- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz DeathAdder #452 üzenetére
Még mindig nem tudni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
james001
veterán
Szerintem raknak bele magyar feliratot,hisz volt a 3-4-ben is,és a Watch Dogs-ban is.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
szami777
addikt
ez az új trend, kétlem, hogy pont most bontanák meg.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #456 üzenetére
Most olvasom ezt a steam áruházban ac unity oldalán.
Bizakodásra adhat okot, hogy a black flag steames oldalán is ugyanez van, pedig az tartalmaz magyar feliratot is.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
LendvaiFeri1
addikt
Ti mivel fogtok játszani? Én nagyon hajlok a XBOXOS controller felé...
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Xerxész
őstag
válasz DeathAdder #459 üzenetére
Valahol olvastam, hogy a képességek (pl. padon ülve elvegyülés) nem lesznek alapból elérhetőek, hanem meg kell tanulni őket...mint anno az ACII-ben is.
És tényleg nagyon hajaz a 2. részre a képek alapján...tiszta Ezio és környezete.
-
gyuromoj
veterán
-
emiki6
veterán
Az a parkour.
Parkour.
Akadályok gyors és gördülékeny leküzdése. Hogyan jussunk el leghamarabb A pontból B pontba. Ennyi. Nincs benne szaltó, forgás, nincs benne kézenállás vagy zászló, csak a folyamatos haladás. A mellékelt videóban (Blane) jól látható, hogy miről is van szó. Én próbáltam számolni és a közel 4 perc alatt ugrik egy lazy vaultot, egy speed-et, és két monkey-t (vagy kongot), és ENNYI!!! A parkour nem a trükközésről szól, hanem a haladásról. Folyékonynak lenni, mint a víz, megállás, megtorpanás nélkül haladni.
Freerun.
Amikor szaltók, forgások (spinek) és hasonlók kerülnek a pk-ba, azt hívjuk freerun-nak. Itt a hangsúly nem csak azon van, hogy haladjon a traceur (így hívják aki parkourozik), hanem azon is, hogy jól nézzen ki a dolog. Szerintem ezt részletezni nem kell, mindenki látott már ilyen videót, vagy legalább tudja mi az, hogy szaltó/Parkour & Free Run topic "összefoglaló"/
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
FireKeeper
nagyúr
egyébként én egy olyan magyarázatot olvastam vmelyik hivatalos dev blogban hogy az alatt tanulta meg amíg a hajón volt, ami valamennyire logikus is.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Bad Pritt
félisten
válasz FireKeeper #464 üzenetére
Ezio meg a tesója is versenyt rendeztek a háztetőkön, Connor kisgyerekként a kövér haverját tanította mászni, szóval mindenki expert parkourer volt már bőven az assassin korszaka előtt.
-
james001
veterán
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Logen88
aktív tag
The Last of Us is a masterpiece.
-
Logen88
aktív tag
Assassin’s Creed Unity 101 Trailer
Micsoda hangulat. Nagyon ott van a szeren a game.The Last of Us is a masterpiece.
-
Anonymus23
veterán
Hát lassan itt az ideje, hogy kijöjjön a játék
Azért kíváncsi leszek, hogy játék közben is ennyire részletes lesz-e Párizs...Vettem egy GTX 970-est, és bár az AC Unity nem volt hozzá, de legalább egy Borderlands PS-t adtak hozzá.
Mondjuk jobban örültem volna az AC-nak, de így se rossz.;) - The Power of the Light Side
-
Zin
őstag
-
gyuromoj
veterán
válasz Anonymus23 #470 üzenetére
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
szami777
addikt
érdemes lesz holnap ránézni erre az oldalra, kapunk egy kis bepillantást még a játékba.
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Erős spoiler! Tudom, mert én megnéztem.
Assassin's Creed Unity stratégiai útmutató előzetes
Aki bátor és megnézi mind a 8 képet, annak 1-2 dolog világossá fog válni.
-
Xerxész
őstag
válasz james001 #486 üzenetére
Azért elég nagy spoiler szerintem.
SPOILER
Tehát a jelen küldetései lesznek az időanomáliás részek, gyakorlatilag ez váltja fel a korábbi modern kori szálat. Külföldi oldalakon már láttak kiszivárgott videókat, és azt mondják, a játék elején a jelen szál gyakorlatilag csak videókból áll.SPOILER vége
-
-
DeathAdder
veterán
Afaszomat elolvastam az összes spoilert
-
Xerxész
őstag
válasz james001 #488 üzenetére
SPOILER
Nem is lesz már ilyen küldetéses jelen. Időbe, pénzbe és sok más erőforrásba kerül és úgyis a többség a történelmi múlt miatt játszik vele, ezt az Ubisoft maga nyilatkozta le. Sajnálom én is, mert engem a jelen mindig is jobban érdekelt az AC szériában.
Amúgy a Rogue-ban lesz jelen. Ugyanolyan, mint a Black Flag-ben volt. Sőt, tulajdonképpen ott folytatódik, ahol abbamaradt. Biztos a forrásom, ugyanis láttam az első 30 percét a játéknak, Tecsőn már fennvan.SPOILER vége
(#489) DeathAdder
Nem sokáig bírtad.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Mondjuk engem ezek sosem zavartak a spoilerek, nekem az élmény a mászkálás, feladatmegoldás és a környezet volt mindig is, a sztori annyira nem hatott meg.
"Kicsit" más a világnézetem mint Ezioéknak, de a játék maga az nagyon bejön, csak sajna egyre rövidebb, engem inkább ez zavar.Mondjuk ha összehasonlítom a Borderlands 2-vel, akkor ahhoz eszméletlen sok tartalom jött ki a season pass-al, míg pl az AC4ben elég gáz volt, hogy alíg kaptunk valamit, mondjuk ott meg a hajózás az marha jó volt...
;) - The Power of the Light Side
-
Xerxész
őstag
válasz Anonymus23 #491 üzenetére
Ha a sztori nem érdekel, akkor te pitangpusztulatosan nagyon jól elleszel a játékkal. Nagyon szépre és tartalmasra sikeredett, ahogy a videókból is látható.
Mondjuk pont a sztori az, ami az AC-ban egyébként fontos. -
emiki6
veterán
Amugy az AC-ben a Templomos / Assassin nézeteknek van köze a Punk - Shinhead dologhoz?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Anonymus23
veterán
Nem azt mondtam, hogy nem érdekel, hanem, hogy ez nem elsődleges nálam.
Azaz nálam a játékélményt nem az fogja meghatározni, hogy hogyan hal meg a végén a főhős, vagy mi lesz vele, hanem elsősorban a játszhatóság és a sztori azon elemei, amik a küldetéseket határozzák meg.;) - The Power of the Light Side
-
Creative997
őstag
Ez a videó volt már? (fészbúk kell hozzá)
Amúgy rég nem olvasom már a topikot, mert szeretném, ha meglepetés lenne ami fogad
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Bad Pritt
félisten
válasz Creative997 #497 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Creative997 #499 üzenetére
Már be is húztam.
[link]Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá