- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Ha valakit érdekel a eddigi AC-k sound track-je flac-ban, az keressen meg privátban. (ez nem hirdetés) (nem tudom, hogy eredetileg flac-e de a kiterjesztése az, meg a mérete is
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Xerxész
őstag
Nem tudja valaki, várható-e AC Comet bejelentés a ma kezdődő Comic Conon?
-
-
Xerxész
őstag
válasz james001 #153 üzenetére
Persze, hogy reménykedek, mert biztos, hogy jön...csak már abban nem vagyok biztos, hogy még idén.
Elvileg ősszel kéne jönnie, de hivatalosan még be sem jelentették...pedig 4-5 hónappal vagyunk a tervezett kiadás előtt.
Bízom benne, hogy most a Comic Con alatt hallunk/látunk valamit róla. -
Xerxész
őstag
-
szami777
addikt
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
james001
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
Creative997
őstag
válasz gyuromoj #161 üzenetére
Ez a baromi szomorú, a történet 15-20 óra, megyünk egyre lejjebb... Többek közt ezért is überelhetetlen az AC2... Ha meg ennyire istenítik a készítők (mint mindegyiket a megjelenésük előtt), akkor miért nem kapott számozást? Szép és jó, de kár, hogy a történet rovására megy az egész és ez már nem változik.
A BF-hez kár is viszonyítani területet, az ember nem nagyon tudja elképzelni mekkora is az, ha a sok kis picsafüstnyi sziget területét összeadja: nem sok. Jó markting duma, bár nem nehéz nagyobbat alkotni. Az AC3-hoz kéne viszonyítani a 3 BF szf méretű Párizst, teszem azt a határvidékhez, ami önmagában ha jól emlékszem 1.5-2x akkora, mint az ACB Rómája és ebben nincs benne se NY, se Boston, se egyéb.
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
T.Peter
őstag
válasz Creative997 #164 üzenetére
A 2. making of videóban említették, hogy a térkép akkora lesz, mint az ac3-ban a határvidék. Egyébként az ac2-ben is 20 óra körül volt a játékidő. Ha jó lesz a hangulat, akkor az ember úgy sem fog rögtön rohanni megcsinálni a főküldetést. Ettől persze még megerőltethetnék magukat, és csinálhatnának 25 órás történetszálat is.
[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
-
Xerxész
őstag
"You the player will be the main protagonist of ACU."
Fasza. Ennek ANNNNNNNYIRA örülök! Folytatják a Black Flag jelenbeli énvagyokafőszereplős hülyeségét."About the fourth of the bulidings have interiors." [...] "Catacombs, sewers..."
Na, ez viszont jó, bár tartok tőle, hogy sok lesz a repetitív belső (ahogy a külső is az szokott lenni).[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Wow Mondjuk eléggé drága...
https://psnprofiles.com/kazama001
-
törölt tag
Hoppá. Kiszivárgott a Rouge előzetese.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #72954624 #170 üzenetére
Content deleted.
This video is no longer available because it has been deleted.Már törölték is.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Xerxész
őstag
válasz Bjørgersson #172 üzenetére
Én nem is a videót néztem meg, mert azt itt melóban nem is tudom.
Direkt olyan oldalt kerestem, ami nincs letiltva itt és ahová már felkerültek a videóból ollózott képek. Talán mire hazaérek, már lesz olyan weblap, amin a videó is megtekinthető.Uncsi már nagyon ez a 18. század...
-
Xerxész
őstag
-
Vikus
tag
https://www.youtube.com/watch?v=IoOsv0FBpaU Már meg is jött a hivatalos! én csak abban reménykedem lesz PC-re is.....
-
Bjørgersson
félisten
Az ilyen megabyte-os képeket jobb lenne linkelni beszúrás helyett.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Az Altaïr lenne a videóban?
Hagyhatnák már ezt a XVIII. századot, baromi unalmas.
-
Vikus
tag
válasz Bjørgersson #178 üzenetére
Áhh.. tuti nem... ez valami random assassin fickó lehet... Altair az más idősíkon mozog.. Biztos itt is valami hasonló lesz, mint az összes AC-ban, egy templomost alakítunk, aztán lesznek assassinok, akiket le kell "vadászni"... izgalmasnak tűnik a másik oldalba bepillantani... Várós lesz.. A 18-ik század engem nem zavar... sőőőt... Nekem kifejezetten tetszik.... Annyi, de annyi mindent be lehetne rakni AC-ba töriből...fuhhh.... Csak sajna a "populárisabb" történelmet veszik elő.... mert az ismertebb..... :/
-
Vikus
tag
Egyébként, akit jobban érdekel uplay-en már fent is van... 70 ajró a gyűjtői, 60 a sima...
Nemrég felrakták a "tüzes" templomos figurát is...
http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/pd/ThemeID.8605700/productID.306382900/Elise%3A_The_Fiery_Templar.html -
Bjørgersson
félisten
Tudom, hogy másik idősík, de rohadjak meg, az öltözéke alapján szerintem simán lehetne Altaïr.
-
Xerxész
őstag
Hát, kíváncsi leszek erre...bár egyelőre még nincs szó PC megjelenésről.
Ubisoft Sofia fejlesztette, akik a Liberationt is...gondolom, azért mint ez utóbbi esetében is, később jönni fog PC-re.A főhős neve Shay Patrick Cormac. A helyszín Észak-Amerika a 7 éves háború idején. Shay egy fiatal aszaszin, aki egy balul elsült akció következtében hátat fordít a rendnek és beáll a templomosok közé afféle aszaszin fejvadásznak.
"Újítások":
- feljavított Eagle Vision, amivel a rejtőzködő aszaszinokat lehet észlelni
- fordított hajófoglalás, azaz most nekünk kell védekezni, miközben az aszaszin hajók megpróbálják elfoglalni a miénket
- új fegyverek a hajón: gyúlékony olaj az üldöző hajók ellen, és a puckle gun, amivel géppuskaszerűen lehet lőni
- hajózás jeges vizeken: fedezék a jégyhegyek mögött, jégtábla törés új helyszínek feloldásához.[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
Csak nehogy kiverje a rivaldafényből a Unity-t.
[ Szerkesztve ]
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
emiki6
veterán
Populáris történelem vagy sem, a baj az, hogy sokszor a fele sem igaz (mármint az "eredetinek")
Amúgy a videóban a kard olyan, mint ha alumíniumból lenne vagy hasonló könnyűfémből
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
anorche1
őstag
Basszus, pedig imádkoztam hogy felejtsék el ezt a hajózást
Jól működik meg minden, de ez nem egy assassin's creed -be való A 3-ban még elfogadtam, ott nem helyeztek rá túl nagy hangsúlyt, a blac flag -et is, mondván ez csak kiegészítő, de itt is?
Bár igaz, prevgen -re már miért fejlesztenének, gondolom ezért is maradtunk amerikában, ugyanabban a korban, mert így nem kell az épületek lemodellezni stb.Gondolom a jelen szál itt is el lesz @%&# mint a BF -ben, és talán az unity -ban is.
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
-
DeathAdder
veterán
Na most akkor ez az Assassin’s Creed Rogue mi is lesz?
Valami olyasmi, mint a liberation hd, ilyen "mellékhőssel" és semmi jelennel, ami valószínű idővel PC-re is át lesz dolgozva?Tehát a "főverziós" játék attól még Unity marad?
-
Xerxész
őstag
válasz DeathAdder #189 üzenetére
Nem...ez is teljes értékű játék lesz, csak az előző generációra (PS3, XBOX360), egyelőre PC nélkül, de én biztos vagyok benne, hogy utóbb kiadják majd számítógépre is.
Azt írta róla a GameInformer, hogy igen komoly kapocs az ACIII és a ACIVBF között. El is indult már a találgatás, hogy talán:
- Shay lesz a felelős az amerikai aszaszin rend hanyatlásáért (ebben van logika),
- összefuthatunk Haythammal és a gyerek Connorral (szerintem erre is igen nagy az esély),
- Shay öli meg Adéwalét, esetleg Edwardot is,
- Shay rajta van az Aquilán, amikor az Haythamet üldözi Angliából Amerika felé (ACIII eleje) és a hajó kisebb-nagyobb sérüléseket szenved a viharban, és ez a kudarc lesz az oka, amiért Shay az aszaszin rend ellen fordul,
- Shay lesz a felelős az Aquila későbbi legyőzésében, minek következtében a hajóroncs a Davenport tanya melletti öbölbe kerül Achilleshez...stb.Szóval, ha jól megírták a sztorit, valóban igen komolyan kapcsolat lehet ezekhez a részekhez.
A jelen részről nincs infó, de könnyen lehet, hogy e tekintetben olyan lesz, mint a Liberation...
-
DeathAdder
veterán
Értem
Viszont ha lesz jelen része, akkor annak valahogyan kapcsolódnia kell az előző játékok jelenéhez, tehát az Unity ahogyan befejeződik (biztosan lesznek fordulatok) annak kapcsolódnia kell Rogue jelenéhez.
De a jelent én személy szerint azért nem tartom valószínűnek, mert másik platform, és egy több mint fél évtizedes játék fő szálának előrehaladását nem hiszem, hogy csak az előző generációs konzolra írnak meg (még ha később ki is adják PC-re).S ahogyan Te mondod komoly kapocs várható az ACIII és AC4 között, ide nem is lesz szükség igazán jelenre, és nem bánnám, ha lenne erről is egy sztori Részemről várós
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
FireKeeper
nagyúr
NO MORE AUTO-FAIL MISSIONS! The missions now adapt to what happens when you play and don't follow any script. There will be changes and consequences for how you handle missions, but no longer will you get desynchronized for being spotted.
bár tény hogy voltak idegesítő küldik de ezzel látszólag minden nehézség kiveszik a játékból. bár ezzel együtt jár hogy aki kevésbé van oda a lopakodásért, megtalálhatja a számítását.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
gyuromoj
veterán
-
Vikus
tag
Igaz nem Unity, hanem a Rouge.... hátööööö.... PC-t remélem nem hagyják ki..... Igaz, hogy hasonló lesz, mint Black Flag.... de kit érdekel.. nekem bejön...
most jött.. 2 vidi...
https://www.youtube.com/watch?v=R6M_jpmLydw&list=UUWIstp5bH4vsGQmz4mRzcZg
https://www.youtube.com/watch?v=vG-ImjoPCAM&list=UUWIstp5bH4vsGQmz4mRzcZg
Egyébként Unity-vel kapcs... itt van egy kis kigyűjtés, hogy milyen DLC-kkel, vagy exlusive letölthető cuccokkal fogják majd értékesíteni, vagy miket lehet hozzá kapni... vagyis a különböző kiadások stb...
http://www.xboxachievements.com/forum/showthread.php?t=579883
nem tudom, nekem az jön le, mármint az öltözékekkel kapcsolatban, hogy úgy érzem jobban szétszedték a ruhás dolgot.. Mármint gondolok én arra, hogy elképzelhető, hogy nem egy egész ruhát tudsz variálni a karaktereden, hanem esetleg külön csukja, köpeny, csiiimmmma'? nagyon úgy jön le a dlc-kből....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik