Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Sordoran #50439 üzenetére

    Kérdés persze, hogy coco2 kolléga beszámolója mennyire fedi a valóságot. Egy reális képhez kell valaki aki éveket töltött el mindkét kultúrában és össze tudja hasonlítani, sőt lehetőleg több ilyen ember beszámolójára is szükség lenne.
    Én úgy érzem nem annyira szélsőségesen más a helyzet, mint ahogy leírja, de ettől még az ő véleménye valszeg hitelesebb, hisz pár animén és yt videónál többet én sem láttam abból a helyzetből. Zsírosdeszkát (mint megtudtam zsíros desu ka...) vagy más ottélő magyarokat sem ártana megkérdezni.
    (Számomra az hiteles infó, amit vagy magad tapasztalsz vagy olyan meséli el tapasztalatát, aki valszeg igazat mond, nos én egyik módon sem szereztem még infót erről, reméljük coco2 igen.)

    Coco2 már említette nekem, hogy ott nincs individualizmus, kvázi nincs az embereknek személyisége, de erről is csak egy videót találtam yt-on és az is inkább arról szólt, hogy ott nem fejezheted ki a személyiséged és a köz érdeke fontosabb, mint itt, de semmi szélsőségeset nem említ senki.

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák