-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
-
sirszevenap
addikt
válasz sirszevenap #37547 üzenetére
Közben szeretném megkérdezni, hogy valamelyikből fog tudni dolgozni a mester? Ha nem akkor keresgélek még tovább. Vagy max marad az összefoglalóba linkelt. Csak tudjam!
Bankkártyával? Hát persze!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #37530 üzenetére
Haló? Lehet hallani?
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Daffchy
őstag
Üdv!
Megkaptam az engedélyt, amit innen is köszönök. Szeretném kérdezni, hogy az alábbi képekből össze lehet hozni valamit?
Pontosabban az elsőt szeretném.[Nagyobb méret, de rossz színek]
A feltöltés uyebár kicsit ront a minőségen, de át tudom küldeni.
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz Bjørgersson #37559 üzenetére
Szerintem teljesen jó lesz
Valaki majd nekiugrik, nekem sajna holnap szervizbe kell dobnom a notim, addig max közvetve tudok segíteniApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Peterson_ #37561 üzenetére
Szuper, köszönöm! Nekem ráér, csak mondom, ha nem jó, akkor addig inkább keresek egy másikat, ne azzal kelljen még az időt húzni amikor sorra kerülök.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Daffchy
őstag
válasz Peterson_ #37563 üzenetére
Igen ezt láttam, hogy van a nem felhasznált képek között egy "alap" Broly.
Akkor az általam kért képet felejtsem el?
Ichigo-ból is van egy alap és egy átváltozott karakter (az foglalt is mindkettő, ez még végül is szabad), ezért bátorkodtam kérni, meg Isten igazából mióta regeltem ezt a karaktert akartam és ellenőrizgettem, hogy szabad e még...
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz Daffchy #37566 üzenetére
Kissé hiányos, és nagyon rosszak az arányai.
Magával a stílusával nincs gond.
Egyszerűbb lenne az általam mutatottat megtuningolni szupercsillagharcossá, már csak azért is, mert az általad mutatotthoz hasonlóból lett lefaragva.
De lehet, hogy valaki nekiáll a Te forrásodból is, de senki nevében nem akarok nyilatkozni.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
Koxx ezredes megadta a engedélyt a belépéshez.
Érdeklődnék hogy autókkal kapcsolatban lehetne valamit? (logo,vagy egy rajzolt karosszéria)
Választ köszi!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Peterson_
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #37569 üzenetére
Logó semmilyen formában nem lehet, de szerintem az autós téma is felejtős.
Valamilyen személy/figura kellene(rajzfilmhős, színész, játék, regény karakter, etc) aminek van arca.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Izzé
őstag
Valaki ránézne ezekre? Használható valamelyik, vagy keressek tovább?
-
őstag
Sziasztok !
Szeretnék én is a következő kép alapján egy egyedi avatart.
Remélem megoldható, úgy, hogy minél élethűbb legyen, és alatta a fű is megmaradjon.
Köszönöm előre is..Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
HPAA
őstag
köszönöm , szép
az első választásom ezek szerint nem megoldható ?
ezek közük a nagy képek közül a középsőre szavaznék , pár korrekcióval ha megoldató
a cvikker kicsit vastagabb , hangsúlyosabb lehetne ?
illetve a "haj" ősz , és a nyakkendő valami "rikítóbb" ami jobban elüt , de még nem ízléstelen ?
köszönöm addig is[ Szerkesztve ]
************* censored
-
vond
MODERÁTOR
Kösz, hogy időben szóltál, hogy milyen változtatásokat akarsz a baglyon. A kész képekből sokkal könnyebb megoldani A nyakkendő milyen színű legyen?
Az első választásod teljesen felejtős, ezért nem is foglalkoztam vele. Nézd csak meg, hány ehhez hasonló arcképet látsz a péhán...
____________________________________________A kollégákat kérném, hogy döntsük el, mehet-e a középső, vagy inkább valamelyik másik. Így nem kellene mind a hármat megcsinálni. Köszi!
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
HPAA
őstag
elnézést , nem vagyok tisztában a módszerekkel
az elsőre koncentráltam , az viszonylag egyszerű
Jack ből egyet találtam , az egész alakos , azért gondoltam hogy csak a feje elmehet , de természetesen ha nem müxik , felejtős
nyakkendő egy piros, bordó , ilyesmi
a haj ősz
a cvikker meg vastag/abb/
elnézést ,hogy ennyi gondot okozok[ Szerkesztve ]
************* censored
-
vond
MODERÁTOR
válasz sirszevenap #37558 üzenetére
Itt van a tökéletes forrás: [link] De még így is necces ez az újabb zöld íjász ludsimon meglévő arcképe mellett. Talán meg lehet úgy oldani, hogy a lehető legkevésbé hasonlítson.
(#37584) HPAA: Lehet kérni változtatást, csak illik előre szólni, hogy könnyebben menjen a munka.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Köszönöm , ennek örülnék!
(#37587) koxx: Két Zöld Íjász is van... Egyikre sem hasonlítana ez.(Az egyik fekete és pl én fel sem ismerném, hogy az Zöld Íjász akar lenni. Csak a neve az. A másikon pedig nincs kapucni! ) Szerintem. Egyébként az elején kérdeztem, hogy lehetek e én a "3.". Senki nem szólt eddig ez ügyben semmit.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
vond
MODERÁTOR
válasz Daffchy #37560 üzenetére
"Nagyhajú" DB karakterekből annyi van már, mint a szemét. Mintha úgy emlékeznék, hogy véget is akartunk vetni ennek. Egyébként is elég hálátlanok a nagy búrájuk miatt. De ha zöld utat kap a többiektől (is), akkor még talán ebből lenne a legkönnyebb dolgozni: [link]
(#37587) koxx: Akkor döntsük el, hogy lehet-e egy ilyen zöld íjász, vagy sem. Mert akkor nem állok neki. Tamoo mintha hajlott volna rá.
Illetve nézzétek meg lgysz HPAA három baglyát, hogy melyik mehet, mert akkor abból dolgozok tovább. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
-
Daffchy
őstag
Kinéztem egy másik arcképnek valót, Warframe nevű játékból Rhino.
Az elsővel lehetne valamit kezdni úgy, hogy eredeti méretei legyenek? Próbálok olyan képet keresni amivel a legkevesebb munkátok van, csak nem igazán tudom nektek mi a legmegfelelőbb.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Sziasztok
Elbírálást leokézták.A választásom James Rodriguez futballista lenne.
A találataim:Láttok esetleg valamelyikben fantáziát, kedves képszerkesztők?
-
MODERÁTOR
válasz Arolotifar #37596 üzenetére
Feliratot és nőt nem is kapnál, de jó lenne ez a kép egy min 2x ekkora méretben mert ez így használhatatlan.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest