy a legkönnyebb lekaparni az NB és SB blokkokról, hogy leszedés után az egész hóbelevancot berakod a mélyhűtőbe mondjuk egy félórára, fagyottan sokkal könnyebben lejön!
-
Hemi 426/RT
aktív tag
Sziasztok!
mint irtam privibe nincs procim igy nincs höfok eredmény de ha lessz elvileg jövö héten lessz akkor teszek én is és ha tré akkor akkor én is át pasztázok mindent!
jut eszembe akik levette a hütést a lapról az nem tapasztalta azt a gyártási hibát mint a abit ip35 proknál volt tapasztalható hogy girbe gurba az egész hütés? mint egy qva hullámvasut.....
mert ott voltak ilyen tapaszatlatok hogy ki kellet egyengetni az az hajlitgatni a heatpipe rendszert és lementek a höfokok....Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve
-
tag
Amíg nem irányítottam két ventit külön az NB-re és külön az SB-re, addig nekem is iszonyat magas hőfokok jöttek ki (NB 62, SB 54), de azóta terhelés alatt se láttam ilyen értékeket, pedig újra sem kellett pasztáznom a cuccokat. Az, hogy 4 venti van a gépedben, korán sem jelenti azt, hogy jól is mozgatják a levegőt! Próbáld meg úgy állítani őket, hogy kettő vigye be a levegőt a házba, kettő pedig vigye ki onnan. Persze, én könnyen beszélek, mert nem is rendes házban van a gépem, hanem egy átalakított íróasztalban, de akkor is.
-
AirBooms
addikt
Egy M Extreme tulajdonosaként, aki vizet használ hűtéshez, állíthatom, hogy nem valami egetrengetően sokat dob a vízhűtés a hőmérsékleteken. Én szerintem nem éri meg a csere, de semmi esetre se vedd tolakodásnak ezt a tanácsot... Én akkor inkább már X48-ra cserélnék, ha már megveszik tőled az MF-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest