Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lapparty

    csendes újonc

    Sziasztok!

    Hát végül, ahogy fel is vetettem, mint lehetőség, dacból nem hallgattam rátok, mert kíváncsi voltam, meg akartam győződni saját magam és igazából nem hittel el, hogy ezek a radiumos dolgok tényleg így működhetnek.. ééééés... Nagyon jól tettem.

    Teljesen egyértelműen magyar billentyűzet (sötétben is), Asus matrica a doboz hátulján is ezt mondja, amin rajta van az azonosító meg minden.

    Előttem vágták fel a doboz szalagját, magyar papírok benne, (használati utasítás, asus jótállási papír/tájékoztató),

    Asus bizalom regisztrációval semmi gond nem volt (pedig a viszonteladó nevét is meg kell adni többek között)

    HD sentinel alapján a HDD vadonat új.

    Illetve megvan az 1 db 8 gigás Samsung memória (m471b1g73db0-yk0) a billentyűzet alatti 4-es slotban.

    Nagyon boldog vagyok. Halál korrektnek éreztem a boltot is, felvették a telefont 10ből 9-szer és segítettek. Boltban vettem át múlthéten személyesen 4 nappal a rendelés után, ott elmondták, hogy személyes átvétel miatt csak 3 napom van visszahozni, de a hétvége miatt ez 5 nap, ha bármi nem stimmel hozzam vissza nyugodtan, csak vigyázzak nehogy megkarcoljam. Szal semmi inkorrektség nem volt. Amúgy kértem hozzá windows-t is, de mondtam, hogy azt én szeretném feltenni és a teljesen alap felszereltségű gépet kértem.

    Elhiszem, hogy másoknál volt gond a gépekkel magukkal, de azért úgy éreztem illik ezt is megosztani. Azt is gondolom hogy a sok negatív vélemény között azért jelen van a konkurencia is rendesen. Nem túl szerencsés az ő szemszögükből az ilyen alacsony árrés.

    Mellesleg most van egy olyan kampányuk, hogy rendelés után 3 helyen is kell őket értékelni és akkor részt vehet az ember valami sorsoláson. Számomra ez egyértelműen azt jelenti, hogy szeretnék ha az emberek minél többet osszanak meg a mostani tapasztalataikból (peer-to-peer marketing) a korábbi negatív élmények és közvélemény visszaszorítására. Nyilván senki nem ösztönözné a vásárlóit ilyenre, ha szart árulna. Szóval ha régebben voltak is gondok, akkor most szerintem biztosan jó gépeket árulnak.

    persze ez csak az én tapasztalatom meg az én véleményem, nyilván mindenki ismeri a saját igazságát.

    Ezt vettem: "asus g751jt-T7107D radium+ garanciával". 365e Ft-ért. Kaptam hozzá pluszba egy egeret meg 1 év pixelgaranciát és ugye van hozzá a 24 hónap jótállás

    Bocsi hogy ide írom ezt és nem a "milyen notebookot vegyek"-be, de itt beszéltünk erről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák