- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz djculture #749 üzenetére
Durva hogy én 3 óra alatt nem találkoztam egy ilyennel se
Ezt viszont most lőttem, eléggé lelombozó az a torony a háttérben, high beállítás mellett.
[link]
Az ocsmány szó nem elég találó.Arról nem beszélve, hogy tartja a lábát ez a szerencsétlen, de mintha a bal oldali erkély is épp megszűnni készülne.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz szami777 #754 üzenetére
Ezt én is észrevettem. PC-n brutálisan agresszív a LOD, már-már zavaró hatása van. Gondolom ezzel próbálnak erőforrást spórolni.
Legutóbb ilyet a Kingdoms of Amalurban láttam.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
szami777
addikt
Kivárok 2-3 patch-et, utána lerohanom az ubi székházat.
Maga a játék egyébként élvezetes lenne, most nagyon filózok, hogy jegeljem 2 hétig.
De olyan nagy a csábítás, hogy játsszak, lehet az lesz, átkötöm a kis monitorra a gépemet.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
emiki6
veterán
válasz djculture #759 üzenetére
Gondolom van külön FC4 és AC részleg. Az AC részleg majd megpróbál valamit összehozni. Ez így gázabb, mint egy
bétaakarom mondani alpha verzió.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
b.daniel
senior tag
Jelentem szereztem notre dame editiont, már itt van a szatyromban
-
tomas51
senior tag
Hello.
Most renderelek egy Teljesen max beállításos 1080p-s TXAA-s gameplayt.
Egy 970-alatt fut a játék.
Ha bárkit érdekel nézzen később a csatornámra és persze iratkozzon is fel!
Köszi.üdv
Peti -
Jeollam
aktív tag
visszatalálós.
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
tomas51
senior tag
Ha valaki nem tud várni a yt-re, akkor ide teszem nemsokára a videó Tömörítetlen verziójának is a linkjét, az első 20-perc látható rajta.
Csak töltsd le és már nézheted is "valódi" 1080p-be.[ Szerkesztve ]
-
Zolee888
tag
Sziasztok!
4 Gb-os GTX 770-el játszok
4X Msaa-nál kapok kb olyan 35-40 FPS-t átlagba, 8x Msaa-nál kb olyan 20, TXAA-nál viszont van megint vagy 35-40 Fps
Nem a TXAA-nak van a legnagyobb gépigénye?
[ Szerkesztve ]
-
horvi0813
tag
Van itt olyan aki nyugodt szívvel javasolja a játék megvásárlását?
Konfigom: r9 280x i5 4670k 8Gb ram -
szami777
addikt
Ha jól értelmezem, ps4-re ma befutott egy patch, ami a legdurvább hibákat javítja, pc-re nem tudom mikor jön ez a tapasz.
Teljesítményjavításra még nem tértek ki, de már foglalkoznak vele.
Ezeket javította ki a mai update:
- Arno falling through the ground.
- Game crashing when joining a co-op session.
- Arno getting caught inside of hay carts.
- Delay in reaching the main menu screen at game start.[ Szerkesztve ]
-
Vikus
tag
válasz b.daniel #770 üzenetére
Mennyéááááma......!!! Garantálom lenyúltad az én előrendelői cuccomat.... Lezsíroztad fogadjunk... én is ügyködök valahogy a beszerzésén, de egyre kevesebb reményt fűzök hozzá... sajna... na de ami késik, nem múlik... csak lehet kicsit másképp lesz megoldva....
///amúgy köfi , megpróbálom majd holnap megint.. ma volt bent tesóm, de sajna nem volt... ///
[ Szerkesztve ]
-
tomas51
senior tag
Assassin's Creed Unity GTX970 TXAA, First 20-minutes!
Általam készített gameplay.
Tömörítetlen ezért raktam ide ebben a formában. -
huskydog17
addikt
FullHD, FXAA:
Radeon 280X ->27 FPS
Radeon R290X -> 44-45 FPS
GeForce GTX Titan -> 50FPSNa 2.560×1.440 felbontás?
Radeon R290X -> 30 FPS
GeForce GTX Titan -> 33FPSOh yeah, Ubisoft én így szeretlek!
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
gabord76
csendes tag
Mindig az a fránya felbontás 1680 1050 ben 4 gigás gtx 770-nel high beállitások mellett csodálatosan fut.
-
Lenry
félisten
válasz huskydog17 #776 üzenetére
engem egy fullHD + GTX460 kombó előrelátható eredménye érdekelne
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
dergander
addikt
válasz huskydog17 #776 üzenetére
Azért látszik mennyire Nv gyermeke ez a játék,toronymagasan a 970 vezet a 290x előtt.
Amúgymeg van megoldás a nagy gépigényre,mégpedig az amint az Nvidia csinált a Crysis első részekor h odapörköljön az ATInak , letilt pár effektet az AMD is és nyer vele 10-15 átlag FPS-t , már jó , más megoldás a fejlesztők részéről esélytelen.
