- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
A gyerek lassan 10 napja nem néz tv. De hiába. Már napközben sem akar aludni. fél öt van de reggel 8 óta 3 percet nem aludt. Ez nem normális dolog.
-
Heller2
aktív tag
válasz AMD Power #4953 üzenetére
Nekünk reggel 6-kor kel, egész nap pörög, délutáni alvásról leszokott. 20-21 között visszük be aludni, ekkor 15 perc és elalszik. Soha nem riad meg éjjel, végigalussza az éjszakát.
TV egész nap megy neki, hol nézi, hol nem, háttérzajnak jó.
De ha mondjuk kora délután autóba ülünk, akkor percek alatt elalszik a kocsiban.GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Heller2
aktív tag
válasz AMD Power #4956 üzenetére
31 hónapos. Én nem vettem észre, hogy különbség lenne a szokásaiban, ha megy a tv, illetve ha nem.
Az etetőszékben pl. a tabletet nyomkodja, míg vár a kajára.
Akkor szokott néha felriadni, ha az alattunk lakó kisgyereke sír, ekkor mondja is, hogy "pici baba sír".
Az időjárás miatt kevesebbet tudjuk levinni a játszótérre, gondolom ezért nem merülnek ki annyira.GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
DeFranco
nagyúr
-
Heller2
aktív tag
válasz DeFranco #4960 üzenetére
Ezzel egyetértek. Régebben mi is adtunk egy kis csokit, de érezhető volt a hatása, már reggel pörgött, ugrált, futkározott. Aztán ezt elhagytuk szépen.
Teát nem cukrozzuk, ízesítjük. Milupa csecsemőtea-t kapja, ez bejön neki.GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
CharlieDrop
veterán
nálunk van pörgés is, Tv is, kaja is (najó, nem mindig esznek jól) és alvás is, hála égnek. a kicsi meg még ráadásul magától megy el 7-8 közt aludni
Nappal is lehúz 1-3 órátNem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
AMD Power
titán
Vissza fogom "kapcsolni" a tv. 2 hete lassan minden este itt ülünk a tök csöndben. Napközben sincs tv. De a gyerek ugyan úgy pörög stb.
-
tildy
nagyúr
A manoba, ez a topik is himsoviniszta Most en hogy jojjek ide? Mondjuk a gyerekkel is meg varni kell, kb 6 honapot ....
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
AMD Power
titán
12 óra nem alvás után most este 19:30 be lett rakva a kiságyba a gyerek. Azóta 2x felkelt. Most itt van a nagy ágyban nálunk.
-
DeFranco
nagyúr
válasz CharlieDrop #4972 üzenetére
Az szerintem sajnos belehalt volna itthon is, igaz nagy kálváriát járattak meg vele így is. 12 héten belül volt, ott itthon is viszonylag nagy arányban mennek el a magzatkezdemények. Bármennyire borzasztóan hangzik, ez egyszerű biológia, a magzat attól még hogy megfogan, nem mindig életképes.
Ismerősi körben is ment már el, azóta egy gyönyörű kis lurkójuk lett.
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
válasz DeFranco #4973 üzenetére
oké, értem, de ha vérzik csak nem zavarják haza...
amúgy a nagyfiam 32. hétre született méhlepénylevállással.
Mindent megtettek érte, MINDENT. Nem volt fogadott doki, nem volt semmi, kvázi utcáról estünk be.
És itt a SOTE I-n, volt a miénknél kisebb gyerkcől. Tudok olyan sztroikat mesélni, hogy a felét nem hinném el, hanem látom...Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
tildy
nagyúr
válasz CharlieDrop #4968 üzenetére
Mondjuk szülőket?
De Franco: hát érdekes. Sajnos tipikus, ami ott le volt írva, és bár ha valaki elvetélt, az nem lett volna menthető, a hozzáállás akkor is katasztrofális volt. Itt konkrétan kb a halalodon kell lenni, hogy foglalkozzanak veled.
Nyáron volt egy méhen kívülim. Szerdán voltam sürgősségin, de csak pénteken tartottak benn, szombaton műtve, addigra full szetdurrant petevezeto és 600 ml belso verzes.
Most emiatt szükséges lett volna korai ultrahang, voltam haziorvosnal, kért korait, azt mondta, telefonálnak.Na azt hiszed kerestek
Egyebkent 13. hét, egészséges , és nagy valoszinuseggel (80%) fiú.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
AMD Power
titán
válasz DeFranco #4973 üzenetére
Sajnos az én környezetemben is elég sok gyerek elment már. De bármennyire is csúnyán hangzik ez természetes kiválasztódás, amit az anya méh generál sokszor.
Viszont eldöntöttem a mai éjszaka utn. TV fog a gyerek és mi. Mert a tegnap egész napos nem alvás után éjszaka ugyan olyan "szaru* aludt a gyerek. Nem fogok mindent megvonni már magunktól.
-
tildy
nagyúr
válasz AMD Power #4976 üzenetére
Ezzel semmi gond nincs, hogy természetes. A gond azzal van, ha félvállról veszik, az anya élete is veszélyben lehet. Nekem is volt vetelesem is, másnap már kórházban voltam, délután műtöttek.
-
CharlieDrop
veterán
Apukák ritkán szülnek
Itt súlyosbítva vagyunk beoltott IT buzulással, és súlyos kockaság is előfordul
De szívesen adok tanácsot turbóanyukáknak is, csak minek?
Ja a súlyos előítéletekkel teli fertőzés is van itt hímsovinisztafalván
Szarkazmus off
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
tildy
nagyúr
válasz CharlieDrop #4978 üzenetére
HahahaDe azért a kedves szülőkbe az apuka is beletartozik, mégha fizikailag nem is ő végzi a munka oroszlánrészét.
Poenkodas off
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Gratula. Gyere, várunk szeretettel. Csinosítottam a topik címét, nehogy szó érje a ház elejét.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
föccer
nagyúr
válasz CharlieDrop #4985 üzenetére
BAAT, wacc dö poblem?
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
-
Heller2
aktív tag
válasz AMD Power #4993 üzenetére
Nálunk mese megy, de csak magyar nyelvű csatornákon. Mikor áttértünk a babytv-ről érthető nyelvezetre, akkor látványosan felgyorsult a beszéd és egyéb felismerések folyamata.
Este meg majd nézünk magunknakvalót..
Napközben kis gépezéssel elfoglaljuk magunkat.GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
tildy
nagyúr
Igen kinn, és mivel permanent residentek vagyunk ( 5 éve élünk kinn) alapból brit állampolgár lesz. Az apuka egy volt prohardveres moderátor, Esmein
Gyerkoc rendben mindene megvan, és úgy néz ki fiú
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest