- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ughhh
senior tag
válasz zolo0525 #14653 üzenetére
Szerintem a magyarítás miatt van, nem is hallottam még AW modról.
Az AGDS nerfelve lett? Nem mentem vele már pár hónapja, oroszok valamit -val be is írtak a csata elején. Katasztrófa, hogy nem üt át semmit és 100 -akat sebez.
Eljutottam a 30. szintre, sajna a CATTB nem lesz meg, mert nem költök ingyenes játékra, főleg az egyetlen T8 feletti prém tankom titokban szétnerfelése után. -
zolo0525
tag
Csatában láttam AGDS-t,nekem nincs meg.Global csata alatt aratott,igaz orosz játékos játszott vele.Nekem úgy lett meg a CATTB,hogy megvettem a 42500-as cuccot és utána 50k coint. 2 órás boostokkal nyomtam fel a többit.Éppen tegnap fejezem be megint egy amerikai szerződést,onnét 1 AMX 10RCR pottyant ki bőrrel együtt,és a centauro 120 bőre.Időm nem volt kipróbálni csata közben,jött az üzenet ,,szerver szétkapcsolt,,Érdemes szerinted írni nekik ez miatt ?Armata T-15 nálad hogyan műxik ? nálam szinte semmit üt át.Rakéták szinte a célpont mellé pottyannak,vagy hatástalan 2-ből 1 találat.Jah,és az amerikai parancsnok is tegnap lett meg,lefutottam vele egy kört és utána kapcsolt szét.
-
ughhh
senior tag
válasz zolo0525 #14655 üzenetére
Egy ticketett mindenképp írj a bannról, nekem ha vmi hasfájásom van a játékkal mindig korrekten válaszolnak.
A T-15 úgy szereld fel, hogy egyszerre 2 db rakétát toljon ki, csak piros heat rakétát használj és kb 200m felett pontos, tarts zöld átütést jelző részre. Kapott egy kis armor nerfet, ne trolkodj vele, de dpm-ben még magasan a legjobb a játékban.
Nekem pve -be 50.000dmg körök néha összejönnek.[ Szerkesztve ]
-
zolo0525
tag
Írtam,az volt a válasz,hogy angol nyelven nem tudnak segítséget nyújtani,csak oroszul Kissé lerázósnak érzem
Így néz ki a válasz,kérdezem én,ezt letudta írni angolul? --->>Dear customer,
Unfortunately, we provide customer support only in Russian.
In order to make a complaint or request, please contact your territorial customer support. We apologize for this inconvenience. -
ughhh
senior tag
Steam telpités játékos bázis átlag 147
Siralmas mi lett a játékból, ez be fog zárni idén szerintem.war thunder: 14,105
-
zombi3
újonc
Sziasztok nyomom már egy ideje héha kisebb nagyobb megszakításokkal amikor besokallok , de a minap leszedtem az egészet majd visszaraktam, mert nem voltam elégedett vele, lényeg oda lett a magyarításom a figyelmetlenség vagy más okán, mindegy nem volt totálisan jó így azt nem is találom nem is keresem.
Segítsetek légyszíves honnan lehet most elfogadható magyarítás rátenni
köszönöm szépen. -
zombi3
újonc
No az az egy nem fog menni nincs facebookom és nem is szeretnék valami más megoldás kellene
-
bela455
csendes tag
Magyaritas nekul is megerted, magyaritas zavarni fog.
Beta idoszakbol jatszom, amator szinten de most abba hagyom. Minden csata vegen meg a szamitogepem is kikapcsol. Konfig. i5 proci, 770 GTX 4GB videokari, 16GB mem.
win 10 pro(nem hack)vasarolt. Ez mar jatekbol is sok szivatas.
Probaltam minden javitast de semmi javulas.
internet kapcsolat es sebbeseg jo......csendes tag 1000 eve ...[ Szerkesztve ]
-
zombi3
újonc
Hát haj kihagytam egy pár évet - no azért annyit nem - honan a fenéből lettek ebben a játékban "rakétás cigányok" akad nekem is néhány jármű akiknek birtokolnia kellene őket azt mégsincs nekik -- bár nemigazán hiányoznak -- a módja azért érdekel.
Roppant idegesítő amikor ellopkodják a majdnem kiszedett ellent, szíved szerint eltaposnád vagy legéppuskáznád őket -
Sunsetjoy
tag
A magyarításos honlapon [link] mindig a legutolsó állapot tölthető le, a onedrive-link mindig változik. Mindig odaírom, hogy melyik játékverzióhoz alkalmazható a magyarítás.
[ Szerkesztve ]
A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
yodamester10
őstag
Kis segítséget kérnék.Dec eleje óta nem léptem be,gondoltam ha nem is játszok azért letöltöm a frissítést és érdekes módon megváltozott a nevem Eddig CaptainAmmerica volt,most meg Carcplover Twister.Mi a bánatom történt a játékkal?
-
zombi3
újonc
Ilyenről még nem hallottam biztos sikeresen feltörted valaki fiókját - véletlenül
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz yodamester10 #14675 üzenetére
Ezzel a névvel úgysem vettek volna fel a MAG-ba, most már van esélyed.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Delta91
kezdő
válasz Kean_Sorbo #14678 üzenetére
Milyen kis vicces vagy megint.... leszállhatnál már a MAG klánról, mert unalmas vagy.
-
Delta91
kezdő
A topikgazda is biztos az SLLS-ből van, ha hagyja hogy kevin baba provokatív üzeneteket írjon ki. Miért nem lehet békénhagyni a MAG-ot? Komolyan mondom már egyenesen sajnálom az SLLS tagjait hogy ilyen „klánvezérük” van.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Delta91 #14680 üzenetére
Nem vagyok klánban, ha érdekel.
Amúgy tényleg vicceset írt , nem találok benne semmi provokatívat. A tied inkább az, mégsem törlöm, még mindenki innen van a határon.
Nem ülök állandóan a gép előtt, reszkető ujjakkal a törlés gomb fölött, hogy fitogtassam a "hatalmam"."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Kean_Sorbo
őstag
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
scyllarus
veterán
Kinek mi a véleménye az új battle UI-ról? Nekem személy szerint tetszik, modernebb is a wotnál, tükrözve a kort, amiben játszódik a játék.
Teljesen logikus volt egy wot-klón UI-val kijönni, a könnyebb átszokás miatt, de most ideje volt már az újnak."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
Delta91
kezdő
Szuper lett. Rengeteg célkereszt közül lehet válogatni az adott lövegtípusoknál. A HP csíkot én se támogatom hogy alulra került. Remélhetőleg visszahelyezik a régi helyére, Discordon már írták többen is.
-
ughhh
senior tag
válasz scyllarus #14684 üzenetére
Modern előremutató, jó.
Számomra a megszokott miatt jelenleg zavaró, használhatatlan. Egy pve kört nem tudtam végigtolni. Rinyalámpát nem észleltem, nem tudtam milyen lőszer van betöltve stb...
Szóval katasztrófa az új pályán az új japó td-vel. Mintha most próbáltam volna ki először a játékot -
ughhh
senior tag
válasz yodamester10 #14688 üzenetére
Ha megtudod jelezd cptUSA
-
-
blanky
tag
Bocs a béna kérdésért, de elég rég játszottam; a Field Rebuild Kit-ről levették a lőszer utántöltést, akkor arra nincs is már lehetőség harc közben?
-
keneseig
tag
Üdv!
Van aktív klán ahová lehet jelentkezni?Reggel/kora délután pve de inkább pvp érdekelne.(nem tudom EU-n melyik napszaktól lehet pvpzni)
-
Delta91
kezdő
válasz keneseig #14695 üzenetére
Szia.
MAG, NFHUN, SLLS, MPA az ismertebb klánok, de vannak még mások is. Azt hogy ki mennyire aktív nem tudom megmondani. Mi délutántól vagyunk aktívabbak, hetente max 1 vagy 2 alkalommal letoljuk a Heroicot, hétvégi SpecOps láda farm + néha Ranked. TS-t használunk, ami Heroicra kötelező. Sokszor megunjuk a rengeteg bot cirill betűs majmot Glopsba, olyankor más játékkal játszunk általában. Már nincs EU, RU, NA szerver, globális szerver van. Üdv.: Delta91 a MAG-ból.
-
zombi3
újonc
Sziasztok , segírség a K21 meg a 9 vacak rakétáit miért nem tudom indítani mi a módja halál szégyen csak a gépágyúikkal koptatni az ellent
Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest