Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • irhejja

    tag

    Látom egyre gyakrabban előkerül a Retrofit téma, ami nem csoda, én is napokig elmélkedtem és számolgattam a különböző kombókat.

    Szerintem ha nagyon leegyszerűsítjük a dolgot akkor sebzés = célzás gyorsítás > újratöltés > minden más. Persze vannak kivételek főleg felderítők vagy mondjuk camo sniper-ek esetén.

    Mivel a harcok többsége abból áll, hogy fedezék mögül kinézünk, lövünk, majd visszabújunk fedezékbe, szerintem az a leghasznosabb, ha fedezék mögül kibújva minél előbb tudunk célozni (és lőni) és minél nagyobbat tudunk sebezni. Ezért első sorban a Chrome Barrel Lining (Leopard vonal), a Magnetic Actuator (jelenleg Kishkin arty vonal, 0.13-as patchtől más vonalban is megjelenik) és az Experimental Propellant (Szovjet/Orosz T vonal) retrofit-ek amik szerintem hasznosak.

    A Chrome Barrel Lining retrofit-ról tudni kell, hogy a 15%-al jobb minimális pontosság (amikor a célzó kör a legnagyobb) és a 4,95%-al nagyobb sebzés mellé ad egy 7,5%-os célzás gyorsítást is ami nem jelenik meg a leírásban. Ezért ez szerintem az egyik legjobb retrofit a játékban, mivel 3 bónuszt is ad. Én általában ezt választom első retrofitnek majdnem minden tankon, ha van még további tűzerő retrofit slot és még mindig rossz a célzási idő akkor mehet a Magnetic Actuator, ha jó a célzási idő alapból akkor lehet, hogy inkább Experimental Propellant a nagyobb sebzés érdekében.

    Technológia retrofit slot-ba általában az Intercom System-et ajánlom, mivel az a személyzet minden skill-jét javítja, 3-as szintű retrofit esetén a 7,5% minden skillre nagyon jó.

    Páncélzat retrofit slot-ba majdnem mindig a Internal Hull Reinforcement-et választom, több HP mindig jól jön.

    Mozgékonyság retrofit-ek viszont elég felejtősek nekem, szerintem sokat nem változtatnak az összképen és elvileg elég bugosak is, pl. nem adnak ténylegesen nagyobb végsebességet, stb.

Új hozzászólás Aktív témák