Bár nagyon sok negatívumot kapott,gondolom bombázzák is az Ubisoft support-ot is de erre valamit lépniük kell , ez akár amerikába pereskedésbe is mehet... Nemvagyok jövendőmondó,de szerintem Driveres úton javítani fog mindkét oldal a bajon,talán a fejlesztők is,ha most összekapják még gyorsan magukat tudnak optimalizálni 1-2 hardverigényes effektet. Nem is értem a játékba nagy a tömeg a CPU-t nem is használja, akkor mi mozgatja az embereket?
-
tomas51
senior tag
FHD FXAA gtx970 Teszt
Az a lejjebb lévő német teszt azért nem teljesen pontos.
A 970-nél azért kevesebb az fps, mint azon a videón amit én csináltam. -
-
dergander
addikt
válasz szami777 #784 üzenetére
Jönni fog majd mégegy ne aggódj , hamarabb mint gondolnánk, ahogy olvastad is az AMD és a Ubisoft közösen keres megoldást a problémára,talán letiltanak 1-2 nem annyira észrevehető effektet és pahh nyerünk vele. Mást nagyon nemlátok.
Más téma , nem arról volt szó hogy lesz benne magyar felirat vagy majd később várható?
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
Tegyük hozzá, hogy a te gépedben egy erős CPU van, a videóban linkelt gépet pedig egy i3 hajtja. Van eséyl! De amúgy nem értem, egyesek szerintem simán fut medium-high beállításokkal a minimum konfig alatti gépeken is, valaki pedig már farkast kiált az ajánlott szintű konfiggal, hogy "max 20 fps-t tud az egész".
-
Zin
őstag
Megéri megvenni?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Rossi
addikt
válasz szami777 #754 üzenetére
Na ez az igazán gáz, nem a low fps.
Vagy pont akkor lőtted a képet, amikor rajzolta a hátteret?
Én holnap veszem át csak, de még be akarom fejezni a Black Flaget.
Jövő hét elején lesz meg a 280X, lehet hogy 270X-en már ki sem próbálom.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Lenry
félisten
az a baj, hogy nem akarok 11000Ft-ot kiadni úgy, hogy lövésem nincs, hogy mit fog tudni.
igazán visszaszokhatnának a kiadók a demók kiadására.a Unity volt a második játék, aminek az előrendelését valaha visszamondtam, az első a Dragon Age 2 volt, abból adtak ki demót, kipróbáltam és azonnal tudtam, hogy ez nekem nem kell.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
tomas51
senior tag
-
emiki6
veterán
Marossnál 8k a kulcs, bár én azt is sokallom. Annó a BF volt 5500 (meg is vettem) és az lássuk be nem okozott ekkora forradalmat.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
ForRedGlory
félisten
Meg vagyok lepődve 1080p ULTRA + FXAA mellett szinte végig fix 60 fps-em van. FPS drop van, de csak 53-ig zuhan le. Valószínűleg a processzort nagyon szereti. Sokkal jobban megy, mint a Black Flag, pedig ez csak warez verzió (nem beszólni, X1-en vettem meg, de érdekelt, hogy megy PC-n)
- Asrock X79 Fatal1ty Professional
- Core i7 3960x @ 4400 Mhz
- Asus GTX 780 SLI (alapon vannak)
- 16 GB 1833 Mhz Corsair Vengeance CL9Kipróbáltam 1440p-n is, ott azért már csak 40-45 környékén volt az fps, és érezhetően darabosabb volt a játék. Meló után meghúzom GTX Titan szintre az SLI-t, aztán megnézem. Amúgy PC-n szebb mint X1-en, bár ezzel sokat lehet nem mondtam.
Kb 1 óra múlva itt nézhető meg belőle pár perc a város forgalmasabb részein: [link]
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz ForRedGlory #797 üzenetére
Az bíztató, hogy kell hozzá 2 780, hogy úgy fusson, mint ahogy egy 280x en kéne (vagy akörül).
Jó, nem fikázom tovább
[ Szerkesztve ]
-
J.Tibor
csendes tag
Sziasztok !
Vettem egy kupont a pro hardver oldalon far cry 4 et váltottam be az nvidiától kapott kóddal. Nem uplayen aktiváltam a terméket hanem az nvidia reedem oldalán.
Nem jött még semmilyen jelzés a mailemre és nem az uplayes emailem adtam meg... és nem is uplayen regeltem
Kérdés Uplayen kellett volna regelnem ?
Köszönöm üdv!+36309415871
-
J.Tibor
csendes tag
Sziaszotk !
bocsi csak, hogy tovább izguljam a témát:
"Regisztráltam a GTX 970 hez kapott kuponom az Nvidia oldalán majd az ott kapott kódot beváltottam az Uplay -en de az Uplay től nem kaptam emailt a játék kódjával vagy azt csak akkor küldik mikor megjelentik a játék? ACU ra váltottam be egyébként a kupont."
regeltem a kuponnal mely jár a karihoz az Nvidia oldalán, de én az nvidiától már nem katam kódot, nemhogy az uplay től az uplayes gmail emre kellett volna regelni ? vagy egyből uplay en kellett volna beváltanom ter. aktivitásnál ?
na majd lesz vmi lassan remélem..
üdv!+36309415871
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest