Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ponyvalegeny

    újonc

    Kedves topictársak!

    Lehet,hogy le vagyok maradva technikailag, de a napokban vásároltam egy Xonar DX kártyát, hogy majd a Dell 755 SFF alacsony profilú gépbe milyen frankó lesz.
    próbáltam utánaolvasni, hogy kompatibilis-e, de semmi rosszat nem találtam.

    Először megpróbáltam a gyári lemezről telepíteni, de nem futott végig, kiírta, hogy csatlakoztassam a floppy tápkábelt, majd miután "OK" - eljött a kék halál olyan szöveggel, hogy "hardware malfunction - memory parity error" és a ventilátor fordulatszáma hallhatóan elkezdett emelkedni.

    Na, gépet áramtalanít, kis idő múlva bekapcsol, UNIXonar letölt telepítés indít - Ez se fut végig, valami nyűgje van, Nem hiszem el!
    Pedig már azt hittem, lesz jó kis hang.
    Késő volt, gépet leállítottam - Win7 frissít - egy darabig, aztán megint Kék halál, a fent már ismertetett szövegel és ventilátor jelenséggel.

    Háttérinfó:
    - 1 -
    A Dell alaplapján egy PCI és egy PCIe 16x foglalat van, a PCI-ben egy Wi-Fi hálókártya dolgozik, ezért a PCIe 16x foglalatba tettem (ill. ehhez vásároltam a Xonar DX-et)
    A Win7 először egy szabványos PCI hidat telepített, és csak ezután próbáltam a meghajtókat telepíteni.

    - 2 -
    A tápból nem jön 4 tűs floppy csatlakozó, úgyhogy egy SATA "Y" és egy SATA-floppy átalakító kábel segítségével oldottam meg a dolgot (de nem mértem rá a kábelre, hogy minden a helyén van-e)

    PLÍÍÍZ HELP!!!!! :O

Új hozzászólás Aktív témák