Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NTonee

    veterán

    válasz Yiggdrasil #5140 üzenetére

    ,,Megbízhtó, minőségi, nem fog szétesni 4 év alatt (ha vigyázok rá, nem hurcolászom csak lakáson belül, napi 1-3 óra játék, stb)"
    Ne várd, hogy bárki is garantálni fogja neked, hogy 4évig nem lesz semmi baja a gépnek. Ezt senki nem tudja neked így kijelenteni. Még az asus is "csak" 1évre biztosít téged az Asus Bizalom programmal, hogy visszafizetik az árát, ha baj lenne és még a gépet is javítják (de ez is 1 évvel több, mint a többi gyártónál :) ). A többi garancia a gép javítására vonatkozik. A gépről el lehet mondani, hogy jó anyagokból lett jól összerakva és ezzel pont. Hogy mi lesz 4év múlva, az majd 4év múlva kiderül.

    ,,Erős telejsítménnyel bír, fogja FullHD-ben vinni maxon az általam játszott játékokat (Blizzard-összes, esetleg majd SW-Battlefront, új NFS, Fallout4)"
    Ez jelenleg egészen biztos. De 2-3év múlva már lesznek olyan játékok, amiknél valószínűleg a max grafikából azért visszább kell venni egy kicsit.

    ,,A szervízzel is minden rendben van, ~8-10 nap alatt megfordul a gép. "
    Próbálják 2héten belül tartani a javítási időt. Van, hogy hamarabb megcsinálják, de előfordulhat (szerviz terheltségtől függően), hogy több.

    ,,gondolom félévente/évente kell takaríttatni, pasztáztatni"
    Minimum évente kellene, de hogy ezt rábíznám e a márkaszervizre... nem biztos. Viszont nincs más lehetőséged és bizony ez pénzbe fog kerülni, mert nem garanciális szolgáltatás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák