- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
válasz Anonymus23 #1926 üzenetére
Na jó... A nevedben - tippelek bent van a reg. korod.
Segítek Neked mert látom baj van. Itt leginkább Te vitatkozol velem. Sőt inkább kötekedsz és megpróbálsz lenézni és megszégyeníteni.
Szerintem kicsit más világ vagyunk. Na de ez a szép az emberben ha oltári messze állunk egymástól akkor nagyon keveset mondtam. Maradjunk annyiban, hogy rám 43 évesen még nem parancsolt ember, Ez az eredmény. Azt, hogy messze állunk egymástól azt leginkább arra írtam, hogy szerintem egy ilyen játékot gyorsan végigvinni szégyen, nem dicsőség. El nem tudom képzelni, hogy tudtad félreérteni de ezek szerint Neked sikerült
Ezek után hallatlan büszkeséggel jelentem be az én adataimat amik pedig a következőek. Nem vagyok vérpistike de főleg idegbeteg, úgyhogy kifejezetten szeretek nekiugrani egy dolognak akár 10 szer. A Küklopsz lenyomása kb. 1 órát vett igénybe... Nem tudom ezeket beleszámolja e. Mármint a visszatöltögetéseket. Lényeg, hogy a végén üvöltöttem ahogy a torkomon kifért. Ugyanis ennyire beleélem magam. Ja szubjektív Valaki a vállát se rántja meg. Döntsd el melyik a jobb. De csak, hogy ne feszítsem az idegeidet 254 óra, 41 százalék 8k murder és két és fél millió megtett kilométer. Nos ez azon kívül apukám, hogy imádom a játékot semmit nem jelent. Illetve jelent, de ezt biztos.. :-)
Speciel a conquest Battleben elért eredményről érdeklődtem Ahol sikerül lándzsával ledarálnom 43 soldiert meg 4 elitet. (Nighmere) A Hardot (conquest battle) amúgy nighhtmere ... még nem próbáltam csak egyszer de gyanus, hogy a játék legkeményebb kihívása ugyanis félállásnál nekedront egy bérgyilkos aki Nekem gyanús, hogy valami iszonyat kemény szektatag mert egy db ütés vagy neki tűz nélkül...Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest